Windows 10 KULLANICILAR KULÜBÜ [SORU(N)LAR-ÇÖZÜMLERİ]

Sponsorlu Bağlantılar

WINDOWS 10'A HER AÇIDAN BAKILDIĞINDA HANGİ PUANI VERİRSİNİZ? (5 çok iyi, 1 çok kötü)

• Kullanılan toplam oy
    139

0MG90

0MG90

Üye
Oyunlarını bir dene de sorun yoksa ben de yükleyeyim monster'a. IDM, preview de bile sorunsuzdu, farklı bir şeyle alakalıdır o durum.
Bazıları .dll hatası verdi şu an Mortal Kombat X açıldı o da öküz gibi kasıyor. Eksik .dll'leri internette bir araştırıcam yoksa yine yüklerim iso'lar duruyor. Pişman olur gibiyim yüklediğime.

exp_l0it

exp_l0it

Üye
ben elimdeki ile w10da lol oynadıysam o herşeyi oynayabilir :D

Invoke

Invoke

Üye
lol dandirik bir oyun ne gereksinimi var sanki.

Invoke

Invoke

Üye
Bazıları .dll hatası verdi şu an Mortal Kombat X açıldı o da öküz gibi kasıyor. Eksik .dll'leri internette bir araştırıcam yoksa yine yüklerim iso'lar duruyor. Pişman olur gibiyim yüklediğime.

Witcher 3, ac, shadow of mordor falan denersen sonucu bana bildir. :D

exp_l0it

exp_l0it

Üye
dx ve ekran kartnı kurdun mu? Yksa yine windows kendi sürcüsünü atamış olmasın :D

ismail

ismail

Üye
  • Beğen
Tepkiler: 0MG90
0MG90

0MG90

Üye
Hiçbir oyunu açmıyor bu W10 bu ne?
Napsam 8.1'e geri mi dönsem?

Invoke

Invoke

Üye
400 nedir hacı! Yazın okula gideceksin hem kimse yok coşar iyice. Ben geçen bizim kütüphanede 2.5-3mb alıyordum saniyede. Sizde daha iyidir belki. :D

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-
0MG90

0MG90

Üye
Most Wanted bile öküz gibi kasıyor, acil güncelleme lazım

Üst Alt