Windows 10 KULLANICILAR KULÜBÜ [SORU(N)LAR-ÇÖZÜMLERİ]

Sponsorlu Bağlantılar

WINDOWS 10'A HER AÇIDAN BAKILDIĞINDA HANGİ PUANI VERİRSİNİZ? (5 çok iyi, 1 çok kötü)

• Kullanılan toplam oy
    139

exp_l0it

exp_l0it

Üye
75de kaldım ve disk hayvan gibi kasıyo napim :D
10166 güncellemesi yapıyorum

Baranbaris

Baranbaris

Üye
Komşu çocuğu ve kardeşim bebek videolarında nasıl kaldirabilirim yarım saattir onun yüzünden 24% olmuş yahu sınır oldum :@

Murat Alper

Murat Alper

Üye
Komşu çocuğu ve kardeşim bebek videolarında nasıl kaldirabilirim yarım saattir onun yüzünden 24% olmuş yahu sınır oldum :@
sınır mı oldun :ehe :kıskıs: bu arada windows update'den yüklüyorsan güncellemeyi indirmeyi durdur diye bir seçenek var ona tıkla :)

Baranbaris

Baranbaris

Üye
sınır mı oldun :ehe :kıskıs: bu arada windows update'den yüklüyorsan güncellemeyi indirmeyi durdur diye bir seçenek var ona tıkla :)
Yok maalesef indirme aracından indiriyorum klavye düzeltti ya sinir oldum :ehe taktik yok mu :'(

csbaz

csbaz

Üye
Ben yükledim hemen hemen aynı özelliklerde laptopıma sıkıntı yok. 8.1 den hızlı geldi bana. 4500 için otomatik kendisi indirdi driver.

**IDM de çalışıyor bu arada.
4600 e de indirir inşallah

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
pcye pc remoteyi indir sonra telefondan kapat sonra bozuldu tamir etcem diye başında bekle indirsin :D

bu arada Microsoft edge ile maxicepe yazı yazmak çok zor her seferinde gecikiyor :off:

Baranbaris

Baranbaris

Üye
pcye pc remoteyi indir sonra telefondan kapat sonra bozuldu tamir etcem diye başında bekle indirsin :D

bu arada Microsoft edge ile maxicepe yazı yazmak çok zor her seferinde gecikiyor :off:
Kaldırdım sonunda ama evi harp alanına çevirdi ya of :@

Bruce Lee QQ

Bruce Lee QQ

Üye
Bende dün gece yüklemiştim bu gün gerekli her şeyi kurdum sistem stabil şimdiye kadar hiç bir sorun yok cs go dada windows 7 ye oranla çok daha iyi performans alıyorum sistem gayet güzel olmuş kesinlikle tavsiye ediyorum kurmayan arkadaşlara .
Ek olarak Mıcrosoft Edgede çok ıyı fakat eklentı desteğı yok şu an :(

emreli01

emreli01

Üye
Arkadaşlar windows 10 pro 64bit flasha yazmış bulunmaktayim :)

Baranbaris

Baranbaris

Üye
Arkadaşlar windows 10 pro 64bit flasha yazmış bulunmaktayim :)
AKK MKK dinlemedin hemen bitti seninki benim kardeşim bi yandan video izlemese biterdi sırf yavaşlamasın diye evde internet paketi açtım ama nafile 43% şuan

Murat Alper

Murat Alper

Üye
arkadaşlar şu altı çizili olan yerde ne diyor acaba

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
AKK MKK dinlemedin hemen bitti seninki benim kardeşim bi yandan video izlemese biterdi sırf yavaşlamasın diye evde internet paketi açtım ama nafile 43% şuan
AKK çok sinir bozucu sen geceden niye indirmedin aha beklersin böyle işte 2 saatte format neyim işimi bitirdim ben şuan WİNDOWS 10'DAN SELAMLAR :cool:

Baranbaris

Baranbaris

Üye
Hangi keyi giriyorduk kurulumda acaba?

Baranbaris

Baranbaris

Üye
AKK çok sinir bozucu sen geceden niye indirmedin aha beklersin böyle işte 2 saatte format neyim işimi bitirdim ben şuan WİNDOWS 10'DAN SELAMLAR :cool:
Ya ben geceden yükseltme olarak indirdim bilgisayara reste atayım dedim yüklemeden sonra silinmiş hoppala baştan [emoji17][emoji17]
%44 ya 7'ye kadar kurmuş olsam iyi olur

Üst Alt