Samsung'dan yakında Gear Fit Pro duyurusu gelebilir

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Samsung'dan yakında Gear Fit Pro duyurusu gelebilir
Samsung, Gear Fit Pro marka tescili gerçekleştirecek.




Akıllı telefon pazarında fırtına gibi esen Samsung, ayrıca giyilebilir cihaz pazarının da en önemli firmalarından birisi. Akıllı saat alanında bir çok ürün sunan firma son olarak Eylül ayında IFA 2016'da yeni modelleri Gear S3 Frontier ve Classic adındaki modellerini sunmuştu. Ayrıca giyilebilir cihaz olarak bir çok da Gear VR modelini pazarda satışa çıkardı.



Diğer taraftan firma fitness tutkunları ve spor meraklıları için de Gear Fit olarak fitness bilekliğini de sunarken, şimdi de yeni bir model daha sunma arifesinde.

Firma yeni bir modeli için marka tescili başvurusu gerçekleştirdi. Bu yeni modelin ise Gear Fit Pro adı ile duyurulacağı görülüyor. Şu an için cihazın isminden başka teknik özelliklerinin ya da tasarımının ne olacağı hakkında ise bilgi bulunmamakta.

Şu an için bu yeni cihazın ne zaman duyurulacağına dair bilgi ise bulunmamakta. Ancak önümüzde bilindiği üzere oldukça önemli bir etkinlik var. İspanya'nın Barcelona şehrinde, Şubat ayı sonunda MWC 2017, Mobil Dünya Kongresi gerçekleştirilecek. Firma Galaxy S8 modelini bu etkinlikte gün yüzüne çıkarmayacak ve büyük ihtimalle de yeni farklı cihazlar duyurulabilir. Bu cihazlardan birisi de Samsung Gear Fit Pro olabilir.

Samsung, ayrıca yakında Bixby adındaki kişisel sesli asistanını da gün yüzüne çıkartacak. Samsung Pay ile birlikte Bixby de giyilebilir cihazlarda yer alabilir.
Samsung'dan yakında Gear Fit Pro duyurusu gelebilir
 


Üst Alt