Preview 10240 keyini girdim kabul etti daha sonra kmspico ile lisansladım yineÜstat nasıl hallettin lisans olayını anlatabilirmsn ?
Hangi ekran kartını kullanıyorsun? Bende .dll hataları verdi onları hallettim ama daha sonra oyun hata veriyor açılmıyor. Yeniden mi kursam?Ben sıfırdan format atarak yükledim ve her türlü 8.1 den daha hızlı. GTA V testi yaptım ve ondada çok daha akıcı.
abi beklemek istemiyosan direk windows indirme aracindan indirbeni kekliyolar galiba. hala biz sana haber vercez hazır olunca diyo bu windows zımbırtısı
link atayim sistem ne abibeni kekliyolar galiba. hala biz sana haber vercez hazır olunca diyo bu windows zımbırtısı
beklerim heralda ama cepte bulunsunabi beklemek istemiyosan direk windows indirme aracindan indir
link atayim sistem ne abi
64 bitkac bit??
abi bende indirdim ama pcye daha kurmadimMmmofps oyunlar bile açılmıyor baya sinirimi bozdu, 8.1'e dönesim var şu an
Witcher 3 yüklüyorum onuda açmazsa dönücem
bisey deil zaten sitede bulmusutum o arkadasta microsofta gezerkeneyvallah @MrExelance
Bendede gözüktü ssd aldım gene kurdum gözükmedi.Microsoftun siteden indirecen kuracan.Bana yardım edebilecek var mı
Windows 8.1 Single language var cihaz üzerinde gelen orj.
Bu sağ altta ki windows logosu ile rez alınıyordu geçen haftalarda fakat bende o logo görünmediği için rez alamadım şimdi ben nasıl win10 orj olarak yükseltirim
Bana yardım edebilecek var mı
Bu sağ altta ki windows logosu ile rez alınıyordu geçen haftalarda fakat bende o logo görünmediği için rez alamadım şimdi ben nasıl win10 orj olarak yükseltirim
al abi windows 32 bitmi 64 bitmiBana yardım edebilecek var mı