Karavelaa
Üye
Bazı gelecek ürünler var onlarda hayırlısı ise gelsin yazarım da neden takılsınki?Valla hiç almadım googleda biraz araştırdım bazen takılabilir yazıyor![]()
Bazı gelecek ürünler var onlarda hayırlısı ise gelsin yazarım da neden takılsınki?Valla hiç almadım googleda biraz araştırdım bazen takılabilir yazıyor![]()
Bazı gelecek ürünler var onlarda hayırlısı ise gelsin yazarım da neden takılsınki?
Hayır tamamda teknoloji ürünü gümrük kurallarına göre gsm ürünleri hariç serbest.Gelen kargoları kontrol eden şahıs suphelendıgı paketleri açmak üzere gümrüğe alabılıyormus.
Hayır tamamda teknoloji ürünü gümrük kurallarına göre gsm ürünleri hariç serbest.
Birde 1-2 ay beklemeye değiyor mu ?7 günde gelen ürünümde oldu tamamen şans.Konteynır dolduğu ana denk geldiyse yaşadın.Zaten 1 ay neki geçiyor hemen.Ayrıca okadar şey alıyoruz değmezmi?75 avroya kadar Serbest mis neyse işte dikkatli olmak lazım ama ne alıyorsunuz yurt dışından merak ettimBirde 1-2 ay beklemeye değiyor mu ?

gsm ürünlerinde sıkıntı oluyormuş sanırım. Arkadaşımda aldı geldiElektronik aletlerde gümrüğe takılabılıyormus vergi ödemen gerekebilir![]()
Umarım gelir bakalım 
Benim arkadaşım ayakkabı aldı. 70lira vergi çıkarttılar. Ayakkabının fiyatı 20lira gibi bi'şeydiElektronik aletlerde gümrüğe takılabılıyormus vergi ödemen gerekebilir![]()
Benim arkadaşım ayakkabı aldı. 70lira vergi çıkarttılar. Ayakkabının fiyatı 20lira gibi bi'şeydi

Evet ayakkabı için ilk sayfada açıklama yapmıştık. Ayakkabı ve gsm ürünleri takılıyor. Zaten bu site pahalı alışverişler yapın diye değil. Ufak tefek göze gelmeyecek şeyler için. Örneğin 2-3 dolara gümüş takılar alabilirsiniz. Arkadaşımın 1.20 dolara aldığı gümüş yüzüğün aynısı N11'de 40 tl idiBenim arkadaşım ayakkabı aldı. 70lira vergi çıkarttılar. Ayakkabının fiyatı 20lira gibi bi'şeydi

2 ayakkabı aldı birisinde sorun çıkmamış diğerinde çıkmış. Bi değişik yaniEvet ayakkabı için ilk sayfada açıklama yapmıştık. Ayakkabı ve gsm ürünleri takılıyor. Zaten bu site pahalı alışverişler yapın diye değil. Ufak tefek göze gelmeyecek şeyler için. Örneğin 2-3 dolara gümüş takılar alabilirsiniz. Arkadaşımın 1.20 dolara aldığı gümüş yüzüğün aynısı N11'de 40 tl idi![]()

Yanlışlık var bence o olayda.Benim arkadaşım ayakkabı aldı. 70lira vergi çıkarttılar. Ayakkabının fiyatı 20lira gibi bi'şeydi
Ayakkabımı o neden takılıyor yaEvet ayakkabı için ilk sayfada açıklama yapmıştık. Ayakkabı ve gsm ürünleri takılıyor. Zaten bu site pahalı alışverişler yapın diye değil. Ufak tefek göze gelmeyecek şeyler için. Örneğin 2-3 dolara gümüş takılar alabilirsiniz. Arkadaşımın 1.20 dolara aldığı gümüş yüzüğün aynısı N11'de 40 tl idi![]()

Alan kişilerin yorumlarını oku satıcı puanını oku.Güveniyorsun bende öyle diyordum ama şuan 478 liralık alışveriş yapmışım.Valla birkaç yazı okudumda vergiyi odemek içinde sağa sola koşturmak gerekiyormuş ödeyip çıkayım da yok yani ugrastiriyorlarmis.
Ben güvenipte almam açıkçası birde kargo süresi de belli değil işin yoksa hergün kargonun durumunu kontrol et![]()


Yanlışlık var bence o olayda.
Ayakkabımı o neden takılıyor ya
Alan kişilerin yorumlarını oku satıcı puanını oku.Güveniyorsun bende öyle diyordum ama şuan 478 liralık alışveriş yapmışım.![]()
Ben Xperia Ray e batarya aldım, normali 1300mah idi 2400 küsür mah lık aldım. 7 dolara, çarşıda hem zor buluyorsun hem daha pahalı hem de kapasitesi düşük. 40 lira fiyat veren esnaf var kazıklamak peşindeler.75 avroya kadar Serbest mis neyse işte dikkatli olmak lazım ama ne alıyorsunuz yurt dışından merak ettimBirde 1-2 ay beklemeye değiyor mu ?
Ekran koruyucu jelatin falan almıştım, bu gibi acelesi olmayan şeyler için değiyor bence.Ben Xperia Ray e batarya aldım, normali 1300mah idi 2400 küsür mah lık aldım. 7 dolara, çarşıda hem zor buluyorsun hem daha pahalı hem de kapasitesi düşük. 40 lira fiyat veren esnaf var kazıklamak peşindeler.Ekran koruyucu jelatin falan almıştım, bu gibi acelesi olmayan şeyler için değiyor bence.

Hangisi?Kulaklık geldi mi senin?

Kapağın orjinali ne çakması ne?Bende 160 TL ye aldığım kapağı 5$ fiyatla gördüm alsam mı acaba cakmadir ama burada çakması da bulunmuyor![]()

.Üste anlatmıştım.Çakma olayını felan Bende 160 TL ye aldığım kapağı 5$ fiyatla gördüm alsam mı acaba cakmadir ama burada çakması da bulunmuyor![]()
Hangisi?
Kapağın orjinali ne çakması ne?.Üste anlatmıştım.Çakma olayını felan
![]()



Çakmadır tabi ama 160 da çok para.


Cin den prize takılan şeyleri özellikle de adaptor ve batarya satın almanızı önermiyorum.Ben Xperia Ray e batarya aldım, normali 1300mah idi 2400 küsür mah lık aldım. 7 dolara, çarşıda hem zor buluyorsun hem daha pahalı hem de kapasitesi düşük. 40 lira fiyat veren esnaf var kazıklamak peşindeler.Ekran koruyucu jelatin falan almıştım, bu gibi acelesi olmayan şeyler için değiyor bence.
