Silinen Üye 2505573
Kapalı Hesap
aynen :likeKırmızı güzelmiş![]()
aynen :likeKırmızı güzelmiş![]()
Bir yerde 4 öteki yerde 3gb ram yazıyor bak şüpheye düşüyorum [emoji23]Lolipop batarya olmuş sonunda tekno gece uyurken note 2 performansı aldım [emoji51]
Orasına sonra karar verelim [emoji51] çok yanar dönerlik yaptımBence almaya değmez

Başka forumlarda ne adamlar varmış be bende bir samsung'u benden başka haklı bulan ben varım sanıyorum
ALINTIDIR BU FORUMLA UZAKTAN YAKINDAN ALAKASI YOKTUR SADECE PAYLASMAK ISTEDIM
firma'nıon hiçbir güncelleme verme zorunluluğu YOK.
İstese Note 3'ü 4.3 sürümünde bile bırakabilirdi.
Yasal olarak Samsung ile son kullanıcı arasında hiçbir imzalı anlaşma veya firmanın tek taraflı taahhüdü yokken "vermek zorunda" ifadesi biraz fazla iddialı bir yaklaşım.
Yazılım güncellemeleri şirketlerin keyfine kalmıştır.
Güncelleştirmeler performans iyileştirmesi veya hata giderimi için yapılır.
Samsung eğer N9000Q olarak Türkiye'ye sattığı cihazlarda herhangi bir performans iyileştirmesine veya hata giderimine ihityaç olmadığını değerlendirdiyse, herhangi bir FW güncellemesi vermek zorunda DEĞİL.
ha "Rusya'ya verdi bize niye vermiyor" diyorsanız, adamların keyfinin kahyası değiliz, verir vermez, kendileri bilir.
Siz Android bir cihaz alıp, iPhone muamelesi yapıyor, illa herşeyi üretici firmanın yapmasını bekliyorsanız, zaten kendinize uygun cihaz almamışsınız demektir.
kaldi ki! 1 000 000 000 defa yazdığım gibi 5.0'da olan ama 4.4.2'de olmayan ve sizin bu cihazı kullanmanızı kökten etkileyen NE VAR!!!
5.0 ile hayatınızda görsellik dışında ne değişecek.
Çok şey değişeceğini düşünüyorsanız buyrun ODİN ile güncelleyin, yok "bilmiyorum ki" diyorsanız lütfen yeter, samsung'un zerre kadar umrunda olmayan bir forumun, zerre kadar umrunda olmayan bir konusunda, "tü kaka, pismik Samsung hala 5.0 vermedi bizi 3. dünya ülkesi görüyor, kötü insanlar, bir daha Samsung almıcem" muhabbetine BİR SON VERİN.
Çünkü anlamsız, gereksiz, sonuçta elinize hiçbirşey geçirmeyecek bir yaklaşım bu yaptığınız.
Bu arada yazılım güncellemesi konusunda Samsung Türkiye, zurnanın son deliği. Güncellemeler Samsung Kore ve/veya Samsung Global'in kontrolünde yayımlanıyor.
O yüzden sadece teknik servis ve copy-paste müşteri temsilciliği yapan gariban "anti-teknik" tipleri taciz etmeyi de bırakın.
"Çok tepkiselim, içimde kalmasın" diyenler, ingilizce bilen, ama adam gibi ingilizce bilen birisini bulun, ve derdinizi samsung kore veya global'e yazın.
ALINTIDIR!

Garanti devam ediyor göndersem ücretsiz ekran değişimi yapılır fakat göndermem. Henüz yeni oluşmaya başlamış farkında bile değildim dikkatli bakınca belli oluyor.Servis ücret mi istiyor?

Şu durumda iphone yada lg düşüneceğimLG'de sarı leke duydum birde kasa çatlaması. Htc de birşey duymadım. Sony de kasa açıklığı, ışık sızması, lens bulanıklığı, lens buharlaşması, su sızması vs uzunca şikayetler duydum galiba en sorunlu firma sony birde garantileri kötü diyorlar htc ve sony için lg garanti için yere göğe sigdiramayanlar var.
Şu haliyle belli olarak göze batan yanık yok yanık kısım üzerinde pil durduğu için sadece üst barın gizlediği ekranlarda çok dikkatli bakılırsa görülür bu yüzden daha kullanırım ama ileri derece iz oluşursa o zaman artık yeni telefona yönelebilirim. Samsung türkiye lolipopu vermeden başımıza gelene bakSen bilirsin tabi ben iPhone için pişman etmez ama telefon yazılımı sıkabilir derim. G3 bende beğeniyorum yalnız G4 bence güzel değil LG dediğin çerçevesiz olur. Hiç amoledim yanmadı o yüzden tam olarak psikolojik nasıl bir olay bilmiyorum.
g3 artık devri geçti g4 pro gelsin görelim gidip yarın telefon almam hemen