Windows 10 KULLANICILAR KULÜBÜ [SORU(N)LAR-ÇÖZÜMLERİ]

Sponsorlu Bağlantılar

WINDOWS 10'A HER AÇIDAN BAKILDIĞINDA HANGİ PUANI VERİRSİNİZ? (5 çok iyi, 1 çok kötü)

• Kullanılan toplam oy
    139

emreli01

emreli01

Üye
Ayiriyeten alttaki arama motoru bingten arıyor google yapamadım seçenekte yok

exp_l0it

exp_l0it

Üye
arama motoru için bildirim atılmıştı microsofta.
Arkadaşlar siz sanırım eski buildlerdesiniz. Yeni build isosunu google windows10 preview iso diye aratarak microsoftun sitesinde bulabilirsiniz.
Son sürüm 1016* küsür bişeydi. Bu sürümde başlat ve bar buzlu transparan.

ismail

ismail

Üye
10166 tr çıktı diye yazıyor

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Telefona yeni yapı geldikçe kuruyorum da bilgisayarı riske atamam ya. umarım 19 gün sonra telefonlar için de tamamlanır Windows 10

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-
emreli01

emreli01

Üye
arama motoru için bildirim atılmıştı microsofta.
Arkadaşlar siz sanırım eski buildlerdesiniz. Yeni build isosunu google windows10 preview iso diye aratarak microsoftun sitesinde bulabilirsiniz.
Son sürüm 1016* küsür bişeydi. Bu sürümde başlat ve bar buzlu transparan.
Şimdi bu build versiyonunu format atmadan üzerinde güncelleme yapamazmiyim ??

ismail

ismail

Üye
Telefona yeni yapı geldikçe kuruyorum da bilgisayarı riske atamam ya. umarım 19 gün sonra telefonlar için de tamamlanır Windows 10
Sanmıyorum ama inşAllah diyelim :) pcde hazır bi kurulum flashı sakla. Hata yaparsan ordan kurarsın. Tabi riske edilmeyecek program vs varsa

• Beğen
Tepkiler: Aytaç-01
exp_l0it

exp_l0it

Üye
Şimdi bu build versiyonunu format atmadan üzerinde güncelleme yapamazmiyim ??
slow ring alabilirmisin bilmiyorum, ama fast ring alırsan daha çok hata çıkacaktır karşına. bende şu an 10162 nolu sürümü var henüz hata olmadı ama isteklerimi bildiriyorum tabiki

emreli01

emreli01

Üye
slow ring alabilirmisin bilmiyorum, ama fast ring alırsan daha çok hata çıkacaktır karşına. bende şu an 10162 nolu sürümü var henüz hata olmadı ama isteklerimi bildiriyorum tabiki
Slow ring dediğiniz nedir fast dediğiniz nedir nerden o builde güncelleyebilirim

exp_l0it

exp_l0it

Üye
slow ring çıkan her sürümü sırasıyla tek tek alarak hataları en aza indirgemek.
fast ring ise direk son sürüme güncellemek ama arada düzeltilen hatalar sende olmuyo tabi

reflex

reflex

Üye
Fasttan 2 pc me de kurdum ikisinde de sıkıntı yok. Ve gayet hızlı bir sistem çok iyi ya 10166 xbox uygulaması sayesinde fps düşmesi olmadan ekran kaydede bilme var. Çok iyi ya :D kullanın yani:D:thumbup:

exp_l0it

exp_l0it

Üye
Fasttan 2 pc me de kurdum ikisinde de sıkıntı yok. Ve gayet hızlı bir sistem çok iyi ya 10166 xbox uygulaması sayesinde fps düşmesi olmadan ekran kaydede bilme var. Çok iyi ya :D kullanın yani:D:thumbup:
bu çok eski sürümden yükleme için geçerli 10162den 10166 yükseltmen pek bir şeyi değiştirmez zaten birbirinden sonralar ara sürüm yok.
ben kuralı 2. gün bu daha bana gelmedi 10166 gelse bende yüklicem performans artışı baya varmış bana lazım o :D

reflex

reflex

Üye
bu çok eski sürümden yükleme için geçerli 10162den 10166 yükseltmen pek bir şeyi değiştirmez zaten birbirinden sonralar ara sürüm yok.
ben kuralı 2. gün bu daha bana gelmedi 10166 gelse bende yüklicem performans artışı baya varmış bana lazım o :D
10166 bu sürümde edge hızlanmış cidden edge çok iyi eklenti ekleme olsa chrome kullanmam. Net!

emreli01

emreli01

Üye
Güncelleme nerden yükleniyor söyleyenizde yapsak

Franzen245

Üye
Yalnız ikonlar da ciddi bi değişiklik yapılmalı.

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Bende 7 ültimate var 10 için güncelleme ye uygun mu yoksa bendeki 8.1 olanı mı yüklesem daha mı verimli ve mantıklı.

Üst Alt