AliExpress Kullananlar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

brk-rtrk

Üye
Telefon için kılıf, ekran koruyucular da gümrüğe takılıyor mu? Bilgisi olan var mı?

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
byAndroid

byAndroid

Üye
Bizde şöyle bir alışveriş yapalım bakalım paypal geçer li miydi burda yada ebay mi bura mı

Karavelaa

Üye
Bizde şöyle bir alışveriş yapalım bakalım paypal geçer li miydi burda yada ebay mi bura mı
Paypal geçerli değil.O yüzden kredi kartı bilgilerinizi vermekte çekinebilirsiniz ama biz daima alıyoruz sıkıntı yok.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
şuan satın aldığım kargosunu beklediğim ürünler :) @Karavelaa yorumlarını bekliyorum :)

• Beğen
Tepkiler: Karavelaa
byAndroid

byAndroid

Üye
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Sanal kart ya da sanal alisveris limiti belirleyerek alisveris yapabilirsiniz.
Buna gerek de yok aslinda cünkü havuz sistemi var sizden parayi alan site havuzu satici degil.Siz onay vermeden satciya para aktarilmaz.

• Beğen
Tepkiler: Karavelaa

Karavelaa

Üye
Kredi kartım yok kullanmıyorum ebaye devam o zaman
Ebay biraz daha pahalı olduğundan dolayı kullanmıyorum. :ehe
şuan satın aldığım kargosunu beklediğim ürünler :) @Karavelaa yorumlarını bekliyorum :)

Vayyy kulaklığı almıssın hadi dene bakalım güzel çıkarsa bitanede ben alırım :ehe ;)
HTC kılıfı yazıyorda hangi telefon o ya model bile yok:zuhaha:
FM Transmitter'ı iyi bulmussun aynısından bende alacaktım.Teyp aldım sonra :D
Birde o bronz metal ne işe yarayacak:hmmm

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
Ebay biraz daha pahalı olduğundan dolayı kullanmıyorum. :ehe

Vayyy kulaklığı almıssın hadi dene bakalım güzel çıkarsa bitanede ben alırım :ehe ;)
HTC kılıfı yazıyorda hangi telefon o ya model bile yok:zuhaha:
FM Transmitter'ı iyi bulmussun aynısından bende alacaktım.Teyp aldım sonra :D
Birde o bronz metal ne işe yarayacak:hmmm
Aldım ama ilginç birşey oldu kılıf ve broş için onaylandı sevkiyat bekliyor diyordu bugün mail falan geldi yeni alışverişleri yapınca şimdi onay bekleniyor diyor. Kulaklıkla fm transmitterda hiç bir yerde görünmüyor uygulamada pcde bakacam bi de. Bir de ablama hesap açtık bugün 200 liralık alışveriş yaptım :)

Karavelaa

Üye
Aldım ama ilginç birşey oldu kılıf ve broş için onaylandı sevkiyat bekliyor diyordu bugün mail falan geldi yeni alışverişleri yapınca şimdi onay bekleniyor diyor. Kulaklıkla fm transmitterda hiç bir yerde görünmüyor uygulamada pcde bakacam bi de. Bir de ablama hesap açtık bugün 200 liralık alışveriş yaptım :)
200 lira :oha2:
5 gün felan kargoya verme süresi sanki sonradan iptal oluyor otamatik zaten.

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe
byAndroid

byAndroid

Üye
Ayrı ayrı küçük şeyler aldınız sanırım

Üst Alt