Windows 10 KULLANICILAR KULÜBÜ [SORU(N)LAR-ÇÖZÜMLERİ]

Sponsorlu Bağlantılar

WINDOWS 10'A HER AÇIDAN BAKILDIĞINDA HANGİ PUANI VERİRSİNİZ? (5 çok iyi, 1 çok kötü)

• Kullanılan toplam oy
    139
Aybars1979

Aybars1979

Üye
Bende 7 ültimate var 10 için güncelleme ye uygun mu yoksa bendeki 8.1 olanı mı yüklesem daha mı verimli ve mantıklı.
mantıken 8.1 den geçmek ilerisi için daha iyi olabilir (yükseltme hernekadar ücretsizde olsa ileride birtakım şeylerin ücretli olacağı vurgulanıyor o nedenle elinizde 8.1 den geçmeniz daha mantıklı olabilir.

• Beğen
Tepkiler: hasan3472ty

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Tesekkurler haklısın. Hele bi gelsin.

Invoke

Invoke

Üye
Maxicepde bir ilk! Dinamik başlık sistemi!

• Beğen
Tepkiler: reflex
exp_l0it

exp_l0it

Üye
Maxicepde bir ilk! Dinamik başlık sistemi!
yok bre ben degistiriyom :ehe
dün akşam bende yükledim 10166 sürümünü harbiden performans artışı var gibi uygulamalar daha hızlı cevap veriyo

• Beğen
Tepkiler: Invoke
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Bende şu anda10162 yüklü, 10166 yı ise görmüyor

exp_l0it

exp_l0it

Üye
formattan sonra 3-4.gün alıyo. slow ring yapıp geliştirici moduna al updateyi ben öyle yaptım.

0MG90

0MG90

Üye
Bu arada driverlar W10 destekleyecek mi hemen? Öyle olursa hemen iso indirip kururum.

exp_l0it

exp_l0it

Üye
Bu arada driverlar W10 destekleyecek mi hemen? Öyle olursa hemen iso indirip kururum.
ekran kartları biraz sorun çıkarıyor ama diğerlerini problemsiz tanıyor. ha bide realtek hd audio manager de biraz sorun var. yüksek çözünürlüklü(192000Hz) sesi desteklemiyor olabilir. ben bunda kullanıyodum w8.1de. bunu yapınca ses gelmiyo 44100Hz ye düşürmek zorunda kaldım

• Beğen
Baranbaris

Baranbaris

Üye
Benim 10162 yapısında internet Kartımı tanımadı 8.1'e dönmek zorunda kaldım finali bekliyorum [emoji17]

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
bende Pavilion g6 var, i5
hiç bir sorun çıkmadı.
Yüklemeden önceki proğramlarda olduğu gibi sorunsuz olarak çalışıyor, yeniden yükleme de yapmadım.

Tabi bu arada yapı 10166 yı hala görmediği dışında..

Son düzenleme:
reflex

reflex

Üye
10166 bu yapıyı şöyle yükledim.
1. Gelişitirici seçenekleri açık
2. Fast ring modunda
Bukadar.

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
10166 bu yapıyı şöyle yükledim.
1. Gelişitirici seçenekleri açık
2. Fast ring modunda
Bukadar.
Şimdi bir deneyeyim..

Yok yine görmedi.. Belki de biraz zaman gerekiyor..

• Beğen
emreli01

emreli01

Üye
Bende 10166 guncellemesini sonunda Yukledim çok hos ama başlat çubuğuna oyunları ayıracak klasör ayırmalı bence

exp_l0it

exp_l0it

Üye
Donanımdan pek anlamıyorum ama normal Ethernet kartıydı
gömülü olan anakarta bağlı olan. hiç ayrılmayan. genelde sorun çıkarmaz.
harici olan ekran kartı gibi bağlı. sonradan soketten çıkarılabilen. bu sorun çıkartabilir.

Baranbaris

Baranbaris

Üye
gömülü olan anakarta bağlı olan. hiç ayrılmayan. genelde sorun çıkarmaz.
harici olan ekran kartı gibi bağlı. sonradan soketten çıkarılabilen. bu sorun çıkartabilir.
Muhtemelen harici o zaman geçen gün içini temizlemek için sökmüştüm dikkat etmedim ama bir sonraki sefere bakacağım teşekkürler bilgilendirme için aslında o yapı 2-3 gün çalıştı sonra bu bilgisayar geçerli bir ip yapılandırmasına sahip değil dedi o yüzden ayarlardan eski Yapıya döndüm yine olmadı bende 8.1'e geçtim mecburen

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
mantıken 8.1 den geçmek ilerisi için daha iyi olabilir (yükseltme hernekadar ücretsizde olsa ileride birtakım şeylerin ücretli olacağı vurgulanıyor o nedenle elinizde 8.1 den geçmeniz daha mantıklı olabilir.
8.1 den geçmek mantıklı da bendeki orjinal 8.1 windows Home
Şu an yüklü olan ise Windows Enterprise
Yeni yapıyı dün yükledim ve ekranda şok bir mesaj "Windows Etkinleştirilmedi.."
Uygulama geliştirmem için ise Windows Home işime yaramıyor..
Bakalım ne yapacağız.

Aybars1979

Aybars1979

Üye
8.1 den geçmek mantıklı da bendeki orjinal 8.1 windows Home
Şu an yüklü olan ise Windows Enterprise
Yeni yapıyı dün yükledim ve ekranda şok bir mesaj "Windows Etkinleştirilmedi.."
Uygulama geliştirmem için ise Windows Home işime yaramıyor..
Bakalım ne yapacağız.
homedan enterprise a belli bir ücret karşılığı yükseltebiliyorsunuz diye biliyorum. en azından sıfırdan istediğiniz sürümü almaktan daha ucuz olur.

• Beğen
Tepkiler: Baranbaris
exp_l0it

exp_l0it

Üye
homedan enterprise a belli bir ücret karşılığı yükseltebiliyorsunuz diye biliyorum. en azından sıfırdan istediğiniz sürümü almaktan daha ucuz olur.
internette yaziyor ne kadar fiyata sahip olacaklari

Üst Alt