anlamadim kardesBirde şu an tüm güncellemeler yüklü güncellemeler kısmına baktığımda güncelleme yüklemiyor fakat sağ altta simgelerde güncelleme yüklüyor %34 windows 10 olabilirmi bu ?
3 gb ram var pc'de şu an windows 7 32 bit ultimate var windows 10 64 bit kurayımmı sizce sıkıntı olurmu ?
Cevapladımanlamadim kardes

İnanmıyorum sana bence windows 10 u gizliden gizliye veriyorlarWindows10'da güncelleştirme yüklenirken sağ altta gözükmüyor ama ayarları kurcalayınca çıkabilir![]()
Herkes kullanıyor şuan bi sen kalmıssın herhaldeİnanmıyorum sana bence windows 10 u gizliden gizliye veriyorlar![]()
Güncelleme yükleniyor olarak göstermiyor şu an Güncelleştirmeleri Denetle kısmında ama sağ alttaki simgeler kısmında güncelleme yükleniyor simgesi varanlamadim kardes

Demekki herkes değilmişHerkes kullanıyor şuan bi sen kalmıssın herhalde
Son günü beklemek daha mantıklı geldi.Mahalesef o fabrika ile gelen bir şey diye biliyorum.Ama Acronis ile sistem yedeğini alırsın.Orjinal olarak recovery yapabilirsinbende lenovo var laptop lenovoda recovery var ben windows 10 a yükselttikten sonra format atsam yine eskiye mi dönecek bilgisayar ve bu recovery e müdahale edebilir miyiz lisanslı windows 10 u atabilir miyiz içine mesela
biraz acik aekilde anlatirsanbende lenovo var laptop lenovoda recovery var ben windows 10 a yükselttikten sonra format atsam yine eskiye mi dönecek bilgisayar ve bu recovery e müdahale edebilir miyiz lisanslı windows 10 u atabilir miyiz içine mesela
Sende hiç bir şeyi anlamıyon hebiraz acik aekilde anlatirsan

sen benim camtasia recorder konusuna gelSende hiç bir şeyi anlamıyon he![]()
Bandicam kullan dedim yasen benim camtasia recorder konusuna gel

bu konuda bana yardımcı olur musunuz güncelleme yaptıktan sonra bilgisayardaki programlarla birlikte mi imajı kaydediyo bu programMahalesef o fabrika ile gelen bir şey diye biliyorum.Ama Acronis ile sistem yedeğini alırsın.Orjinal olarak recovery yapabilirsin![]()
Bak şimdi sen win10 u 29 temmuzda kurarsan belgeler kalcak.Ama sade tertemiz kurar driver'larını atar(isteğe göre) Alırsın sonra.Aynı program ile aynı şekilde yüklersinbu konuda bana yardımcı olur musunuz güncelleme yaptıktan sonra bilgisayardaki programlarla birlikte mi imajı kaydediyo bu program
KMSpico ile lisans yaparsın(Tabiki orjinal lisans değil)iyi de temiz nasıl kurcam temiz kurduğumda lisanssız olacak yanlış mıyım

Windows 10 Hakkında Herşey [RESİMLİ VE VİDYOLU] - MaxiCepMadem konuyu açtın bari nelerin değişeceğini ve nelerin geleceğini falan da yazsaydın,konu bu şekilde çok boş olmuş![]()
ayarlardan kişileştirmeye gir oradan renklere en altta yazıyor[/url][/IMG]
Bu kısmı transparan yapamadım nasıl yapabilirim bileniniz var mi
bozmakta istemiyorum orjinal lisansıKMSpico ile lisans yaparsın(Tabiki orjinal lisans değil)
Ama Win10 la gelen Grove Müzik Tarayıcısına bayıldım.Windows Media Player'de neymiş resmen 5.evrimini atlamış![]()