teknolojibaronu
Üye
Bence değilİkonlar iphone tarzı ama
Bence değilİkonlar iphone tarzı ama
Sen ne diyosan o olsun [emoji51]Bence değil
Ben ne dersem o [emoji41] [emoji41]Sen ne diyosan o olsun [emoji51]

Baron iyidir iyiBen ne dersem o [emoji41] [emoji41]
The Dictator mü yapsam nickimi![]()

Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Konuya bakınız mı baya güzel bir özellik değerlendirmek lazım.
Dün gece panama rom'unu kurdum telefonda sürekli farklı farklı uygulamalar için durduruldu hatası var.Telefonu açtığımda "internet durduruldu" veya "kişiler durduruldu" gigi hatalar geliyor.Sabah sabah stock romdan böyle birşey beklemezdim.
Müzik dinlerken aynı zamanda sözlerine bakıyordum arkada bir uygulama iniyordu indi ve daha sonra tepki vermedi cihaz. En son bataryayı söktüm mecbur.
Bende olmadı böyle bir durum fakat büyük ihtimalle çözümü wipe data factory reset yapmak.Dün gece panama rom'unu kurdum telefonda sürekli farklı farklı uygulamalar için durduruldu hatası var.Telefonu açtığımda "internet durduruldu" veya "kişiler durduruldu" gigi hatalar geliyor.
Bu sıkıntılar sizde de var mı
İşte ben de onu yapmak istiyorumBende olmadı böyle bir durum fakat büyük ihtimalle çö4zumu wipe data factory reset yapmak.
Neyse çok can sıkarsa yaparız artık.Sen birde ilk sürümleri kurmuş olsaydın sanırsın orta segment telefon kullanıyorsunİşte ben de onu yapmak istiyorumNeyse çok can sıkarsa yaparız artık.
Bu arda android 5 korktuğum gibi çıkmadı. Telefonda ne bir donma ne bir yavaşlama var süper maşallah....

onun icin bugüne kadar bekledimSen birde ilk sürümleri kurmuş olsaydın sanırsın orta segment telefon kullanıyorsun![]()
Bende de varBu soyulma bir tek bende mi var?
Zıkıldım samsungtan araç olarak kullanacam artık alo malo oyun video yok ekranı yanar yok sürekli hata verir bu ne la 2500 lira para verdim ben bu aleteSabah sabah stock romdan böyle birşey beklemezdim.
Müzik dinlerken aynı zamanda sözlerine bakıyordum arkada bir uygulama iniyordu indi ve daha sonra tepki vermedi cihaz. En son bataryayı söktüm mecbur.

Önce odin ile cwm yi flashla sonra romu kur sonra rootu kurArkadaşlar telefon soft brick oldu.Rom attıktan sonra root yapmak istedim, ilk önce recovery yükseltmek için twrp dosyasını flashlayım dedim "Firmware Upgrade Encountered An Issue" hatası verdi.Tekrar rom kurmam mı gerekiyor?