Windows 10 KULLANICILAR KULÜBÜ [SORU(N)LAR-ÇÖZÜMLERİ]

Sponsorlu Bağlantılar

WINDOWS 10'A HER AÇIDAN BAKILDIĞINDA HANGİ PUANI VERİRSİNİZ? (5 çok iyi, 1 çok kötü)

• Kullanılan toplam oy
    139
Rygebin

Rygebin

Üye
Acaba güncelleme tam gece 00.00. da mı gelir ki ??

Silinen Üye 2505573

Kapalı Hesap
ANIL

ANIL

Admin
3 gb ram var pc'de şu an windows 7 32 bit ultimate var windows 10 64 bit kurayımmı sizce sıkıntı olurmu ?

64-bit işletim sistemi 4GB RAM ve üzeri sistemleri için uygun. 3GB RAM ile 64-bit işletim sisteminin bir artısı olmaz.

• Beğen
Tepkiler: Karavelaa
huseyinkeske

huseyinkeske

Üye
bende lenovo var laptop lenovoda recovery var ben windows 10 a yükselttikten sonra format atsam yine eskiye mi dönecek bilgisayar ve bu recovery e müdahale edebilir miyiz lisanslı windows 10 u atabilir miyiz içine mesela

Karavelaa

Üye
bende lenovo var laptop lenovoda recovery var ben windows 10 a yükselttikten sonra format atsam yine eskiye mi dönecek bilgisayar ve bu recovery e müdahale edebilir miyiz lisanslı windows 10 u atabilir miyiz içine mesela
Mahalesef o fabrika ile gelen bir şey diye biliyorum.Ama Acronis ile sistem yedeğini alırsın.Orjinal olarak recovery yapabilirsin ;)

Silinen Üye 2505573

Kapalı Hesap
biraz acik aekilde anlatirsan

huseyinkeske

huseyinkeske

Üye
Mahalesef o fabrika ile gelen bir şey diye biliyorum.Ama Acronis ile sistem yedeğini alırsın.Orjinal olarak recovery yapabilirsin ;)
bu konuda bana yardımcı olur musunuz güncelleme yaptıktan sonra bilgisayardaki programlarla birlikte mi imajı kaydediyo bu program

Karavelaa

Üye
bu konuda bana yardımcı olur musunuz güncelleme yaptıktan sonra bilgisayardaki programlarla birlikte mi imajı kaydediyo bu program
Bak şimdi sen win10 u 29 temmuzda kurarsan belgeler kalcak.Ama sade tertemiz kurar driver'larını atar(isteğe göre) Alırsın sonra.Aynı program ile aynı şekilde yüklersin ;)

huseyinkeske

huseyinkeske

Üye
iyi de temiz nasıl kurcam temiz kurduğumda lisanssız olacak yanlış mıyım

Karavelaa

Üye
iyi de temiz nasıl kurcam temiz kurduğumda lisanssız olacak yanlış mıyım
KMSpico ile lisans yaparsın(Tabiki orjinal lisans değil) :ehe:ehe
Ama Win10 la gelen Grove Müzik Tarayıcısına bayıldım.Windows Media Player'de neymiş resmen 5.evrimini atlamış :D

huseyinkeske

huseyinkeske

Üye
KMSpico ile lisans yaparsın(Tabiki orjinal lisans değil) :ehe:ehe
Ama Win10 la gelen Grove Müzik Tarayıcısına bayıldım.Windows Media Player'de neymiş resmen 5.evrimini atlamış :D
bozmakta istemiyorum orjinal lisansı

Üst Alt