bende windowsun dediğine uydum ve güncelleme şeklinde lisanslı 7den yükselttim ama yükseltme bitince kurulan w10 lisanlı değildi. bayağı bi uğraştım etkinleştiremedim 7ye geri döndüm kafam rahatO aracı gördüm ama oradan ISO indiriyor galiba sonra kurulumda gendeki lisansı girmem gerekecek
Ama 8.1 sl sürümü windows 10 kurabilir mi ? Çünkü Microsoft şey diyormuş 8.1 deki lisansı kullanmanız için önce guncelleme seklinde yikseltmeniz lazim o zaman 8 lisansı 10 lisansına dönüşüyor imiş
Simdi ISO indirip format atarsam benim 8.1 lisansını kabul etmiyormuş galiba

Çok sağol bende senin gibi USB'ye yazdırıyorumC . Windows . SoftwareDistribution . Download dakileri sil kardeşim birdaha dene olmassa yeniden başlat pc yi yine ordakileri sil tekrar dene
Sadece Witcher 3 açtı başka oyun açmıyor IDM'de çalışmıyor zaten. Yüklemek için 1-2 ay bekleyin.Neden?
Rica ederim fakat bazıları lisans yerini atlayamadiklarini söylüyorlar bendeki windows 8.1 orjinal değildi cracklemistim şimdi o lisans yerinde ***** deki lisansı girdiğimde kabul etmezsse sıkıntıÇok sağol bende senin gibi USB'ye yazdırıyorum
Lisans yerini atlayabilirsin kurarken ama kurduktan sonra açılışta senden yine isteyecekBen suan usb ye windows 10 pro yu yukluyorum linsans yerinde sıkıntı yaşatır mi arkadaşlar deneyen birisi bilgi versin lisans konudunu atlayamiyormuyuz önceki surumlerdeki gibi sonradan etkinlestirmek için ????
Eğer öyleyse sıkıntı yokLisans yerini atlayabilirsin kurarken ama kurduktan sonra açılışta senden yine isteyecek
Preview 10240 keyini girip açabilirsin ama kmspico ile aktifleştirmen lazım yine

Windows 7 Starter da Windows 10 Home Edition'a güncellenecek.Windows 7 starter'ın denki nedir peki ?
GüncelBeyler Windovs 10 kurmayı düşünüyorum pc me.İntel core 2 quad 2.51 ghz işlemci , 4 gb ram , Atı raedon hd 4600 series ekran kartı var.Kasma yapar mı ? Ve atı raedon hd 4600 için windovs 10 a driver varmı ?
Araçla pro iniyor 5 dakika önce başlattım ama lisans konusu bi soru işareti benim de crackli 8.1 var yine öyle yapacağız herhaldeAraç ile windows 10 pro inmiyor mu ,?? Ve windowsun verdiği araç ile indirince lisans yerinde lisansı girmeden geçemiyormuyuz ? Bendeki windows orjinal değildi netten indirdiğini windows 8.1 pro vardı ve kendim crackledim onun lisans anahtarını girsem kabul etmez mi

Lisans yerini geçebiliyormusuz devamAraçla pro iniyor 5 dakika önce başlattım ama lisans konusu bi soru işareti benim de crackli 8.1 var yine öyle yapacağız herhalde![]()
Oyun oynamam ben zaten de IDM sıkıntı gerçektenSadece Witcher 3 açtı başka oyun açmıyor IDM'de çalışmıyor zaten. Yüklemek için 1-2 ay bekleyin.
Yardım edecek yokmu çok acilBeyler Windovs 10 kurmayı düşünüyorum pc me.İntel core 2 quad 2.51 ghz işlemci , 4 gb ram , Atı raedon hd 4600 series ekran kartı var.Kasma yapar mı ? Ve atı raedon hd 4600 için windovs 10 a driver varmı ?
Süper o zamanLisans yerini geçebiliyormusuz devam![]()
ben şuan önemli dosyaları D'ye atiyorum indirme bitene kadar biter herhaldeBende de 4300/4500 series var ama bilgim yok o konudaYardım edecek yokmu çok acil

Canınız sağolsun mutlaka bilen vardır kocaman forumda [emoji4]Bende de 4300/4500 series var ama bilgim yok o konuda![]()
Bende net yavaş :/ ttnet AkkSüper o zamanben şuan önemli dosyaları D'ye atiyorum indirme bitene kadar biter herhalde

Yardım arkadaşlat lütfenBeyler Windovs 10 kurmayı düşünüyorum pc me.İntel core 2 quad 2.51 ghz işlemci , 4 gb ram , Atı raedon hd 4600 series ekran kartı var.Kasma yapar mı ? Ve atı raedon hd 4600 için windovs 10 a driver varmı ?
Bende de öyle 2 saate indiririz inşallah benimki de Superonline AKK aslında ben gece yükseltmek için açık bıraktım sabah bitmişti ama yuklemedim kötü yorumlar okuyunca ama artık devamBende net yavaş :/ ttnet Akk![]()