Haber Samsung Galaxy Note 5'in Ve S6 Edge Plus'ın Görselleri Çıktı! [[SÜREKLİ GÜNCEL]]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Emre

Üye

Özellikler:

5.7-inç QHD Süper AMOLED dokunmatik ekran
S Pen
Exynos 7420 Soc
Mali-T760 GPU
4GB LPDDR4 RAM
32/64/128 GB
Dahili depolama
3000mAh Batarya
SD Kart Artırılmaz
4G/LTE
16MP
arka ve 5MP ön kamera
USB Type-C yok

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Yeni S-PEN arayüzü enteresan olmuş. Özellikleri herkes farklı diyor o yüzden hiçbirine itibar etmiyorum.

Emre

Üye
Şaka gibi Note 4 koydukları 3220 mAh buna koymamışlar.

Son düzenleme:
Murat Alper

Murat Alper

Üye

• Beğen
Tepkiler: teknolojibaronu
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
SD Kart yukarı sığmazmıymış acaba alan var.

PriZm

PriZm

Üye
S pen'in yanında çıkartmak in çentikler yok. Demekki bastırınca çıkıyor artık.

Emre

Üye
@muratalperr55 paylaşıldı.

0MG90

0MG90

Üye
3000mAh ve SD kart yok:kotu:

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye

Özellikler:

5.7-inç QHD Süper AMOLED dokunmatik ekran
S Pen
Exynos 7420 Soc
Mali-T760 GPU
4GB LPDDR4 RAM
32/64/128 GB
Dahili depolama
3000mAh Batarya
SD Kart Artırılmaz
4G/LTE
16MP
arka ve 5MP ön kamera
USB Type-C yok
Bugüne kadar sammobile'da çıkan haberlerden 10 tanesinden 9'u 4100 mAh diyordu bir anda nasıl olduda 3000mAh oldu, ilginç... S6'da olduğu gibi hızlı şarj olsun diye mah değerini düşük tutmaları note serisine yakışmaz.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
5.7 inc ve nispeten kalın sayılır 3000 mAh degildir bence.
Daha büyük bir batarya rahatlıkla böyle bir gövdeye sıgar.Minimum 3.500
Cihaz genel anlamda çok hos görünüyor.

Luck Star

Luck Star

Üye
Samsung exynos telefonlar çok yavaş şarj oluyor. Hele s6 da bide Quick charge vs var benim g2 ile s6 edge aynı anda koyunca g2 daha çabuk doluyor. Iksidie orjinal kendi şarj aleti. S6 2600mah g2 3000

Luck Star

Luck Star

Üye
Bu yüzden bataryayı azaltiyorlar. Bazı samsung modelleri 2 saatte anca 100 oluyor

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Note 3 1 saat 45 dakikada fulleniyordu ama adaptör ısınıyor tabiki başka cihazları denemedim. Ilk sızıntılar 4100mAh olup daha sonra 3300 denip şimdi de 3000mAh denmesi, bence lansmanı beklemek lazım kime itibar ediceğimi şaşırdım. Sammobile 4100 diyor sonra 3gb ramli modelle 3300mAh diyor şimdi de burada üyeler 3000mAh diyor...

Luck Star

Luck Star

Üye
Ben ne bataryalar gördüm boyutu ufacık 2800mah boyutu kocaman 1800 mah. Samsung istese istediğini koyar söylentilere inanmayın. Kalınmış inceymis farketmez adamlar dolum süresine de bakıyor

Luck Star

Luck Star

Üye
Benimkiler ortalama 1 saatte tam şarj oluyor

• Beğen
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Ben ne bataryalar gördüm boyutu ufacık 2800mah boyutu kocaman 1800 mah. Samsung istese istediğini koyar söylentilere inanmayın. Kalınmış inceymis farketmez adamlar dolum süresine de bakıyor
Amerikada her kafede veya korede kablosuz şarj standaları, prizler her masa başında olunca tabi onlar için NP :D S6 2500mAh harbi 5 saat ekran mi alıyor? Sen kullanıyordun. 3000mAh 10 saat ekrana yakın alır o zaman?

hikmet366

hikmet366

Üye
s6 dan bir farkı yok gibi sanki 4gb ram ve mah dan yüksek biraz ?

Luck Star

Luck Star

Üye
Ben her kombinasyonda kullanmadım. S6 5 saat veriyor 3g ile de aynı veriyor. S6 edge geçtik bu daha iyi gidiyor ama hiç bakmadım. LG g2 6 7 saat alıyorum ama 3g açınca 4.5 saat veya 5

• Beğen
Luck Star

Luck Star

Üye
Wifi dizi izleyerek g2 9 saat kusur verdi. S6 da 6.5 saat vermisti

Invoke

Invoke

Üye
Ben konum ve 3g açık 2.5 saatte bitiriyorum nexus 5'i. ya da onlar kapalı full parlaklık oyun oynayınca yine aynı şekilde 2 saat. :D mobilveri vs kapalı, mxplayerden dizi izleyerek 4.5 saat ancak görüyorum. :D :D

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt