Saat LG Watch Style akıllı saatin fiyatı ortaya çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
LG Watch Style akıllı saatin fiyatı ortaya çıktı
Akıllı saatler son dönemde popüler olmaya devam ederken, 2016'da da bir çok yeni model pazara sunuldu. Bu modeller arasında iki önemli akıllı telefon üreticisi olan Samsung ve Apple'ın sunduğu modeller başı çekmişti. Samsung, Intel ile ortak geliştirdikleri Tizen işletim sistemine sahip Gear S3 Frontier ve Classic modellerini sunarken, Apple da kendi geliştirdiği WatchOS işletim sistemine sahip Apple Watch Series 2 cihazını pazara sundu.



Akıllı saat pazarında yer alan işletim sistemlerinden birisi de Android Wear olurken, Google tarafından geliştiriliyor. Kısa süre içerisinde de Android Wear 2.0 olarak son işletim sistemi sürümü pazara sunulacak.

Geçtiğimiz sene Google'ın iki Android akıllı telefon üzerinde çalıştığı bilgileri gelirken, osn gelen haberler ise Google ve LG tarafından ortak olarak yeni iki akıllı saat sunulacağı şeklinde. Bu cihazlar hakkında da bilgiler gelmeye devam ederken, cihazların LG Watch Sport ve Watch Style adı ile sunulacağı şeklinde.

LG Watch Style akıllı telefon için yeni gelen bir bilgi de fiyatı hakkında. Android Police üzerinden gelen bir habere göre LG'nin bu akıllı saati 249$'dan başlayan fiyat ile satın alınabilecek. LG ayrıca akıllı saati ile farklı tasarım, renk ve malzeme ile kayışlar da sunacak ve bu da cihazın kullanıcının zevkine göre kolaylıkla özelleştirilebileceği anlamına geliyor.

LG Watch Sport model ise Style göre daha pahalı olarak gelecek ve ayrıca 4G LTE destği, NFC, kalp ritm takip sensörü, GPS özelikleri içerecek.
 
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Pekte akıllı bir saat gibi görünmüyor, bu işi en iyi yapan isim Apple oldu.
 


Üst Alt