Invoke
Üye
Kendi indiriyor zaten. Previewde indirmişti.Atı raedon hd 4600 olur demi ? Olursa valla cennetliksin.
Kendi indiriyor zaten. Previewde indirmişti.Atı raedon hd 4600 olur demi ? Olursa valla cennetliksin.
Ben geçiyorum o zaman oyunları oynayabileceksem [emoji14] [emoji4]Kendi indiriyor zaten. Previewde indirmişti.
4600 ile ne oynuyorsun ki?Ben geçiyorum o zaman oyunları oynayabileceksem [emoji14] [emoji4]

x1550de işe yaradıysa bdnce sende de yaramalıAtı raedon hd 4600 olur demi ? Olursa valla cennetliksin.

Bazıları .dll hatası verdi şu an Mortal Kombat X açıldı o da öküz gibi kasıyor. Eksik .dll'leri internette bir araştırıcam yoksa yine yüklerim iso'lar duruyor. Pişman olur gibiyim yüklediğime.Oyunlarını bir dene de sorun yoksa ben de yükleyeyim monster'a. IDM, preview de bile sorunsuzdu, farklı bir şeyle alakalıdır o durum.
Bazıları .dll hatası verdi şu an Mortal Kombat X açıldı o da öküz gibi kasıyor. Eksik .dll'leri internette bir araştırıcam yoksa yine yüklerim iso'lar duruyor. Pişman olur gibiyim yüklediğime.

dx ve ekran kartnı kurdun mu? Yksa yine windows kendi sürcüsünü atamış olmasınBazıları .dll hatası verdi şu an Mortal Kombat X açıldı o da öküz gibi kasıyor. Eksik .dll'leri internette bir araştırıcam yoksa yine yüklerim iso'lar duruyor. Pişman olur gibiyim yüklediğime.

Witcher 3 indirdim ama kurmadım yarın kurarım herhaldeWitcher 3, ac, shadow of mordor falan denersen sonucu bana bildir.![]()
Bütün hepsini kurdum, yine deniycemdx ve ekran kartnı kurdun mu? Yksa yine windows kendi sürcüsünü atamış olmasın![]()
öyle oyunlar var mıydı?Witcher 3, ac, shadow of mordor falan denersen sonucu bana bildir.![]()

Aynen ha aklıma gelmediHaa, unutmuşum.
Aslında okulun neti hızlıdır, gidip okulda yumulacaktın.

malesefPreview Insider keyini girdim kabul etti
IDM çalışmıyor bu arada video indir dediğimde hata veriyor
NVIDIA falan güncellendi
Yurt interneti hızlı değil miydi?![]()
normal zamanda 100kb/sn idi yazın Allah'a şükür 400kb/sn civarı oldu 
nvdia driverinde hata var diyordu arkadaşımMost Wanted bile öküz gibi kasıyor, acil güncelleme lazım
bizim okulda insan çok400 nedir hacı! Yazın okula gideceksin hem kimse yok coşar iyice. Ben geçen bizim kütüphanede 2.5-3mb alıyordum saniyede. Sizde daha iyidir belki.![]()

Benim aksine oyun performansım arttıMost Wanted bile öküz gibi kasıyor, acil güncelleme lazım

Lft for dead 2,ets 2,gta v(en düşük modunda),city car driving4600 ile ne oynuyorsun ki?
Ek: Yanlış anlama bende de 4500 var. :![]()
Nasıl arttı? Birde Nvidia W10 güncelleştirmesini indirdim.Benim aksine oyun performansım arttı![]()
İşte demekki pcden pcye değişiyor.Benimde Win7 de performans yoktu win10 da uçtu mübarek.Nasıl arttı? Birde Nvidia W10 güncelleştirmesini indirdim.