Bizim burda samsung servisi var benim cihazda samsung garantili garanti bitmeden götürür yaptırırım olmassa garanti bitmeye yakın götürür ekranı değiştirtirim [emoji23] [emoji23]Servis ücret mi istiyor?
Şimdi aklıma geldi Lollipop ilk kurulumda feci ısınıyor ondan sebeb etkilemiş olabilir ben her Lollipop sıfır kurulumda beyazlar sarı oluyor sonra düzeliyor.[emoji41]
Evet telefon bugünde baya ısındı lolipoptan sonraŞimdi aklıma geldi Lollipop ilk kurulumda feci ısınıyor ondan sebeb etkilemiş olabilir ben her Lollipop sıfır kurulumda beyazlar sarı oluyor sonra düzeliyor.
Sizin soruna benzer bir sorundan DH de cihazın ekranını servis ücretsiz değişmişti diye hatırlıyorum.Lolipopu kurmuş telefonuda severken şu sorunla yine karşılaşmam beni alaşağı etti şu an tee en az bir sene daha kullanmayı planlıyordum. 3 telefon aldım samsungtan s3 note 2 şimdi note 3 üçünde de bu sorunu yaşadım. Oysaki ekranı sürekli açık tutmadan çok seri kullandım öncekilerden bildiğim için ama üst bar çoğunlukla sabit durduğu için iz kalmaya başlamış oda aşırı derece değil ama yinede beni soğumaya yetti. Cevabın için teşekkürler kesinlikle amoled ekran almayacağım 3 tür bu problemi yaşıyorsam dikkate alınması gereken bir sorun bence. Şimdi bu saydığın lg sony iphone htc modellerinin hiç birinde ekran yanığı iz kalma sorunu olmuyor mu?
Biliyorum s3 kullanırken benimde ekranı ücretsiz değiştiler ama berbat işçilik yaptılar ekranda kısık ekran siyah arka planda heryerde yapıştırma izleri vardı ayrıca ekranın alt kısmı düzgün yapıştırılamamış sallanıyordu. Dediğim gibi ben bunu kullanırım garanti bitmeye yakın servise bizzat götürür değiştirtirimSizin soruna benzer bir sorundan DH de cihazın ekranını servis ücretsiz değişmişti diye hatırlıyorum.

Benim bir sene geçti no problem [emoji41] [emoji57]Senede bir ekran mı değiştirecezişçilik önemli orjinali tutmuyor telefonu açtıktan sonra
United arab emirates önerimdir [emoji41]Buda başka bir NOTE 3 Kullanıcısı yorumu
ALINTIDIR
Lollipop versiyonunu kullanmak isteyen arkadaşlara Panama sürümünü tavsiye ediyorum.Uzun bir süre Rusya, Ukrayna ve Rom şeklinde versiyonlarını kullandım; panama daha stabil, batarya kullanımı bu görsellik ve işlev için iyi diye düşünüyorum.
ALINTIDIR
fakat ace,ace 2 note 3 macerasında beni samsung'u diğerlerinden daha çok sevdiren her sürümünde yeni bir arayüz koyması ve diger düşük seviye cihazların o yazılımı kullanmak için can atması bence çok zevkli ve heyecan dolu oluyor diğerlerine göre.
Note 5 çıksada yeni Touchwiz'i kursak
#GalaxyNote5
Abimin iphone 5 var elime aldım kurcaladım interneti açayım diye üst barı çektim baktım hiç bişey yok4 yılı geçti Android kullanmaya başlayalı Samsung, LG, Sony, Motorola kullandım. Hepsine rom kurdum ve artık sıkıyor bu rom işleri. Bir de dikkatimi çeken AOSP romlar bir türlü sonuna erişemiyor. Çünkü her yeni sürüm ile hurra bütün geliştiriciler yeni sürüme geçiyor ve tam stabil olacakken romlar yarıda kalıyor. Yine de en iyi romlar Stock tabanlı Costum romlar.
menüden başka ana sayfa yok android kullanan birisi baya zorlanır. Rom işleri ise dediğin gibi ben çok custom rom kullandım ama dönüp dolaşıp stock roma döndüm tabi bazı istisna romlar var stock tadında kaliteli örneğin dn rom.Abimin iphone 5 var elime aldım kurcaladım interneti açayım diye üst barı çektim baktım hiç bişey yokmenüden başka ana sayfa yok android kullanan birisi baya zorlanır. Rom işleri ise dediğin gibi ben çok custom rom kullandım ama dönüp dolaşıp stock roma döndüm tabi bazı istisna romlar var stock tadında kaliteli örneğin dn rom.