Bana değdi ama bazı arkadaşlarda sorunlar oluşmuş bilemicem8.1'den geçmeye değer mi şuan?

Tabiiki daha gelişmiş ve daha modern bir görünümü var ama neticesinde bu bir tp sürüm ve bazı sıkıntılarıda yok değil,ben şuan kullanıyorum bu 3.denemem ve şuan gayet iyi,tabiiki sorunsuz dur anlamına gelmiyor bu8.1'den geçmeye değer mi şuan?

Ben aslında buildleri kullanıyordum 10622'yi 2 gün kullandım internet kartını mı tanımadı birşeyler oldu bağlanamadım internete mecburen 8.1'e döndüm. Deneyimim var ama tereddütte kaldımBana değdi ama bazı arkadaşlarda sorunlar oluşmuş bilemicem![]()
Ben en iyisi rezervasyon gelmesini bekleyeyim yoksa veri kaybedeceğim geçtikten sonra ayarlardan 8.1'e geri dönme şansım var mı?Tabiiki daha gelişmiş ve daha modern bir görünümü var ama neticesinde bu bir tp sürüm ve bazı sıkıntılarıda yok değil,ben şuan kullanıyorum bu 3.denemem ve şuan gayet iyi,tabiiki sorunsuz dur anlamına gelmiyor bu![]()
Şuan 10240 kullanıyorum ve sorunsuz.Ben aslında buildleri kullanıyordum 10622'yi 2 gün kullandım internet kartını mı tanımadı birşeyler oldu bağlanamadım internete mecburen 8.1'e döndüm. Deneyimim var ama tereddütte kaldım
Ben en iyisi rezervasyon gelmesini bekleyeyim yoksa veri kaybedeceğim geçtikten sonra ayarlardan 8.1'e geri dönme şansım var mı?
Ciddi misin?sıfırdan yükleyin yükseltme yapınca sıkıntı oluyor belli ki ben format olarak yükledim 2GB ram var cihaz uçuyor![]()
ya benim RAM işlemciyi kaldıramıyor galiba AMD Athlon X2 III 455 kullanıyorum 3.30Ghz ama 3GB RAM var DDR2 olduğu için ramler daha pahalı sanırım bulursam ucuz almak istiyorum. KmspicoÜstat nasıl hallettin lisans olayını anlatabilirmsn ?
Neden 5GB :O bende cmd koduyla yaptım indirdi ama yükleyemeye hazırlanıyor derken başarısız uyarısı verdi daha da çıkmadı güncelleme resmi sırası bekliyorum
SürprizSabreden muradına erir elbet.
![]()

sana önerim sıfır kurulum yap 2 GB ramle stabil çalışıyor hatta evdeki 1 gbli cihazada yükliycemNeden 5GB :O bende cmd koduyla yaptım indirdi ama yükleyemeye hazırlanıyor derken başarısız uyarısı verdi daha da çıkmadı güncelleme resmi sırası bekliyorum![]()

böyle saçma bi durumun içindeyim şuanPekisana önerim sıfır kurulum yap 2 GB ramle stabil çalışıyor hatta evdeki 1 gbli cihazada yükliycem![]()
Ugrastiracak ama değer diyorsan ben şunu download etmeye başlayayım ama bi sorum var hanı insider kullanıcılarına lisans veriyorlardı ya ben nasıl alacağım şuan ki 8.1 orijinal lisanslı değildi?Orijinal her zaman daha iyidir orijinal lisans alabiliyorsam yükseltir lisansı alır 0'dan kurarim64 bitide mevcut proda
indir crackla ben öyle yapıyorum
bi konu vardı orda nasıl lisans yapıldığı yazıyorduPekiUgrastiracak ama değer diyorsan ben şunu download etmeye başlayayım ama bi sorum var hanı insider kullanıcılarına lisans veriyorlardı ya ben nasıl alacağım şuan ki 8.1 orijinal lisanslı değildi?
Ayrıca x64 mü yukledin?
Yedeğini alıyorum hemen![]()

Benimde Olsada yüklesemBen sıfırdan format atarak yükledim ve her türlü 8.1 den daha hızlı. GTA V testi yaptım ve ondada çok daha akıcı.