Bileklik Akıllı Bileklik Tavsiye?

Sponsorlu Bağlantılar

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
Akıllı Bileklik Tavsiye?
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Samsung gear fit almayı düşünüyorum ama biraz pahalı gibi daha uygun fiyatlı kullanışlı bir akıllı Bileklik tavsiye edebilecek varsa yada kullanan varsa tavsiyede bulunursa sevinirim :)

Benim uygun bulduğum iki ürün linki altta bunlar üzerindede yorum yapabilirsiniz.

Ekli dosyalar

byAndroid

byAndroid

Üye
Xioimi nin ucuz akıllı bilekliği var tavsiye ederim adını unuttum ama baya uygun

abandonware

abandonware

Üye
Koluna akıllı bikeklik takmadan da yaşarsın gibime geliyor :hmmm

• Beğen
Tepkiler: turancen

Karavelaa

Üye
Xiaomi çok güzel ama ekran felan yok.
mesala bundan alıcam ben.İnceleyebilirsin.

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
yeumyang

yeumyang

Moderator
linktekilere baktım samsung daha güzel ama fiyatı pahalı degmez diye düşünüyorum digerini alabilirsiniz ama

• Beğen
abandonware

abandonware

Üye
Kol saatinizden kaç adım attiginizi yada telefonu cebinizden çıkarmadan evvel kimin arıyor olduğunu görmeniz size ne kadar avantaj sağlar bilemiyorum. Akıllı kol saatinin su an için gereksiz bir heves olduğunu düşünmekteyim.

Not: Ali express te satılan mi band ların bir kısmı çakma. Bilginize.

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
Kol saatinizden kaç adım attiginizi yada telefonu cebinizden çıkarmadan evvel kimin arıyor olduğunu görmeniz size ne kadar avantaj sağlar bilemiyorum. Akıllı kol saatinin su an için gereksiz bir heves olduğunu düşünmekteyim.

Not: Ali express te satılan mi band ların bir kısmı çakma. Bilginize.

Yanlız konu bu değil yani alsam mı diye konu açmadım ;)
Kullanan varsa yada ürün hakkında bilgisi olan bu konuda tavsiye istedim. :)
linktekilere baktım samsung daha güzel ama fiyatı pahalı degmez diye düşünüyorum digerini alabilirsiniz ama

Samsung zaten kafamda ama diğer üründe gayet kullanışlı ve bol fonksiyonlu gözüküyor acaba işimi görür mü bilemedim.

• Beğen
Tepkiler: Invoke
catlax66

catlax66

Üye
Mi band kullanıyorum 10 ay falan oldu çok memnunum ekranın olmaması ayrıca çok sıkıntılı bir durum değil telefonla senkronize oluyor zaten anlık takip edibiliyorsunuz, birisi sizi aradığında titriyor alarm kurarsanız titriyor. ekranın daki ışıklarlar günlük adım seviyenize ne derece yaklaştığınızı bildiriyor ve en önemlisi cihazı şarja takmayı unutuyorsunuz 30 ila 60 gün arası şarjı gidiyor bu rağmen 40 tl bandında mi.com fiyatlarını baz alırsak.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2393093, abandonware ve Bahadir_fb
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
Mi band kullanıyorum 10 ay falan oldu çok memnunum ekranın olmaması ayrıca çok sıkıntılı bir durum değil telefonla senkronize oluyor zaten anlık takip edibiliyorsunuz, birisi sizi aradığında titriyor alarm kurarsanız titriyor. ekranın daki ışıklarlar günlük adım seviyenize ne derece yaklaştığınızı bildiriyor ve en önemlisi cihazı şarja takmayı unutuyorsunuz 30 ila 60 gün arası şarjı gidiyor bu rağmen 40 tl bandında mi.com fiyatlarını baz alırsak.

Mi band araştırdım yorumlar gayet iyi ama
Saat olarakta kullanabilirim diye düşündüm o yüzden ekran ve görsel açıdan iyi olsun istiyorum :)

• Beğen
Tepkiler: ghstr
catlax66

catlax66

Üye
Lg nin saatini beğeniyorum o zaman

yeumyang

yeumyang

Moderator
Yanlız konu bu değil yani alsam mı diye konu açmadım ;)
Kullanan varsa yada ürün hakkında bilgisi olan bu konuda tavsiye istedim. :)

Samsung zaten kafamda ama diğer üründe gayet kullanışlı ve bol fonksiyonlu gözüküyor acaba işimi görür mü bilemedim.
bence işinizi görür samsung 300 tl pahalı ama yinede tercih sizin tabi samsung kalitelidir

• Beğen
byAndroid

byAndroid

Üye
Mi bandı nerden Ucuza alabilirim sizce bence ondan almayı düşünüyorum

Takipçi Satın Al

Üst Alt