Uygulama GAMEBOT v4.0 <%99 TÜRKÇE> 'Zeybekbota Sakın kanmayın'

Sponsorlu Bağlantılar

by-fattaci

by-fattaci

Üye
botun en kötü yanı devleri tek tek bırakıyor yani toplu halde dört tarafa bırakmıyor yine dört tarafa bırakıyor yine ama tağıtıyor devleri ve böylece savunma hemen düşürüyor devleri

yunus96

yunus96

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bunda ayar kaydetme yokmu? başka hesaba girince ayarı nasıl geri getiririm
Botun 'Diğer' seçeneğindeki 'Profiller' kısmı o işe yarıyor Profil 1, Profil 2...
botun en kötü yanı devleri tek tek bırakıyor yani toplu halde dört tarafa bırakmıyor yine dört tarafa bırakıyor yine ama tağıtıyor devleri ve böylece savunma hemen düşürüyor devleri
Onun hakkında bir bilgim yok ben sadece okçu barbarlar saldırıyorum hep başka askerle hiç saldırmadım. Bence bir bot ne kadar iyide olsa tam olarak bizim istediğimizi yapamaz diğer askerlerde hep strateji istiyor benim fikrim bu..

maxi_rocker

Üye
benim şu ana kadar kullandığım denediğim en stabil bot, forumda da linkini paylaşmıştım ama spam muamelesi gördüm saçma bir şekilde :D şiddetle tavsiye ederim.

by-fattaci

by-fattaci

Üye
yunus96

yunus96

Üye
    Konu Sahibi
benim şu ana kadar kullandığım denediğim en stabil bot, forumda da linkini paylaşmıştım ama spam muamelesi gördüm saçma bir şekilde :D şiddetle tavsiye ederim.
Evet siz bu diğer konuda paylaşmıştınız hatta bende yorum atmıştım zaten üstüne gitmeyin alın virüssüz hali diye :) exe dosyaların geneli virüslü zaten ama zarasız :) ben bundan sildim exeyi bunda virüs yok :)

baronsavas

baronsavas

Üye
ilk saldırıda 4 bir yandan degilde ganimete yönelik daldı direk %50 hasarı son anda verdi. dil kontrolü tikini kaldırdım türkçe çalışıyo. bagış tiki koymadıgım halde bağış istedi malesef. ilk gözlemlerim bunlar. emeğine saglık dostum. bu arada kupa kasma için ayar varsa onuda verirsen güzel olur

yunus96

yunus96

Üye
    Konu Sahibi
ilk saldırıda 4 bir yandan degilde ganimete yönelik daldı direk %50 hasarı son anda verdi. dil kontrolü tikini kaldırdım türkçe çalışıyo. bagış tiki koymadıgım halde bağış istedi malesef. ilk gözlemlerim bunlar. emeğine saglık dostum. bu arada kupa kasma için ayar varsa onuda verirsen güzel olur
Rica ederim işinize yararsa ne mutlu bana. Botun ayarlarında kupa kasma var ama hiç kullanmadım ben genelde ganimete yönelik saldırıyorum hep. Benim resimlerdeki ayarı yaparsanız 4 yanda saldırır bende sıkıntısız çalışıyor arkadaşlardada çalışıyor o ayarlara dikkat edin. Kupa kasma ayarına bende özel olarak bakıcam deneyimlerimi paylaşırım hocam.

• Beğen
Tepkiler: baronsavas
baronsavas

baronsavas

Üye
Rica ederim işinize yararsa ne mutlu bana. Botun ayarlarında kupa kasma var ama hiç kullanmadım ben genelde ganimete yönelik saldırıyorum hep. Benim resimlerdeki ayarı yaparsanız 4 yanda saldırır bende sıkıntısız çalışıyor arkadaşlardada çalışıyor o ayarlara dikkat edin. Kupa kasma ayarına bende özel olarak bakıcam deneyimlerimi paylaşırım hocam.
saldırı menüsünde akıllı saldırı var yeni fark ettim direk ganimete saldırıyo o zaman tiki kaldırdım:eller:
gelişmiş saldırı menüsü altında belediye binası avı var tik koyarsanız kupa kasıyor

Son düzenleme:
yunus96

yunus96

Üye
    Konu Sahibi
saldırı menüsünde akıllı saldırı var yeni fark ettim direk ganimete saldırıyo o zaman tiki kaldırdım:eller:
gelişmiş saldırı menüsü altında belediye binası avı var tik koyarsanız kupa kasıyor
İşinizin hallolmasına sevindim. Farkettiyseniz botta kutucukların üzernde mousela durduğunuzda açıklamalar çıkıyo onlar işinizi görür umarım.

• Beğen
Tepkiler: baronsavas
HoneyBadgeR2

HoneyBadgeR2

Üye
İşinizin hallolmasına sevindim. Farkettiyseniz botta kutucukların üzernde mousela durduğunuzda açıklamalar çıkıyo onlar işinizi görür umarım.
eline sağlık yunus sonunda başardın:tşk:

stuxnet

stuxnet

Üye
Broken botla bunu karşılaştırabilecek arkadaşlar var mı ? Buna göre deneyeceğim teşekkürler..

HoneyBadgeR2

HoneyBadgeR2

Üye
Broken botla bunu karşılaştırabilecek arkadaşlar var mı ? Buna göre deneyeceğim teşekkürler..
hemen hemen ikiside aynı gibi,öyle ahım şahım bi fark göremedim.ben ikisinide sadece ganimet kasmak için kullandım,kupa kasmak için denemedim ikisinide.yanlız bu botta akıllı saldırı modu seçiliyken çok kupa kaybettiriyor.akıllı saldırı modunu kapayınca gayet iyi.brokenbot mu bumu diye sorarsan kesin bi cevap veremem ikiside şuan için işimi fazlasıyla görüyor.;)

• Beğen
Tepkiler: stuxnet
stuxnet

stuxnet

Üye
hemen hemen ikiside aynı gibi,öyle ahım şahım bi fark göremedim.ben ikisinide sadece ganimet kasmak için kullandım,kupa kasmak için denemedim ikisinide.yanlız bu botta akıllı saldırı modu seçiliyken çok kupa kaybettiriyor.akıllı saldırı modunu kapayınca gayet iyi.brokenbot mu bumu diye sorarsan kesin bi cevap veremem ikiside şuan için işimi fazlasıyla görüyor.;)
Hakkını veriyosun usta sağol ;)

• Beğen
Tepkiler: HoneyBadgeR2
baronsavas

baronsavas

Üye
kupa kasmak için ikisinide denedim belirgin bi fark yok ikisi de güzel kasıyordu. broken bot da sürekli donmalar oluyordu yıldızımız bi türlü barışmadı. bu gayet stabil çalışıyo.

NoMercyy

NoMercyy

Üye
Arkadaslar bende 4 tane kışla var ama 3ünü tanımlıyo birine asker basmıyo böyle bi sorunla karsılastınz mı ?

CeSeROCK

Üye
abi herşey tamamda botu başlat tuşu açık olmuyor sebebi nedir acaba

EDİT : Vc 2010 eksik diye başlat tuşu devre dışıymış düzeltim teşekürler:biggrin::biggrin::biggrin:

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: stuxnet

Üst Alt