Windows 10 KULLANICILAR KULÜBÜ [SORU(N)LAR-ÇÖZÜMLERİ]

Sponsorlu Bağlantılar

WINDOWS 10'A HER AÇIDAN BAKILDIĞINDA HANGİ PUANI VERİRSİNİZ? (5 çok iyi, 1 çok kötü)

• Kullanılan toplam oy
    139
Baranbaris

Baranbaris

Üye
8.1'den geçmeye değer mi şuan?

Esendağlı

Esendağlı

Üye
8.1'den geçmeye değer mi şuan?
Tabiiki daha gelişmiş ve daha modern bir görünümü var ama neticesinde bu bir tp sürüm ve bazı sıkıntılarıda yok değil,ben şuan kullanıyorum bu 3.denemem ve şuan gayet iyi,tabiiki sorunsuz dur anlamına gelmiyor bu:)
Arkadaşlar pardon ben mobil surum diye anlamıştım,özür dilerim.

• Beğen
Tepkiler: Baranbaris
Baranbaris

Baranbaris

Üye
Bana değdi ama bazı arkadaşlarda sorunlar oluşmuş bilemicem:hmmm
Ben aslında buildleri kullanıyordum 10622'yi 2 gün kullandım internet kartını mı tanımadı birşeyler oldu bağlanamadım internete mecburen 8.1'e döndüm. Deneyimim var ama tereddütte kaldım
Tabiiki daha gelişmiş ve daha modern bir görünümü var ama neticesinde bu bir tp sürüm ve bazı sıkıntılarıda yok değil,ben şuan kullanıyorum bu 3.denemem ve şuan gayet iyi,tabiiki sorunsuz dur anlamına gelmiyor bu:)
Ben en iyisi rezervasyon gelmesini bekleyeyim yoksa veri kaybedeceğim geçtikten sonra ayarlardan 8.1'e geri dönme şansım var mı?

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
sıfırdan yükleyin yükseltme yapınca sıkıntı oluyor belli ki ben format olarak yükledim 2GB ram var cihaz uçuyor :D

Karavelaa

Üye
Ben aslında buildleri kullanıyordum 10622'yi 2 gün kullandım internet kartını mı tanımadı birşeyler oldu bağlanamadım internete mecburen 8.1'e döndüm. Deneyimim var ama tereddütte kaldım

Ben en iyisi rezervasyon gelmesini bekleyeyim yoksa veri kaybedeceğim geçtikten sonra ayarlardan 8.1'e geri dönme şansım var mı?
Şuan 10240 kullanıyorum ve sorunsuz.

Baranbaris

Baranbaris

Üye
sıfırdan yükleyin yükseltme yapınca sıkıntı oluyor belli ki ben format olarak yükledim 2GB ram var cihaz uçuyor :D
Ciddi misin? :D ya benim RAM işlemciyi kaldıramıyor galiba AMD Athlon X2 III 455 kullanıyorum 3.30Ghz ama 3GB RAM var DDR2 olduğu için ramler daha pahalı sanırım bulursam ucuz almak istiyorum.
Bende AMD Kontrol Center'dan hızı 800-2.1Ghz yaptım yok yere fan açıyor böyle daha iyi

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye

Sürpriz :gul: Sabreden muradına erir elbet.:kıskıs:

Baranbaris

Baranbaris

Üye

Sürpriz :gul: Sabreden muradına erir elbet.:kıskıs:
Neden 5GB :O bende cmd koduyla yaptım indirdi ama yükleyemeye hazırlanıyor derken başarısız uyarısı verdi daha da çıkmadı güncelleme resmi sırası bekliyorum :(

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Neden 5GB :O bende cmd koduyla yaptım indirdi ama yükleyemeye hazırlanıyor derken başarısız uyarısı verdi daha da çıkmadı güncelleme resmi sırası bekliyorum :(
sana önerim sıfır kurulum yap 2 GB ramle stabil çalışıyor hatta evdeki 1 gbli cihazada yükliycem :D

• Beğen
Tepkiler: Baranbaris
ua_hasan.32

ua_hasan.32

Üye
Arkadaşlar ben dün yükselttim win7 den ilk yükseltme sonucunda sorun yoktu şimdi ise defalarca tekrar başlatmama rağmen başlat menüsü arama kutucuğu wifi bildirim paneli ve ses sol tıklamayla açılmıyor sağ tıklamayla seçenekleri çıkıyor sadece altta bulunan diğer programlar ve araçlar ise sol tıklanıp açılıyor fakat sol tıklayınca seçenekleri çıkmıyor :D böyle saçma bi durumun içindeyim şuan

kralberk13

kralberk13

Üye
komikmiş :D

• Beğen
Tepkiler: ua_hasan.32
Baranbaris

Baranbaris

Üye
sana önerim sıfır kurulum yap 2 GB ramle stabil çalışıyor hatta evdeki 1 gbli cihazada yükliycem :D
Peki :D Ugrastiracak ama değer diyorsan ben şunu download etmeye başlayayım ama bi sorum var hanı insider kullanıcılarına lisans veriyorlardı ya ben nasıl alacağım şuan ki 8.1 orijinal lisanslı değildi?
Ayrıca x64 mü yukledin?

kralberk13

kralberk13

Üye
64 bitide mevcut proda
indir crackla ben öyle yapıyorum

Karavelaa

Üye

Yedeğini alıyorum hemen :ehe

PriZm

PriZm

Üye
Ben sıfırdan format atarak yükledim ve her türlü 8.1 den daha hızlı. GTA V testi yaptım ve ondada çok daha akıcı.

Üst Alt