Windows 10 KULLANICILAR KULÜBÜ [SORU(N)LAR-ÇÖZÜMLERİ]

Sponsorlu Bağlantılar

WINDOWS 10'A HER AÇIDAN BAKILDIĞINDA HANGİ PUANI VERİRSİNİZ? (5 çok iyi, 1 çok kötü)

• Kullanılan toplam oy
    139
emreli01

emreli01

Üye
Kardeşim buradan aracı indirip yükseltebilirsin.
İndirme aracıni açınca yeniden başlayın uyarısı veriyor bilgisyari başlatıyorum yine aynı nail halledilir bu sorun

Buğra

Buğra

Admin
Kardeşim buradan aracı indirip yükseltebilirsin.
O aracı gördüm ama oradan ISO indiriyor galiba sonra kurulumda gendeki lisansı girmem gerekecek

Ama 8.1 sl sürümü windows 10 kurabilir mi ? Çünkü Microsoft şey diyormuş 8.1 deki lisansı kullanmanız için önce guncelleme seklinde yikseltmeniz lazim o zaman 8 lisansı 10 lisansına dönüşüyor imiş

Simdi ISO indirip format atarsam benim 8.1 lisansını kabul etmiyormuş galiba

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Neden 5GB :O bende cmd koduyla yaptım indirdi ama yükleyemeye hazırlanıyor derken başarısız uyarısı verdi daha da çıkmadı güncelleme resmi sırası bekliyorum :(

x64bit için yine normal boyuta düştü, daha önceden çakışmalı indirme olduysa ondandır.

csbaz

csbaz

Üye
O aracı gördüm ama oradan ISO indiriyor galiba sonra kurulumda gendeki lisansı girmem gerekecek

Ama 8.1 sl sürümü windows 10 kurabilir mi ? Çünkü Microsoft şey diyormuş 8.1 deki lisansı kullanmanız için önce guncelleme seklinde yikseltmeniz lazim o zaman 8 lisansı 10 lisansına dönüşüyor imiş

Kmspico ile lisanslarsın lisans o kadar önemli drğil

ANIL

ANIL

Admin
İndirme aracıni açınca yeniden başlayın uyarısı veriyor bilgisyari başlatıyorum yine aynı nail halledilir bu sorun

Bilemiyorum ben deneme amaçlı indirme işlemini başlatmıştım.

Evet lisans için önce güncelleme yapman lazım. Daha sonra istersen temiz kurulum yapabilirsin. Rezerve gelmemesi ile ilgili bir çok paylaşım mevcut onları bir dene istersen.

0MG90

0MG90

Üye
Witcher 3 ultra ve yüksek ayarlarda sorunsuz açılıyor ama diğerleri açılmıyor. GTA5'i yeniden yüklüyorum bakalım ne olacak. @Invoke

Temiz kurulum yapacaksan ve orjinal lisansın varsa 2 hafta bekle. Microsoft kullanıcılara öyle demiş.

• Beğen
Tepkiler: Invoke
emreli01

emreli01

Üye
Arkadaşlar MediaCreation Tool ile windows onu yüklemeye çalışırken elektirikler kesildi ve indirim iptal oldu ertesi gün tekrar açtığım da """"Kurulum doğru bir şekilde başlatilamadi. Lütfen bilgisayarınızı yeniden başlatin ve Windows 10 Kurulumu'nu tekrar çalıştırmayı deneyin. """""" uyarısı verir oldu ve bilgisayarı yeniden başlatmama rağmen yine aynı uyarıyı veriyor. MediaCreationTool u silip yeniden yukledim yine aynı ???? Yardımcı olabilirmsnz

ANIL

ANIL

Admin
Arkadaşlar MediaCreation Tool ile windows onu yüklemeye çalışırken elektirikler kesildi ve indirim iptal oldu ertesi gün tekrar açtığım da """"Kurulum doğru bir şekilde başlatilamadi. Lütfen bilgisayarınızı yeniden başlatin ve Windows 10 Kurulumu'nu tekrar çalıştırmayı deneyin. """""" uyarısı verir oldu ve bilgisayarı yeniden başlatmama rağmen yine aynı uyarıyı veriyor. MediaCreationTool u silip yeniden yukledim yine aynı ???? Yardımcı olabilirmsnz

İndirilen dosyaları sildin mi?

Karavelaa

Üye
Aynı sorun bende oldu aslında altta açılmış oysa.Peki C klosöründe gizli BT dosyası varmı?
Aynı sorun bende de var yardımcı olursanız sevinirim :(
Komut penceresini Admin modunda açtıktan sonra wuauclt.exe /updatenow komutunu çalıştırın.Bide böyle dene sildikten sonra
@Baranbaris bundan sonra updatede bak direk yükledi bende.

• Beğen
Tepkiler: Baranbaris
emreli01

emreli01

Üye
Aynı sorun bende oldu aslında altta açılmış oysa.Peki C klosöründe gizli BT dosyası varmı?

Komut penceresini Admin modunda açtıktan sonra wuauclt.exe /updatenow komutunu çalıştırın.Bide böyle dene sildikten sonra
Suan oldu usbye yüklemeyi seçtim bakalım hatasız indirim yapabilecek mi ben kurulumu sıfırdan yapacam suan herhalde flash a yüklemesi format diski oluşturuyor die biliyorum öyle olursa normal format atar gibi windows 10 u yukliyecem

Karavelaa

Üye
Suan oldu usbye yüklemeyi seçtim bakalım hatasız indirim yapabilecek mi ben kurulumu sıfırdan yapacam suan herhalde flash a yüklemesi format diski oluşturuyor die biliyorum öyle olursa normal format atar gibi windows 10 u yukliyecem
Temiz format yapıyorsun herhalde.Bencede böyle daha iyi

emreli01

emreli01

Üye
Aynı sorun bende de var yardımcı olursanız sevinirim :(
C . Windows . SoftwareDistribution . Download dakileri sil kardeşim birdaha dene olmassa yeniden başlat pc yi yine ordakileri sil tekrar dene

Rygebin

Rygebin

Üye
Evet.
Yükselttiğinizde Windows'un birbirine denk sürümlerine sahip olursunuz.
Örneğin, Windows 7 Home Premium, Windows 10 Home sürümüne yükseltilir.
Windows 7 starter'ın denki nedir peki ?

0MG90

0MG90

Üye
Ben 8.1'e geri dönüyorum, keşke yüklemeseydim pişman oldum resmen

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Ç deki silinmesi gereken ve CMd seçeneği ile denerim olmaz ise sağlam ISO istiyorum. Ama Microsoft taki araç sadece home indiriyor.

Baranbaris

Baranbaris

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Karavelaa
emreli01

emreli01

Üye
Ç deki silinmesi gereken ve CMd seçeneği ile denerim olmaz ise sağlam ISO istiyorum. Ama Microsoft taki araç sadece home indiriyor.
Araç ile windows 10 pro inmiyor mu ,?? Ve windowsun verdiği araç ile indirince lisans yerinde lisansı girmeden geçemiyormuyuz ? Bendeki windows orjinal değildi netten indirdiğini windows 8.1 pro vardı ve kendim crackledim onun lisans anahtarını girsem kabul etmez mi

Üst Alt