Botun 'Diğer' seçeneğindeki 'Profiller' kısmı o işe yarıyor Profil 1, Profil 2...arkadaşlar bunda ayar kaydetme yokmu? başka hesaba girince ayarı nasıl geri getiririm
Onun hakkında bir bilgim yok ben sadece okçu barbarlar saldırıyorum hep başka askerle hiç saldırmadım. Bence bir bot ne kadar iyide olsa tam olarak bizim istediğimizi yapamaz diğer askerlerde hep strateji istiyor benim fikrim bu..botun en kötü yanı devleri tek tek bırakıyor yani toplu halde dört tarafa bırakmıyor yine dört tarafa bırakıyor yine ama tağıtıyor devleri ve böylece savunma hemen düşürüyor devleri
saldırı sistemi kötübenim şu ana kadar kullandığım denediğim en stabil bot, forumda da linkini paylaşmıştım ama spam muamelesi gördüm saçma bir şekildeşiddetle tavsiye ederim.
Evet siz bu diğer konuda paylaşmıştınız hatta bende yorum atmıştım zaten üstüne gitmeyin alın virüssüz hali diyebenim şu ana kadar kullandığım denediğim en stabil bot, forumda da linkini paylaşmıştım ama spam muamelesi gördüm saçma bir şekildeşiddetle tavsiye ederim.
exe dosyaların geneli virüslü zaten ama zarasız
ben bundan sildim exeyi bunda virüs yok 
Rica ederim işinize yararsa ne mutlu bana. Botun ayarlarında kupa kasma var ama hiç kullanmadım ben genelde ganimete yönelik saldırıyorum hep. Benim resimlerdeki ayarı yaparsanız 4 yanda saldırır bende sıkıntısız çalışıyor arkadaşlardada çalışıyor o ayarlara dikkat edin. Kupa kasma ayarına bende özel olarak bakıcam deneyimlerimi paylaşırım hocam.ilk saldırıda 4 bir yandan degilde ganimete yönelik daldı direk %50 hasarı son anda verdi. dil kontrolü tikini kaldırdım türkçe çalışıyo. bagış tiki koymadıgım halde bağış istedi malesef. ilk gözlemlerim bunlar. emeğine saglık dostum. bu arada kupa kasma için ayar varsa onuda verirsen güzel olur
saldırı menüsünde akıllı saldırı var yeni fark ettim direk ganimete saldırıyo o zaman tiki kaldırdımRica ederim işinize yararsa ne mutlu bana. Botun ayarlarında kupa kasma var ama hiç kullanmadım ben genelde ganimete yönelik saldırıyorum hep. Benim resimlerdeki ayarı yaparsanız 4 yanda saldırır bende sıkıntısız çalışıyor arkadaşlardada çalışıyor o ayarlara dikkat edin. Kupa kasma ayarına bende özel olarak bakıcam deneyimlerimi paylaşırım hocam.

İşinizin hallolmasına sevindim. Farkettiyseniz botta kutucukların üzernde mousela durduğunuzda açıklamalar çıkıyo onlar işinizi görür umarım.saldırı menüsünde akıllı saldırı var yeni fark ettim direk ganimete saldırıyo o zaman tiki kaldırdım
gelişmiş saldırı menüsü altında belediye binası avı var tik koyarsanız kupa kasıyor
eline sağlık yunus sonunda başardınİşinizin hallolmasına sevindim. Farkettiyseniz botta kutucukların üzernde mousela durduğunuzda açıklamalar çıkıyo onlar işinizi görür umarım.

brokenden daha iyi. daha stabilBroken botla bunu karşılaştırabilecek arkadaşlar var mı ? Buna göre deneyeceğim teşekkürler..
bunu denedin mi usta ?brokenden daha iyi. daha stabil
evt şuan bunu kullanıyorumbunu denedin mi usta ?
Teşekkürler , emeği geçen arkadaşlara çok teşekkür ederim çeviri için kullanıyorum bendeevt şuan bunu kullanıyorum
hemen hemen ikiside aynı gibi,öyle ahım şahım bi fark göremedim.ben ikisinide sadece ganimet kasmak için kullandım,kupa kasmak için denemedim ikisinide.yanlız bu botta akıllı saldırı modu seçiliyken çok kupa kaybettiriyor.akıllı saldırı modunu kapayınca gayet iyi.brokenbot mu bumu diye sorarsan kesin bi cevap veremem ikiside şuan için işimi fazlasıyla görüyor.Broken botla bunu karşılaştırabilecek arkadaşlar var mı ? Buna göre deneyeceğim teşekkürler..
Hakkını veriyosun usta sağolhemen hemen ikiside aynı gibi,öyle ahım şahım bi fark göremedim.ben ikisinide sadece ganimet kasmak için kullandım,kupa kasmak için denemedim ikisinide.yanlız bu botta akıllı saldırı modu seçiliyken çok kupa kaybettiriyor.akıllı saldırı modunu kapayınca gayet iyi.brokenbot mu bumu diye sorarsan kesin bi cevap veremem ikiside şuan için işimi fazlasıyla görüyor.![]()