Doğru satıcılardan alışveriş yapıldığı takdirde problem olacağını düşünmüyorum ilk mesajda belirttik birçok detayıaile içine de yaydım olayı merak büyük siparişler yakında verilir![]()
Valla bizim valide hanım bile hiç anlamaz oturdu bütün gün takı baktı kendini bir sürü yüzük küpe falan aldırdı 
Sipariş verdiğini unutmakmakı.Her 2 saatte bir kargo takibi yapıyorum.Ayrıca saat İstanbul'a gelmişilk siparişlerimi verdim bende elime ulaşan yok arkadaşlarım hep kullanıyor. Verdikleri cevap ilkinde sıkılıyorsun gelmeyecek sanıyorsun sonra sipariş verdiğini unutuyorsun sonra bir bakıyorsun kargolar gelmiş para verdiğini bile unutuyorsun hediye gelmiş gibi oluyor diyorlar![]()

Ben aile için kâr'la satışa başladımDoğru satıcılardan alışveriş yapıldığı takdirde problem olacağını düşünmüyorum ilk mesajda belirttik birçok detayıValla bizim valide hanım bile hiç anlamaz oturdu bütün gün takı baktı kendini bir sürü yüzük küpe falan aldırdı
![]()

Çağırılırsan bile gitmessen ürünlerin satılıyo yani bildiğim kadarı öyle.annemi bir bağlarsam aile ekonomisini çökertir tam kafasına göre şeyler bulmuş gümrüğe çağırılırsak şaşırmam![]()

.Ayrıca saçmalık şuki 10 gün sonra sipariş ettiğim KZ kulaklıklarda aynı yerde 
Eğer almaya korkan olursa şöyle yöntem sunayım sizlere.İninal kart kullanın. Bankayla hiçbir alakası yok.Kontor gibi para yükleyip alıyorsun ve 5.yaşındaki bir kişi bile alabiliyor.Aliexpress denedim çalıştı.Sorularıniz varsa sorun cevaplayayim.
Şuan itibariyle saat'im İSTANBUL PTT şubesinde.Ayrıca saçmalık şuki 10 gün sonra sipariş ettiğim KZ kulaklıklarda aynı yerde
![]()

Aynen hot ürünler kargoya geç veriliyor sadece ama teslimat süreleri aynı.Bu 10 sonra verdiğimin aynı yerde olmasının sebebeni aynı gün konteynırlar doldu o yüzdenSiparis sayisi fazla hot ürünler biraz gec postalaniyo Kz demekki biraz fresh ya da saticinin ekibi fazla![]()

bana singapur post için takip numarası verdi kulaklık içinde hiç birşey anlamadımSipariş verdiğini unutmakmakı.Her 2 saatte bir kargo takibi yapıyorum.Ayrıca saat İstanbul'a gelmiş
Ben aile için kâr'la satışa başladım
Çağırılırsan bile gitmessen ürünlerin satılıyo yani bildiğim kadarı öyle.![]()

Yolla bakayımbana singapur post için takip numarası verdi kulaklık içinde hiç birşey anlamadım![]()

Hangi marka istiyorsun.Ayrıca aklında olan modelleri yolla bakalımMerhaba arkadaşlar sony z2 için 64 gb hafıza kartı alıexpress ten almak ıstıyorum.Sağlam satıcıdan alım yapan varsa yardımcı olursanız sevinirim.
Hafıza kartları hakkında fazla bir bilgim yok önerileri sizden bekliyorumHangi marka istiyorsun.Ayrıca aklında olan modelleri yolla bakalım![]()

Hafıza karylari
Hafıza kartları hakkında fazla bir bilgim yok önerileri sizden bekliyorum![]()
Ne aldın ?İlk alışverişimi yaptım ve siparişlerim geldi [emoji2]
.Hayırlı olsun.Hayırlı olsun.İkinci saat'den bende aldım.Çok güzel bir ürün değil mi ?25 Temmuz'da beş farklı satıcıdan beş saat, diğer farklı satıcılardan LG G2 için "2 ad Slim Armor" kılıf, LG G2 ve Samsung Ace 2 için "2 ad micro usb OTG" kablo ile Samsung Ace 2 için "Philips" kulaklık sipariş ettim. Paypal burada kabul edilmiyor. Sadece bir satıcıya sordum. "Neden paypal kabul etmiyorsunuz?" diye. Verdiği cevap "diğer sanal kartları yada kredi kartı kullanabilirsiniz" dedi. Ayrıca "30$'ın üstünde alım yaparsanız, paypal ödeme açabilirim" dedi. Buda bana uymadı. Çünkü farklı satıcılardan farklı ürünler alacaktım. Siparişlerin hepsini kredi kartım ile tek bir girişle satın aldım. Siparişlerim 4 gün içinde teker teker kargolanıp adresime gönderildiler. Muhtemelen Ağustos 15-30 arasında elimde olabilirler. Kargolarımı Ptt kargo evime teslim edeceği için Ptt kargoya gidip yetkili kişinin telefon numarasını da aldım. En azından ürünü elden de teslim alabileceğim.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
64 GB'lık Sony hafıza kartı (flash disk) hangi satıcıda ve fiyatını bilen varsa yazabilir mi?
SKMEİ saatlerinin hepsi güzel ama dur link atayım.Skmei saat güzelmiş bende ona benzer yada bunu alabilirim link atar mısın

ED2 geldi ve süper ses kalitesi varSes kalitesini dene de haber et
Şu orjinal mi acaba? Bende de Cx 200 hastalıgı var iyi mi