Karavelaa
Üye
Ne farkı var benim Home Premium lisansı var ama kullanmıyorumbozmakta istemiyorum orjinal lisansı
Ne farkı var benim Home Premium lisansı var ama kullanmıyorumbozmakta istemiyorum orjinal lisansı
valla ne bileyim masaüstü zaten lisanssız allaha emanetNe farkı var benim Home Premium lisansı var ama kullanmıyorum![]()
![]()
bari laptop düzgün olsun yeni aldım daha 
iyi de temiz nasıl kurcam temiz kurduğumda lisanssız olacak yanlış mıyım
Bende alcam freedos yine devamvalla ne bileyim masaüstü zaten lisanssız allaha emanetbari laptop düzgün olsun yeni aldım daha
![]()

Doğru ya sıfırlama ile olabiliyordu değilmi @keske22Yükseltme işlemini yaptıktan sonra temiz kurulum yapabilirsin.
sıfırlama dediğiniz recovery miBende alcam freedos yine devam
Doğru ya sıfırlama ile olabiliyordu değilmi @keske22
Hayır ilk kurulum gibi olan.Ama recovery i kullanmıyor sanırım.Ama kullanabilirdesıfırlama dediğiniz recovery mi

İlla format atmaniza gerek yok. Upgrade yolu ile dvd den bile yükleyebilirsinüz.şimdi benim evdeki pcye win10 kurabilirmiyim rezervasyon yok ve internette yok format yoluyla ?
x64 sistemleri sadece RAM açısından düşünmemek lazım. İşlemcinin performansinda falanda %3-5 denecek kadar az da olsa hızlanma görülür. Bunu Chip dergisinde yıllar evvel okumuştum.64-bit işletim sistemi 4GB RAM ve üzeri sistemleri için uygun. 3GB RAM ile 64-bit işletim sisteminin bir artısı olmaz.
Daha nasıl açıklayabilirdibiraz acik aekilde anlatirsan

hissetme açısından çok bir fark yok gibi...x64 sistemleri sadece RAM açısından düşünmemek lazım. İşlemcinin performansinda falanda %3-5 denecek kadar az da olsa hızlanma görülür. Bunu Chip dergisinde yıllar evvel okumuştum.
Windows 10 da recoverye zaten gerek yok. Çünkü recoverynin mantığı sistemde bir sıkıntıyla karşılaştığında format atarak yada atmayarak sistemi yeniden kurmaktır. Windows 10 da ise ayarlar menüsünde sistemi sifirlama butonu zaten mevcut.bende lenovo var laptop lenovoda recovery var ben windows 10 a yükselttikten sonra format atsam yine eskiye mi dönecek bilgisayar ve bu recovery e müdahale edebilir miyiz lisanslı windows 10 u atabilir miyiz içine mesela
anladım teşekkürlerWindows 10 da recoverye zaten gerek yok. Çünkü recoverynin mantığı sistemde bir sıkıntıyla karşılaştığında format atarak yada atmayarak sistemi yeniden kurmaktır. Windows 10 da ise ayarlar menüsünde sistemi sifirlama butonu zaten mevcut.
Aynı mantıkalacağım laptoba ssd değişimi yapıp direk win10 kurucam freedos![]()
+ DVD Ram yerine HDD bağlıcam 
Bilmem.. Aynı pc üzerinde iki sürümü birden denemedim hiçhissetme açısından çok bir fark yok gibi...

O hız hissdilmezde ama 64 bit zaten +4gb ramlere tavsiye edilir ve asıl performansını 64 de sergilerBilmem.. Aynı pc üzerinde iki sürümü birden denemedim hiç![]()

Ayrıca sistem onarma menüsündende (pc açılmadan evvel ki çıkan F8 menüsü gibi bir menü) sistemi sifirlamak mümkün diye biliyorumanladım teşekkürler
son sürüm windows lar zaten çökmuyorlar xp gibi. Recovery i aratacak bir sıkıntıyla karsilasmazsin sanıyorum 
kafadaşAynı mantık+ DVD Ram yerine HDD bağlıcam
![]()

yok çökme için değil illaki format gerekiyo yani format gerektiğinde sürekli recovery yapıyorum her yapışımda yaklaşık 3 4 gb güncelleme yüklüyorum sürekli ama windows 10 da dediğiniz gibi sistem sıfırlama gelire böyle birşeye gerek kalmazAyrıca sistem onarma menüsündende (pc açılmadan evvel ki çıkan F8 menüsü gibi bir menü) sistemi sifirlamak mümkün diye biliyorumson sürüm windows lar zaten çökmuyorlar xp gibi. Recovery i aratacak bir sıkıntıyla karsilasmazsin sanıyorum
![]()