En iyisi 64 bit ile çalışması..Benim bilgisayar Wİ 7de 64bit 8.1 de 32bit çalışıyor 10'da hangisi uyumlu?link için.
bu hataya vermesinin nedeni, hali hazırda bilgisayarınızda 32 bit yüklü olmasından kaynaklanıyor olabilir.32 çalıştı 64 bu hatayı verdi neyse madem öyle 32 kuralım öteki bilgisayarıma 64 kurarım.
Burada her ikisinide seçip indirebilme imkanı vermişgerek kalmadı
![]()
Ben biraz geriden gelerek okuyorum..: )@bozkirdangelen onları çoktan geçtim ama yinede Teşekkürler.
Benim bi derdim var çare arıyorum lütfen eski mesajlarımı oku ve başıma geleni gör ne yapim ne önerirsinBen biraz geriden gelerek okuyorum..: )
ARkadaşlar,
Window 10 konusunda hiç bir şeyden çekinmeyin, her sorunun bir çaresi vardır.
Diğer yandan hiç kimse anasının karnında bu konuları öğrenmedi..
Bilgisayarınızı öğrenmek istiyorsanız, korkmayın,
kurun, sıfırlayın,,, tekrar kurun... ve en önemlisi okuyun
ve tabiki bilinçli okuyun, okuduğunuz önemli şeyleri not alın..
Sormaktan çekinmeyin...
Kısaca buraya yazarmısın.. Bildiğim ve yardımcı olabileceğim bir şey varsa elbette..Benim bi derdim var çare arıyorum lütfen eski mesajlarımı oku ve başıma geleni gör ne yapim ne önerirsin
İso dosyası olarak indirme adresi bu alanda var, bir kaç sayfa geriden bakarsanız adresi bulabilirsiniz..Bana'da bildirim gelmeye başladı güncelleme olarak yüklesem ne gibi sorunlar olur İso dosyası olarak indirmek istesem hangi siteden indireceğim?
.Şimdi arkadaşım benim pc windows 7 home basic 64 bit. Yükleme aracıyla windows 10 u kurdum. Lisans keyini de aldım. Bugün ayarlara girip fabrika ayarlarını sıfırladım windows7 pc de kalmasın diye sonra hata verdi ve pc başlamadı bende mecburen recovery yaptım. Pc yine windows7. Güncellemeleri yapmadan ve Yükseltme falan yapmadan direk indirme aracı ile usb ye yüklesem elimdeki eski windows 10 keyi ile etkinleştirebilirmiyim
Peki diyelimki güncelleme olarak yükledim dosyalara bir zarar gelmez değilmi kayıtlı torrentler filan yani?Kısaca buraya yazarmısın.. Bildiğim ve yardımcı olabileceğim bir şey varsa elbette..
İso dosyası olarak indirme adresi bu alanda var, bir kaç sayfa geriden bakarsanız adresi bulabilirsiniz..
Söylediğin torrentlerle ilgili bilgim yok..Peki diyelimki güncelleme olarak yükledim dosyalara bir zarar gelmez değilmi kayıtlı torrentler filan yani?
Sizin asıl lisanslı key'iniz PC nin arkasındakidir..Wallaha anlamadım ki. Şimdi windows 10 keyim farkli
Pc nin arkasındaki key de farklı
Windows 7 home basicteki key de farkli hiç biri uymuyoo
Söylediğin torrentlerle ilgili bilgim yok..
Yalnız,
Kendi bilgisayarıma kurduğum zaman sıfır kurulum yerine Yükseltmeyi seçtim..
Tabi bir de dosyalarımı koru seçeneğini seçmen gerekiyor..
Bu durumda Windows u sıfır kurmak yerine eski windows un üzerine kuruyor dolayısıyla da eski windows taki uygulamaları da muhafaza ediyor..
Bu konuyla bildiklerim bu kadar..
Local olarak uyumsuzluk gösterebileceği uygulamalarla ilgili bir bilgim yok.
Sizin asıl lisanslı key'iniz PC nin arkasındakidir..
O key hangi windows için verilmiş ise o windows u yükleyebilirsiniz..
Yani Windows Home için o key numarası verilmiş ise sizin Windows 10 yüklerken de Home ye karşılık gelen sürümü yüklemelisiniz..
Bazıları windows 10 yüklerken sıfır kurulum yapıyor ve diyelim ki Windows Pro yu yüklüyor
ARdından da ordan burdan aldığı bazı proğramlar ya da keyler le kendine göre lisanslı hale getiriyor, yani ilgili yerden windows u etkinleştiriyor..
Ama bu etkinleştirme bana göre ilerde yine sorun çıkarabilir, çünkü o numaralar(keyler) kim bilir daha kaç kişinin elinde geziyor )
Ben ozaman pc üzerinden sade windows 10 nun 64 bit olanını secip cd ye atim mi. Yükseltmedede onu seçmiştim. Kurim mi windows 10 keyiyle
bu hatayı bir zamanlar bende alıyodum. oturumu kapatıp açtım düzeldi bir daha hata vermedi.bendede böyle bir sorun var bazen açılışta bu hatayı veriyo
winreducer programı ile isoyu düzenle lisansını gir cdye çek daha istemez lisans filanBios'tan kurulumda Windows 7 Key'ini girerek aktif etme yöntemi yokmudur ya Microsoft bunun için bir çalışma yapmamış mı? Korsan kullanacağım bu gidişle