Uygulama GAMEBOT v4.0 <%99 TÜRKÇE> 'Zeybekbota Sakın kanmayın'

Sponsorlu Bağlantılar

susam_sokağı42

Üye
Bluestacksın ekran çözünürlügünü ayarladınmı ?

Aynen türkçeside çözümü bulamadım Orjinal ingilizcede aynı ayarları yaptım dolmadan saldırma gibi bi problem kalmadı
sitede olan 860*720 prog indirip direk yükledim yani başka ayar gerekiyor mu tekrr başlatma yapıyorum yine olmuyor

sLyMnSfa

Üye
Arkadaşlar benim şöyle bi sıkıntım var. Bot gerçekten güzel ve stabil çalışıyor ama ekranı kapatınca çalışmıyor duruyor saldırı yapmıyor.
Ekranı kapatınca derken demek istediğim hani güç ayarlarında "ekranı karart" ekranı kapat" . Yani bilgissayarın uyku moduna geçmesinden bahsetmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Pc sabah akşam açık en azından ekran kartı ısınmasın :)

Exelance_25

Üye
Kardeşim güzel program paylaşmışsın teşekkürler ama benim bir sorunum var dediklerini aynen uyguladım fakat botu açarken " Line 52 COCBot/functions/Other/ExtMsgBox.au3 " yolunu belirterek altında iki parametre ismi yazıyor en altında ise Error: Subscript used on non-accessible variable." yazıyor ve botu ardından kapatıyor .exe li olanı da denedim o da buna benzer bir hata veriyor yardımcı olabilirseniz sevinirim.

ahmetedis

Üye
Ana Ekran Bekleniyor diyor öyle duruyor çözünürlük ayarları tamam.

yunus96

yunus96

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar botun çalışması için ekstra programlar kazım şuan telefondan yazıyorum aklmdada değil isimleri onları bi araştırın yükleyin net framwork gibi programlar lazım o zaman problem kalmaz. Ben botun sistemiyle oynamadım ingilizcesi neyse bu türkçeleştirilmiş hali tek farkları dili türkçe olması aldığınız hataları diğerindede almanız mümkün ben bunu kullanıyorum hiç problem yaşamadım.

Exelance_25

Üye
Anladığım kadarıyla net framework 4.5 istiyor ama xp ile uyumlu değil bunun başka çözüm yolu var mıdır bilen var mı ?

yunus96

yunus96

Üye
    Konu Sahibi
Anladığım kadarıyla net framework 4.5 istiyor ama xp ile uyumlu değil bunun başka çözüm yolu var mıdır bilen var mı ?
Xp'de çalışmıyormuş program. Ne yazık ki şuanlık çözüm yok...

CeSeROCK

Üye
Botu açtıgınızda zaten eksil olan programları log ekranında göstericektirç

foz54

foz54

Üye
ordu kapasite hatası veriyor bu bot da iş yapmadı.
brokenbot artık çok yavaş en iyisi clashbot ama o da özellikleri için pro istiyor mesela dalga süresini 2sn yapmış

yunus96

yunus96

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar birçok kişi sorunsuz bir şekilde bunu kullanıyor orjinal sitesine girip pcde olması gereken programlara bakmanızı tavsiye ederim.

vaterfa

vaterfa

Üye
ana ekran bekleniyor sorunu alan arkadaslar arka plan modunu kapatip denesinler ben o sekilde cozdum

HoneyBadgeR2

HoneyBadgeR2

Üye
klan kaleniz boş olursa her halükarda asker isteği atıyor bot.tek çözüm kaleyi boş bırakmayın.
yunus bnm bot sapıttı heralde.kamp dolu olduğu halde 0/200 olarak görüyor ve aramaya geçmiyo.büyük bi stabilite sorunu var ama nerden kaynaklanıyor çözemedim.bazen ölü köy aratmama rağmen diri köylere dalıyor.tabi herzaman yapmıyor ama can sıkıcı bi durum tabi :)

yunus96

yunus96

Üye
    Konu Sahibi
klan kaleniz boş olursa her halükarda asker isteği atıyor bot.tek çözüm kaleyi boş bırakmayın.
yunus bnm bot sapıttı heralde.kamp dolu olduğu halde 0/200 olarak görüyor ve aramaya geçmiyo.büyük bi stabilite sorunu var ama nerden kaynaklanıyor çözemedim.bazen ölü köy aratmama rağmen diri köylere dalıyor.tabi herzaman yapmıyor ama can sıkıcı bi durum tabi :)
Hocam bendede klan askeri isteme sorunu var o genel bir sorun ama diğer dediklerini ben hiç yaşamadım 5. Günüm galiba botu kullanalı ama problem çıkarmadı. Dediğin problemlerle ilgili hiç fikrim yok ben aynı paylaştığım fotoğraflardaki gibi kullanıyorum gece gündüz açık valla :):):)

HoneyBadgeR2

HoneyBadgeR2

Üye
Hocam bendede klan askeri isteme sorunu var o genel bir sorun ama diğer dediklerini ben hiç yaşamadım 5. Günüm galiba botu kullanalı ama problem çıkarmadı. Dediğin problemlerle ilgili hiç fikrim yok ben aynı paylaştığım fotoğraflardaki gibi kullanıyorum gece gündüz açık valla :):):)
bendede aynı ayarlar seçili ama sapıtıyo galiba arada.broken şuan daha cazip geliyor bana.broken bozulursa cgb den devam ederiz stepne misali :D

yunus96

yunus96

Üye
    Konu Sahibi
bendede aynı ayarlar seçili ama sapıtıyo galiba arada.broken şuan daha cazip geliyor bana.broken bozulursa cgb den devam ederiz stepne misali :D
En iyisi hocam kime hangisi kolay geliyosa onu kullanmalı :) benim içinde bu çok süperr :):)

nevergiveup87

Üye
Bu botla iyi ganimet kasılır mı? Daha önce hiç denemedim de.

Hasand.

Hasand.

Üye
teşekkurler
wındow7 denedim bılgılendırme ıcın saol

fare315

Üye
Building.ini silip yeniden baslatin diyor ve savaşa basladiginda 4aramadan sonra ana ekran tespit edilmeye calisiliyor diyor çözümü nedir acaba?

ADEM Gül

Üye
Buldingi silin diye bir hata aliyorum yunus hocam yardim lütfen

CeeSar

Üye
Yunus hocam bot çok sağlam saldırı işi toplama işi gerçekten çok memnunum fakat asker çıkarmıyor sizin ayarlarınızın aynısını yaptım kışlaları sıra sıra değiştiriyor fakat asker çıkarmıyor nasıl yapıcağız teşşekürler.

Üst Alt