Hocam bilip bilmeden allah aşkına konuşmayın yeni sürüm beni ilgilendirmez onla uğraşmadım bile gir orjinal sitesinden indir umrumda bile değil yardım için burda bişeyler yapıyoruz tepkiye bak. Benim ilk sayfada paylaştığım botta yani çevirdiğim botta virüs felan yok bu kadar adam boşmu konuşuyo? Gir orjinal sitesine ne yaparsan yap virüs var diyen indirmesin kardeş bu kadar basit...VÜrüs var beyler adam kendim cevirdim ayagına tak tak tak vÜrüsleri itelemiş herseyin icine dikkat edin
- VÜRÜSLÜÜ
yunus bunlar zeybekçiler , hiç ciddiye alıp cevap bile verme.Hocam bilip bilmeden allah aşkına konuşmayın yeni sürüm beni ilgilendirmez onla uğraşmadım bile gir orjinal sitesinden indir umrumda bile değil yardım için burda bişeyler yapıyoruz tepkiye bak. Benim ilk sayfada paylaştığım botta yani çevirdiğim botta virüs felan yok bu kadar adam boşmu konuşuyo? Gir orjinal sitesine ne yaparsan yap virüs var diyen indirmesin kardeş bu kadar basit...
Biraz araştır sonra yorum yaz yapılan bütün botlardaki exe dosyaları zaten bir virüstür çünkü elle yapılmış onaylı olmayan dll dosyaları içerir indirirsin indirmezsin kendi bileceğin iş.
Gamebot.org gir indir
exe viruslu sende exeyi sil adulttan calistirVÜrüs var beyler adam kendim cevirdim ayagına tak tak tak vÜrüsleri itelemiş herseyin icine dikkat edin
- VÜRÜSLÜÜ
abi ekmek teknelerinin tekerine comak soktuk ya ondan cekemiyoryunus bunlar zeybekçiler , hiç ciddiye alıp cevap bile verme.

)) 
)))) artik siz dusununYa hocam sanki ne çıkarımız varda bide laf atıyolar. Bulup edemiyenler için paylaşıyoruz çeviriyoruz cevaba bak. Dediğin gibi zeybekciler heralde gitsin para versin bunlar ama onuda vırustotaldan taratsın bakayım neler olcak...yunus bunlar zeybekçiler , hiç ciddiye alıp cevap bile verme.
zeybegin kendı botu zaten virüslüYa hocam sanki ne çıkarımız varda bide laf atıyolar. Bulup edemiyenler için paylaşıyoruz çeviriyoruz cevaba bak. Dediğin gibi zeybekciler heralde gitsin para versin bunlar ama onuda vırustotaldan taratsın bakayım neler olcak...

Aynen katılıyorum arkadaşa. O kadarınıda yap artık virüsten anladığına göre onuda becerebilirsinexe viruslu sende exeyi sil adulttan calistir
her aklimi sanami verim.
sana demedim Yunus arkadaşa dedim.O kadarınıda siz yapmsanız iyi olur. Kaç mesajdır evde değilim bilgisayarım yok dedim yoksa fırsat vermezdim böyle yorumlara...
Ellerine sağlık hocam bende sırf bunlar ekmek yemesin diye bu işlere bulaştım. Zannediyolarki insanlar saf salak biz yaptık diyip kandırıyolar... Ben yeni versiyonlar çıktıkca elimden geldiğince türkçeye çeviricem ama şuanlık il dışındayım. Hiçbir beklentimde yok benim için en önemli şey Allah razı olsun demektir...abi ekmek teknelerinin tekerine comak soktuk ya ondan cekemiyor
ve ki
brokenbot ve gamebot a
TELIF HAKKI uyarisinda bulundum linklerini attim.))
siteler cok tesekkur etti gerekli islemleri baslatacaklarini soylediler.
COK YAKINDIR MAHKEME
SIZE DEMISTIM BENIMLE ILETISIME GECIN DIYE GECMEDINIZ BENDE ELIMDEN GELENI YAPTIM.
BU ARADA TELIF HAKKI CEZALARININ NE KADAR AGIR OLDUGUNU BELIRTMEK ISTERIM
zeybekgaming.net ve clashclansbot.com
)))) artik siz dusunun
Özür dilerim ya o yazmış sandım bu mesajı telefondan mesaj yazıyorumda kusuruma bakma...sana demedim Yunus arkadaşa dedim.
cogu insan onuda demiyor . sanki para kazaniyormusuz gibi emri vaki yapiyorlar.Ellerine sağlık hocam bende sırf bunlar ekmek yemesin diye bu işlere bulaştım. Zannediyolarki insanlar saf salak biz yaptık diyip kandırıyolar... Ben yeni versiyonlar çıktıkca elimden geldiğince türkçeye çeviricem ama şuanlık il dışındayım. Hiçbir beklentimde yok benim için en önemli şey Allah razı olsun demektir...
sorun degil oruc oruc olurEllerine sağlık hocam bende sırf bunlar ekmek yemesin diye bu işlere bulaştım. Zannediyolarki insanlar saf salak biz yaptık diyip kandırıyolar... Ben yeni versiyonlar çıktıkca elimden geldiğince türkçeye çeviricem ama şuanlık il dışındayım. Hiçbir beklentimde yok benim için en önemli şey Allah razı olsun demektir...
Özür dilerim ya o yazmış sandım bu mesajı telefondan mesaj yazıyorumda kusuruma bakma...

Teşekkür ederim hocam. Bir arkadaşımız daha var oda saolsun çok uğraşıyo. İnsanları uyaralımda gidip paramı vermek istiyolar napıyolarsada kendi bilicekleri iş...cogu insan onuda demiyor . sanki para kazaniyormusuz gibi emri vaki yapiyorlar.
bende elimden gelen herseyi yapiyom para kazandirmasinlar diye.
seninde eline saglik Yunusum
@HoneyBadgeR2Teşekkür ederim hocam. Bir arkadaşımız daha var oda saolsun çok uğraşıyo. İnsanları uyaralımda gidip paramı vermek istiyolar napıyolarsada kendi bilicekleri iş...

Amin amiinnnn :-D@HoneyBadgeR2
işi ras gelsin çok iyidir senden iyi olmasın![]()