Windows 10 KULLANICILAR KULÜBÜ [SORU(N)LAR-ÇÖZÜMLERİ]

Sponsorlu Bağlantılar

WINDOWS 10'A HER AÇIDAN BAKILDIĞINDA HANGİ PUANI VERİRSİNİZ? (5 çok iyi, 1 çok kötü)

• Kullanılan toplam oy
    139

abandonware

abandonware

Üye
64-bit işletim sistemi 4GB RAM ve üzeri sistemleri için uygun. 3GB RAM ile 64-bit işletim sisteminin bir artısı olmaz.
x64 sistemleri sadece RAM açısından düşünmemek lazım. İşlemcinin performansinda falanda %3-5 denecek kadar az da olsa hızlanma görülür. Bunu Chip dergisinde yıllar evvel okumuştum.

exp_l0it

exp_l0it

Üye
alacağım laptoba ssd değişimi yapıp direk win10 kurucam freedos :ehe

exp_l0it

exp_l0it

Üye
x64 sistemleri sadece RAM açısından düşünmemek lazım. İşlemcinin performansinda falanda %3-5 denecek kadar az da olsa hızlanma görülür. Bunu Chip dergisinde yıllar evvel okumuştum.
hissetme açısından çok bir fark yok gibi...

abandonware

abandonware

Üye
bende lenovo var laptop lenovoda recovery var ben windows 10 a yükselttikten sonra format atsam yine eskiye mi dönecek bilgisayar ve bu recovery e müdahale edebilir miyiz lisanslı windows 10 u atabilir miyiz içine mesela
Windows 10 da recoverye zaten gerek yok. Çünkü recoverynin mantığı sistemde bir sıkıntıyla karşılaştığında format atarak yada atmayarak sistemi yeniden kurmaktır. Windows 10 da ise ayarlar menüsünde sistemi sifirlama butonu zaten mevcut.

huseyinkeske

huseyinkeske

Üye
Windows 10 da recoverye zaten gerek yok. Çünkü recoverynin mantığı sistemde bir sıkıntıyla karşılaştığında format atarak yada atmayarak sistemi yeniden kurmaktır. Windows 10 da ise ayarlar menüsünde sistemi sifirlama butonu zaten mevcut.
anladım teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: abandonware
abandonware

abandonware

Üye
anladım teşekkürler
Ayrıca sistem onarma menüsündende (pc açılmadan evvel ki çıkan F8 menüsü gibi bir menü) sistemi sifirlamak mümkün diye biliyorum :hmmm son sürüm windows lar zaten çökmuyorlar xp gibi. Recovery i aratacak bir sıkıntıyla karsilasmazsin sanıyorum :hmmm

• Beğen
Tepkiler: Karavelaa
huseyinkeske

huseyinkeske

Üye
Ayrıca sistem onarma menüsündende (pc açılmadan evvel ki çıkan F8 menüsü gibi bir menü) sistemi sifirlamak mümkün diye biliyorum :hmmm son sürüm windows lar zaten çökmuyorlar xp gibi. Recovery i aratacak bir sıkıntıyla karsilasmazsin sanıyorum :hmmm
yok çökme için değil illaki format gerekiyo yani format gerektiğinde sürekli recovery yapıyorum her yapışımda yaklaşık 3 4 gb güncelleme yüklüyorum sürekli ama windows 10 da dediğiniz gibi sistem sıfırlama gelire böyle birşeye gerek kalmaz

• Beğen
Tepkiler: abandonware
exp_l0it

exp_l0it

Üye
"Normal şartlar altında Microsoft, Windows 10
yükseltmeleri gece yarısından sonra başlayacak.
Ancak Rezervasyon yapmış olanlarla, bu işlemi
seçmeden yükseltme talep edenlerin
yoğunluğunun dengelenmesi gerekiyor. Bunun
için Microsoft, Windows 10 rezervasyonu yapmış olanların şu an yükseltmelerini alıyor olmasını
sağlıyor. Bu işlem şu anda arka planda işliyor olsa
bile güncelleme dosyaları, var olan sistemlerde “C:\$windows.~BT” klasörü altında saklanacak ve saat gece yarısını geçince bir diyalog kutusu vasıtasıyla kullanıcının izni sorularak güncelleme
başlayacak. Bu sistem sadece rezervasyon yapmış olanlar için
geçerli bir yöntem. Lisans sahibi olmayanlar ya da manuel yükseltme talep edenler bundan
faydalanamıyorlar."
kaynak:tamindir

• Beğen
Tepkiler: Insegnante Pnkyo

Üst Alt