emreli01
Üye
İndirme aracıni açınca yeniden başlayın uyarısı veriyor bilgisyari başlatıyorum yine aynı nail halledilir bu sorunKardeşim buradan aracı indirip yükseltebilirsin.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
İndirme aracıni açınca yeniden başlayın uyarısı veriyor bilgisyari başlatıyorum yine aynı nail halledilir bu sorunKardeşim buradan aracı indirip yükseltebilirsin.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
O aracı gördüm ama oradan ISO indiriyor galiba sonra kurulumda gendeki lisansı girmem gerekecekKardeşim buradan aracı indirip yükseltebilirsin.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Neden 5GB :O bende cmd koduyla yaptım indirdi ama yükleyemeye hazırlanıyor derken başarısız uyarısı verdi daha da çıkmadı güncelleme resmi sırası bekliyorum![]()
Kmspico ile lisanslarsın lisans o kadar önemli drğilO aracı gördüm ama oradan ISO indiriyor galiba sonra kurulumda gendeki lisansı girmem gerekecek
Ama 8.1 sl sürümü windows 10 kurabilir mi ? Çünkü Microsoft şey diyormuş 8.1 deki lisansı kullanmanız için önce guncelleme seklinde yikseltmeniz lazim o zaman 8 lisansı 10 lisansına dönüşüyor imiş
Simdi ISO indirip format atarsam benim 8.1 lisansını kabul etmiyormuş galiba
İndirme aracıni açınca yeniden başlayın uyarısı veriyor bilgisyari başlatıyorum yine aynı nail halledilir bu sorun
O aracı gördüm ama oradan ISO indiriyor galiba sonra kurulumda gendeki lisansı girmem gerekecek
Ama 8.1 sl sürümü windows 10 kurabilir mi ? Çünkü Microsoft şey diyormuş 8.1 deki lisansı kullanmanız için önce guncelleme seklinde yikseltmeniz lazim o zaman 8 lisansı 10 lisansına dönüşüyor imiş
Temiz kurulum yapacaksan ve orjinal lisansın varsa 2 hafta bekle. Microsoft kullanıcılara öyle demiş.O aracı gördüm ama oradan ISO indiriyor galiba sonra kurulumda gendeki lisansı girmem gerekecek
Arkadaşlar MediaCreation Tool ile windows onu yüklemeye çalışırken elektirikler kesildi ve indirim iptal oldu ertesi gün tekrar açtığım da """"Kurulum doğru bir şekilde başlatilamadi. Lütfen bilgisayarınızı yeniden başlatin ve Windows 10 Kurulumu'nu tekrar çalıştırmayı deneyin. """""" uyarısı verir oldu ve bilgisayarı yeniden başlatmama rağmen yine aynı uyarıyı veriyor. MediaCreationTool u silip yeniden yukledim yine aynı ???? Yardımcı olabilirmsnz
C deki windows içindeki download dakilerden hasediyorsan evet sildim ama yine aynıİndirilen dosyaları sildin mi?
Aynı sorun bende de var yardımcı olursanız sevinirimC deki windows içindeki download dakilerden hasediyorsan evet sildim ama yine aynı

Aynı sorun bende oldu aslında altta açılmış oysa.Peki C klosöründe gizli BT dosyası varmı?İndirme aracıni açınca yeniden başlayın uyarısı veriyor bilgisyari başlatıyorum yine aynı nail halledilir bu sorun
Komut penceresini Admin modunda açtıktan sonra wuauclt.exe /updatenow komutunu çalıştırın.Bide böyle dene sildikten sonraAynı sorun bende de var yardımcı olursanız sevinirim![]()
Suan oldu usbye yüklemeyi seçtim bakalım hatasız indirim yapabilecek mi ben kurulumu sıfırdan yapacam suan herhalde flash a yüklemesi format diski oluşturuyor die biliyorum öyle olursa normal format atar gibi windows 10 u yukliyecemAynı sorun bende oldu aslında altta açılmış oysa.Peki C klosöründe gizli BT dosyası varmı?
Komut penceresini Admin modunda açtıktan sonra wuauclt.exe /updatenow komutunu çalıştırın.Bide böyle dene sildikten sonra
Temiz format yapıyorsun herhalde.Bencede böyle daha iyiSuan oldu usbye yüklemeyi seçtim bakalım hatasız indirim yapabilecek mi ben kurulumu sıfırdan yapacam suan herhalde flash a yüklemesi format diski oluşturuyor die biliyorum öyle olursa normal format atar gibi windows 10 u yukliyecem
C . Windows . SoftwareDistribution . Download dakileri sil kardeşim birdaha dene olmassa yeniden başlat pc yi yine ordakileri sil tekrar deneAynı sorun bende de var yardımcı olursanız sevinirim![]()
Windows 7 starter'ın denki nedir peki ?Evet.
Yükselttiğinizde Windows'un birbirine denk sürümlerine sahip olursunuz.
Örneğin, Windows 7 Home Premium, Windows 10 Home sürümüne yükseltilir.
Hayır seçeneklerinde pro da var dikkatli bakÇ deki silinmesi gereken ve CMd seçeneği ile denerim olmaz ise sağlam ISO istiyorum. Ama Microsoft taki araç sadece home indiriyor.
Neden?Ben 8.1'e geri dönüyorum, keşke yüklemeseydim pişman oldum resmen
Araç ile windows 10 pro inmiyor mu ,?? Ve windowsun verdiği araç ile indirince lisans yerinde lisansı girmeden geçemiyormuyuz ? Bendeki windows orjinal değildi netten indirdiğini windows 8.1 pro vardı ve kendim crackledim onun lisans anahtarını girsem kabul etmez miÇ deki silinmesi gereken ve CMd seçeneği ile denerim olmaz ise sağlam ISO istiyorum. Ama Microsoft taki araç sadece home indiriyor.