Uygulama GAMEBOT v4.0 <%99 TÜRKÇE> 'Zeybekbota Sakın kanmayın'

Sponsorlu Bağlantılar

yunus96

yunus96

Üye
    Konu Sahibi
GAMEBOT v4.0 <%99 TÜRKÇE> 'Zeybekbota Sakın kanmayın'
Herkese merhaba arkadaşlar. Bu kadar yıldır üyeyim maxicepe ama konu açmak bugüne nasipmiş :-)
Herkesin bildiği gibi ortalıkta birsürü bot var ama bir çoğu yabancı sitelerden alıp türkçeleştirip bu botu ben yazdım diyip piyasa adamı olmaya çalışıyor lütfen bunlara kanmayın ÖRNEĞİN 'ZEYBEKBOT' sakın kanmayın arkadaşlar tam bir üçkağıtçı bunlar. Onun inadına Gamebotun kendi sitesinden indirdiğim botu %90 oranla türkçeleştirip sizlerle paylaşmak istedim. Bütün menüler açıklama dahil Türkçeleştirilmiştir. Açıklamadan kastın her kutuçuğun veya yazının üstüne mouse getirdiğinizde açıklamalar çıkıyor... :-) Bu amaçla kullanmakta zorluk çeken arkadaşlar için çok rahat kullanacaklarını tahmin ediyorum :-) Umarım faydalı olur...

Programın çalışabilmesi için bilgisayarda yüklü olması lazım öncelikle bunu yüklüyoruz.
Daha sonra BlueStackı tamamen kapatıyoruz altta saatin ordanda sağ tıklayıp kapatıyoruz ve dosyasını indirip açıyoruz. Ana kurulum bu kadar arkadaşlar zaten bilgisayarınızda eksik program varsa çalışması gereken kendi size uyarı verip indireceğiniz adresi göstericek bende kullanıyorum :-))

dosyasını indiriyoruz ve rarın içinden çıkarıyoruz. 'CGB Bot.au3' dosyasına tıklayarak botumuzu çalıştırıyoruz hepbiciği bu kadar :)) ben kendi ayarlarımıda sizinle paylaşıyorum ve aynı zamanda botun resimlerinide paylaşmış olucam.
Buyurun arkadaşlar buda exe dosyası..

Winrarın şifresi winrarı tıklayarak açın orada yazıyor.

HERKESE HAYIRLI BAYRAMLAR UMARIM İŞİNİZİ GÖRÜR...

İndirip deniyenler lütfen yorumlarını eksik etmesin bende bunu kullanıyorum yapamayanlar veya hata alanlar sorabilir...

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: ghstr, uatakanf, stuxnet ve 3 diğerleri

vaterfa

vaterfa

Üye
indirip deniyorum dostum, tesekkurler

Eryas35

Üye

bu hatayı alıyorum

by-fattaci

by-fattaci

Üye
çok güzel ama tek dezavantajı oyun dilini ing. yapmamız

Crewno

Crewno

Üye
Winrar Şifresi ne üstad ?

Crewno

Crewno

Üye
Buldum teşekkürler deneyen varmı sizce brokene devammı yoksa bunamı geçmeliyiz ?

yunus96

yunus96

Üye
    Konu Sahibi
Ben bu botu kullanıyorum Brokenden biraz daha stabil gibime geldi brokende köy geçiş hızı bende çok yavaştı 5 saniyede bir geçiyordu ama bu daha seri ve birçok özelliği stabil olarak çalışıyor tabi hepsini denemedim... Denemenizi öneririm ben memnunum...
çok güzel ama tek dezavantajı oyun dilini ing. yapmamız
Stabil çalışsında varsın oda ingilizce olsun hocam :) sistem dilinide türkçeye çeviririm ama çok uzun zamanımı alır ve tek yapamam..
Winrar Şifresi ne üstad ?
winrar şifresi = yunus96
Winrarı açınca yazıyor ordada

by-fattaci

by-fattaci

Üye
Ben bu botu kullanıyorum Brokenden biraz daha stabil gibime geldi brokende köy geçiş hızı bende çok yavaştı 5 saniyede bir geçiyordu ama bu daha seri ve birçok özelliği stabil olarak çalışıyor tabi hepsini denemedim... Denemenizi öneririm ben memnunum...

Stabil çalışsında varsın oda ingilizce olsun hocam :) sistem dilinide türkçeye çeviririm ama çok uzun zamanımı alır ve tek yapamam..

winrar şifresi = yunus96
Winrarı açınca yazıyor ordada
şu an ben de türkçe asker eğitimde sıkıntı yok bakalım saldırıda olacak mı

yunus96

yunus96

Üye
    Konu Sahibi
Buldum teşekkürler deneyen varmı sizce brokene devammı yoksa bunamı geçmeliyiz ?
Hocam ben kullanıyorum botu bence Brokenden daha stabil o yüzden uğraşıp türkçeye çevirdim umarım sizde faydalanırsınız...
şu an ben de türkçe asker eğitimde sıkıntı yok bakalım saldırıda olacak mı
Türkçemi kullanıyorsunuz köyü? Stabil olması için bence ingilizce kullanın hata verebilir. Ama ben hiç denemedim türkçede

pemaxs

Üye
bence bu bot daha stabil çalışıyor. sadece bagış işaretli olmadığı halde bagış istiyor :S herkezdemi var bu sorun

Eryas35

Üye
uzman sekmesinde "Oyun Kontrol Dili (EN)" var tiki kaldırınca calısmaya basladı ve türkçe calısıyor

by-fattaci

by-fattaci

Üye
Arkadaşta söylemiş oyunun kendi dilini ingilizce yapın zaten bakın bot sorunu söylemiş size.

İyi o zaman hocam sevindim. Ama problem yaşarsanız ingilizce yapın çünkü sitem dilini değişmedim ingilizce tamamen.

tik i kaldırın Türkçe kullanın

yunus96

yunus96

Üye
    Konu Sahibi
bence bu bot daha stabil çalışıyor. sadece bagış işaretli olmadığı halde bagış istiyor :S herkezdemi var bu sorun
Evet o sorun genel bir sorun ama ilk botu kullandığınızda yapıyor sonrada yapmıyor bendede ilk yaptı sonra yapmadı. Ama bazı arkadaşlarda hep yapıyormuş :-S
Çok
uzman sekmesinde "Oyun Kontrol Dili (EN)" var tiki kaldırınca calısmaya basladı ve türkçe calısıyor
iyiymiş bende öğrenmiş oldum :-))

tik i kaldırın Türkçe kullanın
Yardım için sağolun hocam bende deniyicem bunu :)

pemaxs

Üye
arkadaşlar bunda ayar kaydetme yokmu? başka hesaba girince ayarı nasıl geri getiririm

Üst Alt