Windows 10 KULLANICILAR KULÜBÜ [SORU(N)LAR-ÇÖZÜMLERİ]

Sponsorlu Bağlantılar

WINDOWS 10'A HER AÇIDAN BAKILDIĞINDA HANGİ PUANI VERİRSİNİZ? (5 çok iyi, 1 çok kötü)

• Kullanılan toplam oy
    139
Emrebali05

Emrebali05

Üye
Arkadaslar windows 10 u yukledim ama pc gec acilip kapaniyor normal kullanimda sorun yok cok seri calissiyor eski windows 7 dosyalarini sildim belki hizlanir diye yine degismedi birde ekran kartinin surucusunu kaldirmisti 10 u yuklerken netten buldum ama uyumluluk saglamadi galiba pc acilisinda ekran kapanip aciliyor sizce ekran karti surucusunden mi kaynakli
Ekran kartim intel gma 4500m

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
İso dosyasını dvd ye yazdırcam hangi programı önerirsiniz. İndirme adresini ve nasıl kullanıcağımıda paylaşımısınız.

exp_l0it

exp_l0it

Üye
İso dosyasını dvd ye yazdırcam hangi programı önerirsiniz. İndirme adresini ve nasıl kullanıcağımıda paylaşımısınız.

Arkadaslar windows 10 u yukledim ama pc gec acilip kapaniyor normal kullanimda sorun yok cok seri calissiyor eski windows 7 dosyalarini sildim belki hizlanir diye yine degismedi birde ekran kartinin surucusunu kaldirmisti 10 u yuklerken netten buldum ama uyumluluk saglamadi galiba pc acilisinda ekran kapanip aciliyor sizce ekran karti surucusunden mi kaynakli
Ekran kartim intel gma 4500m
msconfig ve başlangıçta açılan programları iptal et. ekran kartı sürücüsünün uyumlu olanını dene

huseyinkeske

huseyinkeske

Üye
arkadaş ilk önce yükseltme yapmıştı. windows 10 a ait keyi var elinde. format yerine sıfırlama önermiştim ama beklenmedik bir hata vermiş %66da. recovery kullanarak windows 7ye dönmüş geri.
başı şeyleri deneyerek öğrenmeli. en son yüklediğin w10 versiyonu home olmalı. iso olarak w10 home 64bit indir formatla keyi girip dene. bir fikrim yok ama büyük ihtimal kabul edecektir. eğer garantiye alayım diyorsan virtualbox ile deniyebilirsin. ama daha sonra bu lisansı çoklu kullanmışsın gibi olacak kabul edip etmemesi hakkında tereddütlerim var. en mantıklı çözümü formatlayıp keyi gireceksin. olmazsa başka bir çare ararız en son çare tekrar yükseltme yapman olur.

bu hatayı bir zamanlar bende alıyodum. oturumu kapatıp açtım düzeldi bir daha hata vermedi.
bendede vermiyo artık ilk başlarda veriyodu heralde sadece bu arada bende sakaryadayım metalurji malzeme mühendisliğinde bilgisayarın yan bloğu:smartass:

• Beğen
Tepkiler: afatsumlug97
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
bendede vermiyo artık ilk başlarda veriyodu heralde sadece bu arada bende sakaryadayım metalurji malzeme mühendisliğinde bilgisayarın yan bloğu:smartass:
Yeni gelen güncellemeler sorunu çözmüş olabilir.

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
Evet sonunda iso yu dvd ye yazdırdım ve sabah sıfırdan windows 10 u kurdum. Keyimide girdim sıkıntı yok. Güncellemelerimide yaptım çatır çatır kullanıyorum. Emeği geçen herkese cok teşekkürler
Ama kafamı kurcalıyan bişey var. Ben yükseltme yaparken ki yapmıştım o ara keyi keyi aldım. Sıfır yazılım kurarkende o keyle herhangi bi sorun cıkmadan kurdum. O key sadece benim cihaza mı özel acaba. Yada başkalarıda benim keyimden faydalanabilirler mi.ilerleyen zamanlarda bu key bana sıkıntı yatatır mı

• Beğen
Tepkiler: ANIL ve teknolojibaronu
ANIL

ANIL

Admin
Google'da aratırsan anlarsın. Çoğu kişiye aynı key verildi zaten. Sıkıntı olmaz.

Emrebali05

Emrebali05

Üye
Bana windows update uzerinden hic guncelleme gelmedi yukledigimden beri sifirlasam mi acaba duzelir mi

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Astoria zımbırtısı bilgisayarlarda çalışmıyor mu :)

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Bana windows update uzerinden hic guncelleme gelmedi yukledigimden beri sifirlasam mi acaba duzelir mi
Bilgisayarınızın windows ekranının sağ alt köşesinde köşeli bir kutucuk göreceksiniz BILDIRIMLER adıyla olması lazım..
ORaya tıklayınca açılır ve üst köşede size olan bildirimler gösteriler
Altında ise bazı sistem ayarlarıyla ilgili kutucuklar gelir..
O kutucuklardan (şu an win 10 bilgisayar yanımda olmadığından hatırlamıyorum) ayarlar olabilir ona giriniz ve gelen menüde UPDATe yi seçip GÜNCELLEMELERİ KONTROL et şeklindeki buttonu tıklayarak güncelleme olup olmadığını kontrol ediniz..
ve yine o menü içinde güncelleme geçmişini kontrol ederseniz sizin haberinz olmadan da gücelleme yükleyip-yüklemediğini tarihleriyle birlikte öğrenebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Emrebali05

Silinen Üye 2505573

Kapalı Hesap
  • Beğen
Tepkiler: Emrebali05
rainman3545

rainman3545

Üye
Arkadaşlar pc yi ilk açınca webcami görmüyor fakat yeniden başlat yapınca problemsiz çalışıyor.Driver sorunu yok güncel diyor. Aynı sorun Windows 8.1de de vardı. Ne önerirsiniz bu konuda.

Emrebali05

Emrebali05

Üye
cevaplarınız için teşekkürler bugün tekrardan baktım 5 güncelleme gelmiş sorun halloldu sanırım

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen
exp_l0it

exp_l0it

Üye
Arkadaşlar pc yi ilk açınca webcami görmüyor fakat yeniden başlat yapınca problemsiz çalışıyor.Driver sorunu yok güncel diyor. Aynı sorun Windows 8.1de de vardı. Ne önerirsiniz bu konuda.
kaparken pcyi yeniden başlat de bios ekranında açma tuşuna bas kapansın :ehe

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
Google'da aratırsan anlarsın. Çoğu kişiye aynı key verildi zaten. Sıkıntı olmaz.
Yahu harbiden hee herkeste varmış. Eee ne olcak böyle millet aynı keyle nereye kadar böyle dvm ederkiiii bende dahilll
Recovery mode girip windows 7 home basici yüklesem güncellemeleri yapsam 10 uda yükseltme mi yapsam acaba. Recoverydeki 7 nin bile keyi ortalarda dolaşıyooo eee ben ne yapim şimdi
Acaba bitane 7 home basic cd si alsam pcnin altındaki kodu girsem uyarmı acaba. Hadi uydu diyelim güncellemeleri yaptım.rezerve 10 uda yükseltim. Windows benim anakartı tanırmı keyimi onaylasın. Yalama ettik
3 keyle beni kayıt edermi yahuuu :)

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
önceden yazıdğım gibi key artık kalkıyor ve anakart üzerinden aktivasyon yapılıyor
bu laptop tablet gibi kapalı sistemler için sıkıntı yok ama her ay ana kart değiştiren adam için işkence olacak
eğer Microsoft Live hesabınıza bakarsanız bilgisayar olarak anakartınızın isimi yazıyor

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
önceden yazıdğım gibi key artık kalkıyor ve anakart üzerinden aktivasyon yapılıyor
bu laptop tablet gibi kapalı sistemler için sıkıntı yok ama her ay ana kart değiştiren adam için işkence olacak
eğer Microsoft Live hesabınıza bakarsanız bilgisayar olarak anakartınızın isimi yazıyor
Bulamadım arkadaşım bilgisayarı a nerden bakıcam microsoft live üzerinden

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Az önce 10'u kurdum. Minecraftı andırdı :D sesler pek hoşuma gitmedi o windows klasiği olmaması kötü olmuş :)

ANIL

ANIL

Admin
Yahu harbiden hee herkeste varmış. Eee ne olcak böyle millet aynı keyle nereye kadar böyle dvm ederkiiii bende dahilll
Recovery mode girip windows 7 home basici yüklesem güncellemeleri yapsam 10 uda yükseltme mi yapsam acaba. Recoverydeki 7 nin bile keyi ortalarda dolaşıyooo eee ben ne yapim şimdi
Acaba bitane 7 home basic cd si alsam pcnin altındaki kodu girsem uyarmı acaba. Hadi uydu diyelim güncellemeleri yaptım.rezerve 10 uda yükseltim. Windows benim anakartı tanırmı keyimi onaylasın. Yalama ettik
3 keyle beni kayıt edermi yahuuu :)

Windows 7 Home Basic SP1 iso indirip format atarsan altındaki kod ile etkinleştirirsin. Örneğin ben korsan Windows 8.1 kullanıyordum fakat laptop Windows 7 Home Premium ile geldiği için iso indirip format attım ve kurulumdan sonra alttaki key ile sorunsuz etkinleşti. Ardından indirdiğim Windows 10 iso içerisinden setup ile yükseltme yaptım yine sorunsuz etkinleşti.

Üst Alt