Onlarda sıkıntı yok alabilirsin. Ben aldım daha gelmedi gerçi amaTelefon için kılıf, ekran koruyucular da gümrüğe takılıyor mu? Bilgisi olan var mı?
TeşekkürlerOnlarda sıkıntı yok alabilirsin. Ben aldım daha gelmedi gerçi ama
Paypal geçerli değil.O yüzden kredi kartı bilgilerinizi vermekte çekinebilirsiniz ama biz daima alıyoruz sıkıntı yok.Bizde şöyle bir alışveriş yapalım bakalım paypal geçer li miydi burda yada ebay mi bura mı
Kredi kartım yok kullanmıyorum ebaye devam o zamanPaypal geçerli değil.O yüzden kredi kartı bilgilerinizi vermekte çekinebilirsiniz ama biz daima alıyoruz sıkıntı yok.
Ebay biraz daha pahalı olduğundan dolayı kullanmıyorum.Kredi kartım yok kullanmıyorum ebaye devam o zaman

Vayyy kulaklığı almıssın hadi dene bakalım güzel çıkarsa bitanede ben alırımşuan satın aldığım kargosunu beklediğim ürünler@Karavelaa yorumlarını bekliyorum
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Aldım ama ilginç birşey oldu kılıf ve broş için onaylandı sevkiyat bekliyor diyordu bugün mail falan geldi yeni alışverişleri yapınca şimdi onay bekleniyor diyor. Kulaklıkla fm transmitterda hiç bir yerde görünmüyor uygulamada pcde bakacam bi de. Bir de ablama hesap açtık bugün 200 liralık alışveriş yaptımEbay biraz daha pahalı olduğundan dolayı kullanmıyorum.
Vayyy kulaklığı almıssın hadi dene bakalım güzel çıkarsa bitanede ben alırım![]()
HTC kılıfı yazıyorda hangi telefon o ya model bile yok
FM Transmitter'ı iyi bulmussun aynısından bende alacaktım.Teyp aldım sonra
Birde o bronz metal ne işe yarayacak![]()

200 liraAldım ama ilginç birşey oldu kılıf ve broş için onaylandı sevkiyat bekliyor diyordu bugün mail falan geldi yeni alışverişleri yapınca şimdi onay bekleniyor diyor. Kulaklıkla fm transmitterda hiç bir yerde görünmüyor uygulamada pcde bakacam bi de. Bir de ablama hesap açtık bugün 200 liralık alışveriş yaptım![]()

Evet inşallah gelir200 lira![]()

İşaallah diyelimEvet inşallah gelir![]()

Evet takı ağırlıklı şeyler bi de kulaklık aldım 95 lira o tuttu zaten.Ayrı ayrı küçük şeyler aldınız sanırım
Kaç liraya kadar ürünler takılmıyor kulaklık mi 95 lira?Evet takı ağırlıklı şeyler bi de kulaklık aldım 95 lira o tuttu zaten.
70 euro veyaKaç liraya kadar ürünler takılmıyor kulaklık mi 95 lira?

Evet takı ağırlıklı şeyler bi de kulaklık aldım 95 lira o tuttu zaten.

Aldıklarımın hiç birisi takılmadıElektronik aletlerde gümrüğe takılabılıyormus vergi ödemen gerekebilir![]()

Aldıklarımın hiç birisi takılmadı![]()