Uygulama Brokenbot TH 11 güncellemesi gelmiştir (clash of clans)

Sponsorlu Bağlantılar

VOLKAN5226

Üye
nasıl kurucagız set up yk
nasıl kurucagız set up yk

az.bekle.hayat

az.bekle.hayat

Üye
teşekkürler kardeşim emeğine sağlık
brokenbot türkçe yapmak için paylaşıldıysa kusura bakmayın BrokenBot.org bu klasöre atın programı yeniden başlatın hepsi bu
brokenbot türkçe yapmak için paylaşıldıysa kusura bakmayın BrokenBot.org bu klasöre atın programı yeniden başlatın hepsi bu

sfenx20

Üye
Teşekkürler. Emeğine eline sağlık kardeşim. İlk defa stabil çalışan bir bot kullanıyorum. Daha önceki botların hepsinde sorun olmuştu. Bunda sorunsuz kullanıyorum. Çok sağol.

dek_26

Üye
arkadaşlar broken botun son surumu hangisi link atabilirmisiniz???

komando59

Üye
baslat dıyorum hata verıyor 860x720 hatası cozum ıcın scree ındırdım ama duzelmedı nasıl yapabılırız yardım.

totti564

Üye
arkadaşlar bottu uzun süredir kullanıyorum bir sıkıntı yoktu ama 2 gündür savaşa girerken askerleri saçma bir şekilde bırakıyor hepsini bir bölgeden yani sonra diğer asker grubuna geçmiyor takılı kalıyor

exucia

Üye
broken botun ayarlarını biri atailirmi bana ya saldırı yapmıuyor yada ganımet kasamıyor ben daha cok kasıyorum

ss.ramo

Üye
kara kışla yok onu ne zaman ayarlıycaksınız

dewil35

dewil35

Üye
BROKEN BOT 3.0.5 BETA KULLANDIĞIM AYARLAR ÇOK MEMNUNUM

• Beğen
Tepkiler: BLade AzraiL
BLade AzraiL

BLade AzraiL

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler kardeşim emeğine sağlık
zaten turkce

m4libu

Üye
köyleri 8 10 saniye arasında değiştiriyor bu süreyi kısaltamazmıyız
okçu basıyor sora o okçuları siliyor savaşa girerkende tekrardan 60ar tane okçu basıyor
ek olarak benim 4. kışlama taş basmıyor cocbot dada basmıyordu kışlanın yerini değiştirdim hala basmıyor
kışla sıralamasını değiştirdim yine en sondaki kışlaya taş basmıyor

cici60

cici60

Üye
konuda 3.10 türkçe link yok

carishma26

Üye
merhaba sayın yetkililer ve arkadaşlar öncelikle ellerinize sağlık bu bot programları için. ben broken 3.1.0 dan gayet memnundum gayet stabil çalışıyordu fakat ekteki resim çıkmaya başlıyo bir müddet sonra. sonra broken 3.0.5 e geçtim belki 3.1.0 bozulmuştur diye ama 3.0.5 tede aynı hatayı aldım. bu hata nedir biliyormusunuz? acil yardım edin lütfen. bu hata meydana gelince kupa kaybetmeye başlıyor tek okçu gönderiyor falan yani program stabil çalışmıyor sapıtıyor. yardımcı olursanız çok sevinirim.

Son düzenleme:

m4libu

Üye
rhaba sayın yetkililer ve arkadaşlar öncelikle ellerinize sağlık bu bot programları için. ben broken 3.1.0 dan gayet memnundum gayet stabil çalışıyordu fakat ekteki resim çıkmaya başlıyo bir müddet sonra. sonra broken 3.0.5 e geçtim belki 3.1.0 bozulmuştur diye ama 3.0.5 tede aynı hatayı aldım. bu hata nedir biliyormusunuz? acil yardım edin lütfen. bu hata meydana gelince kupa kaybetmeye başlıyor tek okçu gönderiyor falan yani program stabil çalışmıyor sapıtıyor. yardımcı olursanız çok sevinirim.
botta ki isteğinde i harfi olmasın sorun kalkacaktır

• Beğen
Tepkiler: carishma26

RamPold

Üye
arkadaşlar bunun hangisini indirecez yani şimdilik en stabili 3.0.5 mi yoksa 3.1. 0 mı bi yardmcı olurmusunuz.

Batiatus.

Üye
Aj gibiyim la. 1 saniye kapatmıyorumbotu :D

mehmetmrt

mehmetmrt

Üye
Video ile anlatım vardı bulamıyorum o mesajı

Üst Alt