Uygulama GAMEBOT v4.0 <%99 TÜRKÇE> 'Zeybekbota Sakın kanmayın'

Sponsorlu Bağlantılar

lock66

Üye
programı çalıştırdığımda birlikte aç penceresi çıkıyor autoit yükledim ne yapmalıyım
programı çalıştırdığımda birlikte aç penceresi çıkıyor autoit yükledim ne yapmalıyım

95selo09

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
buyrun

uatakanf

uatakanf

Üye
Teşekkürler eline sağlık. Sorunsuz çalışıyor

sLyMnSfa

Üye
Hocam 4.1 sürümü çıkmış. Bu dil dosyasını eklesende direk Türkçeleştirsek olmaz mı?

yunus96

yunus96

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar v4.0.1 sürümü gelmiş yakındada v4.1 gelcekmiş kopyala yapıştırla olmaz bu iş. Ben il dışındayım o yüzden uğraşamıyorum ama en son stabil güncelleme geldğnde türkçeleştrmeye yeniden çalışırım. Bu sırada menülere bakarak yeni sürümde ayar yapmanızı öneririm. Arkadaşlar güncel olanı kullanıyomuş klan kalesine asker isteme kraliçenin gücünü basma gibi birçok şey düzeltilmiş yeniyi kullanmanızı öneririm.
Buyrun yeni bot

Son düzenleme:

Ozymandias12

Üye
VÜrüs var beyler adam kendim cevirdim ayagına tak tak tak vÜrüsleri itelemiş herseyin icine dikkat edin
  1. VÜRÜSLÜÜ

yunus96

yunus96

Üye
    Konu Sahibi
VÜrüs var beyler adam kendim cevirdim ayagına tak tak tak vÜrüsleri itelemiş herseyin icine dikkat edin
  1. VÜRÜSLÜÜ
Hocam bilip bilmeden allah aşkına konuşmayın yeni sürüm beni ilgilendirmez onla uğraşmadım bile gir orjinal sitesinden indir umrumda bile değil yardım için burda bişeyler yapıyoruz tepkiye bak. Benim ilk sayfada paylaştığım botta yani çevirdiğim botta virüs felan yok bu kadar adam boşmu konuşuyo? Gir orjinal sitesine ne yaparsan yap virüs var diyen indirmesin kardeş bu kadar basit...
Biraz araştır sonra yorum yaz yapılan bütün botlardaki exe dosyaları zaten bir virüstür çünkü elle yapılmış onaylı olmayan dll dosyaları içerir indirirsin indirmezsin kendi bileceğin iş.
Gamebot.org gir indir

• Beğen
Tepkiler: BLade AzraiL ve baronsavas
HoneyBadgeR2

HoneyBadgeR2

Üye
Hocam bilip bilmeden allah aşkına konuşmayın yeni sürüm beni ilgilendirmez onla uğraşmadım bile gir orjinal sitesinden indir umrumda bile değil yardım için burda bişeyler yapıyoruz tepkiye bak. Benim ilk sayfada paylaştığım botta yani çevirdiğim botta virüs felan yok bu kadar adam boşmu konuşuyo? Gir orjinal sitesine ne yaparsan yap virüs var diyen indirmesin kardeş bu kadar basit...
Biraz araştır sonra yorum yaz yapılan bütün botlardaki exe dosyaları zaten bir virüstür çünkü elle yapılmış onaylı olmayan dll dosyaları içerir indirirsin indirmezsin kendi bileceğin iş.
Gamebot.org gir indir
yunus bunlar zeybekçiler , hiç ciddiye alıp cevap bile verme.

BLade AzraiL

BLade AzraiL

Üye
BLade AzraiL

BLade AzraiL

Üye
abi ekmek teknelerinin tekerine comak soktuk ya ondan cekemiyor :D

ve ki
brokenbot ve gamebot a
TELIF HAKKI uyarisinda bulundum linklerini attim. :)))
siteler cok tesekkur etti gerekli islemleri baslatacaklarini soylediler.

COK YAKINDIR MAHKEME
SIZE DEMISTIM BENIMLE ILETISIME GECIN DIYE GECMEDINIZ BENDE ELIMDEN GELENI YAPTIM.

BU ARADA TELIF HAKKI CEZALARININ NE KADAR AGIR OLDUGUNU BELIRTMEK ISTERIM :D
zeybekgaming.net ve clashclansbot.com
:))))) artik siz dusunun

• Beğen
Tepkiler: HoneyBadgeR2
yunus96

yunus96

Üye
    Konu Sahibi
Ya hocam sanki ne çıkarımız varda bide laf atıyolar. Bulup edemiyenler için paylaşıyoruz çeviriyoruz cevaba bak. Dediğin gibi zeybekciler heralde gitsin para versin bunlar ama onuda vırustotaldan taratsın bakayım neler olcak...

• Beğen
Tepkiler: BLade AzraiL
BLade AzraiL

BLade AzraiL

Üye
Ya hocam sanki ne çıkarımız varda bide laf atıyolar. Bulup edemiyenler için paylaşıyoruz çeviriyoruz cevaba bak. Dediğin gibi zeybekciler heralde gitsin para versin bunlar ama onuda vırustotaldan taratsın bakayım neler olcak...
zeybegin kendı botu zaten virüslü :D

• Beğen
Tepkiler: HoneyBadgeR2
yunus96

yunus96

Üye
    Konu Sahibi
exe viruslu sende exeyi sil adulttan calistir ;)
her aklimi sanami verim.
Aynen katılıyorum arkadaşa. O kadarınıda yap artık virüsten anladığına göre onuda becerebilirsin ;) yanımda bilgisayar yok yoksa böyle yorumlara fırsat vermezdim...

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: HoneyBadgeR2 ve BLade AzraiL
BLade AzraiL

BLade AzraiL

Üye
yunus96

yunus96

Üye
    Konu Sahibi
abi ekmek teknelerinin tekerine comak soktuk ya ondan cekemiyor :D

ve ki
brokenbot ve gamebot a
TELIF HAKKI uyarisinda bulundum linklerini attim. :)))
siteler cok tesekkur etti gerekli islemleri baslatacaklarini soylediler.

COK YAKINDIR MAHKEME
SIZE DEMISTIM BENIMLE ILETISIME GECIN DIYE GECMEDINIZ BENDE ELIMDEN GELENI YAPTIM.

BU ARADA TELIF HAKKI CEZALARININ NE KADAR AGIR OLDUGUNU BELIRTMEK ISTERIM :D
zeybekgaming.net ve clashclansbot.com
:))))) artik siz dusunun
Ellerine sağlık hocam bende sırf bunlar ekmek yemesin diye bu işlere bulaştım. Zannediyolarki insanlar saf salak biz yaptık diyip kandırıyolar... Ben yeni versiyonlar çıktıkca elimden geldiğince türkçeye çeviricem ama şuanlık il dışındayım. Hiçbir beklentimde yok benim için en önemli şey Allah razı olsun demektir...
sana demedim Yunus arkadaşa dedim.
Özür dilerim ya o yazmış sandım bu mesajı telefondan mesaj yazıyorumda kusuruma bakma...

• Beğen
Tepkiler: BLade AzraiL
BLade AzraiL

BLade AzraiL

Üye
Ellerine sağlık hocam bende sırf bunlar ekmek yemesin diye bu işlere bulaştım. Zannediyolarki insanlar saf salak biz yaptık diyip kandırıyolar... Ben yeni versiyonlar çıktıkca elimden geldiğince türkçeye çeviricem ama şuanlık il dışındayım. Hiçbir beklentimde yok benim için en önemli şey Allah razı olsun demektir...
cogu insan onuda demiyor . sanki para kazaniyormusuz gibi emri vaki yapiyorlar.

bende elimden gelen herseyi yapiyom para kazandirmasinlar diye.

seninde eline saglik Yunusum

BLade AzraiL

BLade AzraiL

Üye

Özür dilerim ya o yazmış sandım bu mesajı telefondan mesaj yazıyorumda kusuruma bakma...
sorun degil oruc oruc olur :)

yunus96

yunus96

Üye
    Konu Sahibi
cogu insan onuda demiyor . sanki para kazaniyormusuz gibi emri vaki yapiyorlar.

bende elimden gelen herseyi yapiyom para kazandirmasinlar diye.

seninde eline saglik Yunusum
Teşekkür ederim hocam. Bir arkadaşımız daha var oda saolsun çok uğraşıyo. İnsanları uyaralımda gidip paramı vermek istiyolar napıyolarsada kendi bilicekleri iş...

BLade AzraiL

BLade AzraiL

Üye
Teşekkür ederim hocam. Bir arkadaşımız daha var oda saolsun çok uğraşıyo. İnsanları uyaralımda gidip paramı vermek istiyolar napıyolarsada kendi bilicekleri iş...
@HoneyBadgeR2
işi ras gelsin çok iyidir senden iyi olmasın :thumbup::halay3:

Üst Alt