Haber Samsung Galaxy Note 5'in Ve S6 Edge Plus'ın Görselleri Çıktı! [[SÜREKLİ GÜNCEL]]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Koradam

Üye
Biraz kalın gibi sanki bu arada grafik renderlarinda yanda da açılan bölme vardı bu fotoğraflarda üstte var
Eğer ki hem yanda hem de ustte varsa hafıza kartı desteği kesin var :D

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
Biraz kalın gibi sanki bu arada grafik renderlarinda yanda da açılan bölme vardı bu fotoğraflarda üstte var
Sol kısımda vardı hatırlıyorum o resim sende var mı? Bir youtube kanalında görmüştüm ben sanki

furkankaya559758

Üye
Note 5'in tasarımı aynı Note 3.

Enes

Enes

Üye
çok mu kalınca bu telefonlar

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
Yeni Nexus'tan sonra beni en çok heyecanlandıran cihaz. Samsung NOTE.:yuru Bakalım yeni yazılımda neler eklenecek. Bizde eski Note'cular olarak Note5 yazılımını tadarız :eller:

08/13/2015

Son düzenleme:
Enes

Enes

Üye
@teknolojibaronu dırııt dh den izinsiz kopyalama yakalandın :ehe

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
Murat Alper

Murat Alper

Üye
s6 ve s6edge'nin fiyatında indirime gidecekmiş samsung

0MG31

0MG31

Üye
Sızıntılar doğru ise Note 3 kullananlar hemen geçebilir ama Note 4 için 1 sene daha beklemek lazım.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
#GalaxyNote5
Sammobile'da ses tuşnun alt kısma zoom yapınca bir giriş gözüküyor demişler. Bence de o microsd olabilir çünkü bir sim girişi o kadar büyük olamaz özellikle nano sim.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
01.08.2015
#GalaxyNote5 #GalaxyS6EdgePlus

• Beğen
Tepkiler: serdar_gs

Emre

Üye
4GB/32GB, MicroSD yok.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Note 5'i Türkiye pazarına girdikten sonra fiyat istediğime yakın olursa almayı düşünüyorum şahsen elimde ki cihaz Note 3 çerçeve anlamında hasar gördü benim sayemde tabi. Umarım Note 5'te kablosuz şarj standı yerine Galaxy Gear A (Orbis) verirler Note 3 ve sanırım 4'te de saat veriliyordu ilk alanlara.

hikmet366

hikmet366

Üye
Not 5 özellikleri ve tasarımını çok begendim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt