Murat Alper
Üye
nasıl halledebilirim pekiÇözülür.Ama başka arkadaşta denedik çözülmedi.Windows'dan kaynaklanıyor olabilir.Herkese aynı sürede vermedi çünkü.

nasıl halledebilirim pekiÇözülür.Ama başka arkadaşta denedik çözülmedi.Windows'dan kaynaklanıyor olabilir.Herkese aynı sürede vermedi çünkü.

sınır mı oldunKomşu çocuğu ve kardeşim bebek videolarında nasıl kaldirabilirim yarım saattir onun yüzünden 24% olmuş yahu sınır oldum![]()
bu arada windows update'den yüklüyorsan güncellemeyi indirmeyi durdur diye bir seçenek var ona tıkla 
Yok maalesef indirme aracından indiriyorum klavye düzeltti ya sinir oldumsınır mı oldun![]()
bu arada windows update'den yüklüyorsan güncellemeyi indirmeyi durdur diye bir seçenek var ona tıkla
![]()
taktik yok mu 
4600 e de indirir inşallahBen yükledim hemen hemen aynı özelliklerde laptopıma sıkıntı yok. 8.1 den hızlı geldi bana. 4500 için otomatik kendisi indirdi driver.
**IDM de çalışıyor bu arada.
pcye pc remoteyi indir sonra telefondan kapat sonra bozuldu tamir etcem diye başında bekle indirsinKomşu çocuğu ve kardeşim bebek videolarında nasıl kaldirabilirim yarım saattir onun yüzünden 24% olmuş yahu sınır oldum![]()

Kaldırdım sonunda ama evi harp alanına çevirdi ya ofpcye pc remoteyi indir sonra telefondan kapat sonra bozuldu tamir etcem diye başında bekle indirsin
bu arada Microsoft edge ile maxicepe yazı yazmak çok zor her seferinde gecikiyor![]()

Bende windows 10 pro indi flasha kuruyor suan [emoji1]Kaldırdım sonunda ama evi harp alanına çevirdi ya of![]()

Yenimi yazdınArkadaşlar windows 10 pro 64bit flasha yazmış bulunmaktayim![]()
:AKK MKK dinlemedin hemen bitti seninki benim kardeşim bi yandan video izlemese biterdi sırf yavaşlamasın diye evde internet paketi açtım ama nafile 43% şuanArkadaşlar windows 10 pro 64bit flasha yazmış bulunmaktayim![]()
AKK çok sinir bozucu sen geceden niye indirmedin aha beklersin böyle işte 2 saatte format neyim işimi bitirdim ben şuan WİNDOWS 10'DAN SELAMLARAKK MKK dinlemedin hemen bitti seninki benim kardeşim bi yandan video izlemese biterdi sırf yavaşlamasın diye evde internet paketi açtım ama nafile 43% şuan
:Malesef anca oldu :-DYenimi yazdın:
Ya ben geceden yükseltme olarak indirdim bilgisayara reste atayım dedim yüklemeden sonra silinmiş hoppala baştan [emoji17][emoji17]AKK çok sinir bozucu sen geceden niye indirmedin aha beklersin böyle işte 2 saatte format neyim işimi bitirdim ben şuan WİNDOWS 10'DAN SELAMLAR:
girme atlaHangi keyi giriyorduk kurulumda acaba?
He atlama seçeneği varsa öyle yapayım 8'deki gibi sandım da [emoji52]girme atla