Haber Samsung Galaxy Note 5'in Ve S6 Edge Plus'ın Görselleri Çıktı! [[SÜREKLİ GÜNCEL]]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
Yeni Touchwiz'in romları çıkmazsa öyle olmuyor :)

Luck Star

Luck Star

Üye
1 sene sonra gereksiz mi anlarsın :D

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
Death Punch

Death Punch

Üye
O telefonu kullanmicağım için anlamicam ;)

Invoke

Invoke

Üye
Büyük bir çoğunluk custom romların cihaz kasmaya başladığında kurtarmak için yüklendiğine inanıyor.

• Beğen

Koradam

Üye
Büyük bir çoğunluk custom romların cihaz kasmaya başladığında kurtarmak için yüklendiğine inanıyor.
Ben Note 3 alsam sırf ultra güç tasarrufu için ROM atardim [emoji1] [emoji1]

Death Punch

Death Punch

Üye
Rootu anlarımda roma gerek yok zaten root atınca telefona bakımını yaparsın olur biter

Luck Star

Luck Star

Üye
Ben özellik icin benim kullanimima faydası olan uygulamalar icin rom atarım.

• Beğen
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
Yeni Görseller #GalaxyNote5

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper ve Invoke
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
#GalaxyNote5

• Beğen
Tepkiler: Invoke
Invoke

Invoke

Üye
Beyler şu uzun mesajları alıntılamadan yazın ya da etiketleyin, lütfen. Tapatalkta aynı yazıyı iki kere iniyoruz uzun uzun.

• Beğen
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
USB-C olmaması kötü olmuş diyorlar. Tabi yeni bir teknolojinin eklenmemiş olması hoş değil. Bekleyenler satın almayı düşünenler cihaz bu :D

PriZm

PriZm

Üye
USB C nin tek avantajı benim bildiğim kadarıyla çift taraflı olarak uyumlu olması. Samsung Note 3'te kullandığı USB 3.0 port'unu görsel olarak kötü dursa bile kullanmaya devam etmeliydi.

Invoke

Invoke

Üye
USB C nin tek avantajı benim bildiğim kadarıyla çift taraflı olarak uyumlu olması. Samsung Note 3'te kullandığı USB 3.0 port'unu görsel olarak kötü dursa bile kullanmaya devam etmeliydi.
2.0 mı kullandı note 4 de?

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
Ordan devam etmesi gerek demek güzel de sen birde bana sor :D yukarı aşağı sallanıyor, hassas bir ucu var. Bence sebeb tipi güzel olmaması değildir.

Invoke

Invoke

Üye
Google da arattım zaten. :D

Düşürmeleri saçma cidden.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Invoke
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt