emreli01
Üye
[/url][/IMG]Daha rahatsız edici olacak. Masaüstü arkaplanı bile değişmeyecek.
Bu kısmı transparan yapamadım nasıl yapabilirim bileniniz var mi
[/url][/IMG]Daha rahatsız edici olacak. Masaüstü arkaplanı bile değişmeyecek.
Şimdi bu build versiyonunu format atmadan üzerinde güncelleme yapamazmiyim ??arama motoru için bildirim atılmıştı microsofta.
Arkadaşlar siz sanırım eski buildlerdesiniz. Yeni build isosunu google windows10 preview iso diye aratarak microsoftun sitesinde bulabilirsiniz.
Son sürüm 1016* küsür bişeydi. Bu sürümde başlat ve bar buzlu transparan.
Sanmıyorum ama inşAllah diyelimTelefona yeni yapı geldikçe kuruyorum da bilgisayarı riske atamam ya. umarım 19 gün sonra telefonlar için de tamamlanır Windows 10
pcde hazır bi kurulum flashı sakla. Hata yaparsan ordan kurarsın. Tabi riske edilmeyecek program vs varsaslow ring alabilirmisin bilmiyorum, ama fast ring alırsan daha çok hata çıkacaktır karşına. bende şu an 10162 nolu sürümü var henüz hata olmadı ama isteklerimi bildiriyorum tabikiŞimdi bu build versiyonunu format atmadan üzerinde güncelleme yapamazmiyim ??
Slow ring dediğiniz nedir fast dediğiniz nedir nerden o builde güncelleyebilirimslow ring alabilirmisin bilmiyorum, ama fast ring alırsan daha çok hata çıkacaktır karşına. bende şu an 10162 nolu sürümü var henüz hata olmadı ama isteklerimi bildiriyorum tabiki
bu çok eski sürümden yükleme için geçerli 10162den 10166 yükseltmen pek bir şeyi değiştirmez zaten birbirinden sonralar ara sürüm yok.Fasttan 2 pc me de kurdum ikisinde de sıkıntı yok. Ve gayet hızlı bir sistem çok iyi ya 10166 xbox uygulaması sayesinde fps düşmesi olmadan ekran kaydede bilme var. Çok iyi yakullanın yani
![]()

10166 bu sürümde edge hızlanmış cidden edge çok iyi eklenti ekleme olsa chrome kullanmam. Net!bu çok eski sürümden yükleme için geçerli 10162den 10166 yükseltmen pek bir şeyi değiştirmez zaten birbirinden sonralar ara sürüm yok.
ben kuralı 2. gün bu daha bana gelmedi 10166 gelse bende yüklicem performans artışı baya varmış bana lazım o![]()
Güncelleme nerden yükleniyor söyleyenizde yapsakbu çok eski sürümden yükleme için geçerli 10162den 10166 yükseltmen pek bir şeyi değiştirmez zaten birbirinden sonralar ara sürüm yok.
ben kuralı 2. gün bu daha bana gelmedi 10166 gelse bende yüklicem performans artışı baya varmış bana lazım o![]()
Windows updateGüncelleme nerden yükleniyor söyleyenizde yapsak

O kisim gözükmüyor ışte denetim masasındaWindows update![]()
Ne oldu kaldın öyle [emoji1]Windows update![]()
denetim masasinda degil ayarlarda zaten. butun ayarlari oraya tasimaya calisiyorlarO kisim gözükmüyor ışte denetim masasında