Uygulama GAMEBOT v4.0 <%99 TÜRKÇE> 'Zeybekbota Sakın kanmayın'

Sponsorlu Bağlantılar

HoneyBadgeR2

HoneyBadgeR2

Üye
Arkadaslar bende 4 tane kışla var ama 3ünü tanımlıyo birine asker basmıyo böyle bi sorunla karsılastınz mı ?
4 kışlayı birden tanıtmana gerke yok.ben bitanesini tanıttım bot gerisini kendi yaptı :D

yunus96

yunus96

Üye
    Konu Sahibi
eline sağlık yunus sonunda başardın:tşk:
Teşekkürler hocam :)
Arkadaslar bende 4 tane kışla var ama 3ünü tanımlıyo birine asker basmıyo böyle bi sorunla karsılastınz mı ?
Hocam kışlaların yerini değiştirin ve kışlaların bitişiğinde bina olmamasına dikkat edin bendede ilk böyle olmuştu kışlaları daha belirgin yere koyup bitişiğine bina koymadım halloldu
abi herşey tamamda botu başlat tuşu açık olmuyor sebebi nedir acaba

EDİT : Vc 2010 eksik diye başlat tuşu devre dışıymış düzeltim teşekürler:biggrin::biggrin::biggrin:
Teşekkürler bilgiyi paylaştığın için :):):)

stuxnet

stuxnet

Üye
abi herşey tamamda botu başlat tuşu açık olmuyor sebebi nedir acaba

EDİT : Vc 2010 eksik diye başlat tuşu devre dışıymış düzeltim teşekürler:biggrin::biggrin::biggrin:
usta köy binanı biraz erken basmışsın bence kışlalarınada yüklen az :D

CeSeROCK

Üye
usta köy binanı biraz erken basmışsın bence kışlalarınada yüklen az :D
Öyle oldu :spr Yavaş yavaş düzeltiriz
kamp dolmadan saldırı yapıyor baktım ama ayarını bulamadım neden acaba

yunus96

yunus96

Üye
    Konu Sahibi
Öyle oldu :spr Yavaş yavaş düzeltiriz
kamp dolmadan saldırı yapıyor baktım ama ayarını bulamadım neden acaba
Askerler sekmesindeki Arttırma Ayarları var orda saldırı yapılacak askerin yüzdelik dilimi yazıyor orasının 100 olması lazım
Buyurun arkadaşlar buda exe dosyası..

CeSeROCK

Üye
Askerler sekmesindeki Arttırma Ayarları var orda saldırı yapılacak askerin yüzdelik dilimi yazıyor orasının 100 olması lazım
Buyurun arkadaşlar buda exe dosyası..

O zaten %100dü Diger sekmesinde ganimet altına düşerse Saldırı başlat var onu baya yüksek rakamlar yazdım düzeldi :)

yunus96

yunus96

Üye
    Konu Sahibi
O zaten %100dü Diger sekmesinde ganimet altına düşerse Saldırı başlat var onu baya yüksek rakamlar yazdım düzeldi :)
Sevindim düzeltmenize. Bende sizin gibiyim bu botla yeni tanıştım bunu kullanıyorum. Ben sadece türkçeye çevirdim bütün özelliklerinden haberdar değilim yani burda beraber yardımlaşarak çözeriz herşeyi inşallah :):) Ayrıca paylaşmış olduğum resimlerdeki ayarlarda bot sıkıntısız çalışıyor ben hep o ayarlarda kullanıyorum.

CeSeROCK

Üye
Töbe töbe ya yine aynısı oldu 1 saldırı yaptıkdan sonra kamp dolmadan saldırıyor
Varsa bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.:)

Son düzenleme:
yunus96

yunus96

Üye
    Konu Sahibi
Töbe töbe ya yine aynısı oldu 1 saldırı yaptıkdan sonra kamp dolmadan saldırıyor :)
Yapmaması gerek hocam botu silin tekrar kurun bide sizden ricam resimlere bakın aynısı olsun bütün ayarlar.

CeSeROCK

Üye
Yapmaması gerek hocam botu silin tekrar kurun bide sizden ricam resimlere bakın aynısı olsun bütün ayarlar.
Evet tamamıyla aynı yaptım herşeyi tek bi farklılık var Diger sekmesinde köy binasının elle tesbiti yok yani köy binası görünmuyor diger sekmesinde diger herşey tamamen aynı saldırı yapsın tekrar aynısı olursa silip yükleyeyim
Bu arada çeviri içinde teşekürler eline saglık.

yunus96

yunus96

Üye
    Konu Sahibi
R
Evet tamamıyla aynı yaptım herşeyi tek bi farklılık var Diger sekmesinde köy binasının elle tesbiti yok yani köy binası görünmuyor diger sekmesinde diger herşey tamamen aynı saldırı yapsın tekrar aynısı olursa silip yükleyeyim
Bu arada çeviri içinde teşekürler eline saglık.
Rica ederim umarım düzelir tanıdıklarımdada bendede öyle bir problem yok

omer_hatip

Üye
[18:21:58] Cannot get Free/Total Builders
böyle bi hata alıyorum işçileri görmüyor

CeSeROCK

Üye
Botu silip tekrardan denıyorum inş olur.

yunus96

yunus96

Üye
    Konu Sahibi
Hata alanlar botu silip tekrar denesin botun orjinal sitesinde böyle yazıyor birde mouse dikkat edin bluestackın üstünde olmasın ben 3 4 gündür kullanıyorum hiç hataya rastlamadım

CeSeROCK

Üye
Türkçesine bakarak ingilizce ayarladım botun ing. versiyonunu açtım bi sıkıntı kalmadı :thumbup::thumbup::thumbup:

omer_hatip

Üye
Hata alanlar botu silip tekrar denesin botun orjinal sitesinde böyle yazıyor birde mouse dikkat edin bluestackın üstünde olmasın ben 3 4 gündür kullanıyorum hiç hataya rastlamadım

orjinal versiyonunu yükledim ama hala inşaatçı görmüyor

yunus96

yunus96

Üye
    Konu Sahibi
orjinal versiyonunu yükledim ama hala inşaatçı görmüyor
Hocam yukarda arkadaş türkçeye bakarak ingilizceyi ayarlamış eğer orjinaldede hata veriyosa sizin pcde bi sıkıntı var. Gerekli orogramların yüklü olduğuna dikkat edin

susam_sokağı42

Üye
arkadaşlar benim bot ana ekran bulunamıyor diyor öylece kalıyor sebebi ne olabilir?

pemaxs

Üye
bence en stabil çalışan bot vallaha clashbot dan iyi bence şuanda ben tüm ayarlarını yaptım english versiyonunu kullanıyorum. biara bendede kamp dolmadan saldırı yapıyordu ayarları kurcalarken çözmüştüm.

benim tek sorunum asker isteği kapalı olmasına ragmen sürekli asker istiyor.

birde karşıma bir kutucuk çıkıyor

input mapper tool

diye birşeyler yazıyor başka sorun yok

CeSeROCK

Üye
arkadaşlar benim bot ana ekran bulunamıyor diyor öylece kalıyor sebebi ne olabilir?
Bluestacksın ekran çözünürlügünü ayarladınmı ?
bence en stabil çalışan bot vallaha clashbot dan iyi bence şuanda ben tüm ayarlarını yaptım english versiyonunu kullanıyorum. biara bendede kamp dolmadan saldırı yapıyordu ayarları kurcalarken çözmüştüm.

benim tek sorunum asker isteği kapalı olmasına ragmen sürekli asker istiyor.

birde karşıma bir kutucuk çıkıyor

input mapper tool

diye birşeyler yazıyor başka sorun yok

Aynen türkçeside çözümü bulamadım Orjinal ingilizcede aynı ayarları yaptım dolmadan saldırma gibi bi problem kalmadı

Üst Alt