Ben Note 3 alsam sırf ultra güç tasarrufu için ROM atardim [emoji1] [emoji1]Büyük bir çoğunluk custom romların cihaz kasmaya başladığında kurtarmak için yüklendiğine inanıyor.
Rootu anlarımda roma gerek yok zaten root atınca telefona bakımını yaparsın olur biterBüyük bir çoğunluk custom romların cihaz kasmaya başladığında kurtarmak için yüklendiğine inanıyor.
Apple çatması derler.Yeni Görseller #GalaxyNote5
DesinApple çatması derler.
4/5

Gelsin de note 4 ucuzlasın.USB-C olmaması kötü olmuş diyorlar. Tabi yeni bir teknolojinin eklenmemiş olması hoş değil. Bekleyenler satın almayı düşünenler cihaz bu![]()

2.0 mı kullandı note 4 de?USB C nin tek avantajı benim bildiğim kadarıyla çift taraflı olarak uyumlu olması. Samsung Note 3'te kullandığı USB 3.0 port'unu görsel olarak kötü dursa bile kullanmaya devam etmeliydi.
Ordan devam etmesi gerek demek güzel de sen birde bana sorUSB C nin tek avantajı benim bildiğim kadarıyla çift taraflı olarak uyumlu olması. Samsung Note 3'te kullandığı USB 3.0 port'unu görsel olarak kötü dursa bile kullanmaya devam etmeliydi.
yukarı aşağı sallanıyor, hassas bir ucu var. Bence sebeb tipi güzel olmaması değildir.Aklında varsa bile N910F'i düşün. N900'den çok sağlam tecrübem oldu artık.Gelsin de note 4 ucuzlasın.![]()
Alıntı sahibi yazmamış ben yazayım evet 2.0 kullanıldı Note 4'te.2.0 mı kullandı note 4 de?
Note 4'te ki hızlı şarj note 3'te olsa herhalde 40 dakikaya fullenirdi 3200mAhGoogle da arattım zaten.
Düşürmeleri saçma cidden.