yunus96
Üye
GAMEBOT v4.0 <%99 TÜRKÇE> 'Zeybekbota Sakın kanmayın'
Herkese merhaba arkadaşlar. Bu kadar yıldır üyeyim maxicepe ama konu açmak bugüne nasipmiş :-)
Herkesin bildiği gibi ortalıkta birsürü bot var ama bir çoğu yabancı sitelerden alıp türkçeleştirip bu botu ben yazdım diyip piyasa adamı olmaya çalışıyor lütfen bunlara kanmayın ÖRNEĞİN 'ZEYBEKBOT' sakın kanmayın arkadaşlar tam bir üçkağıtçı bunlar. Onun inadına Gamebotun kendi sitesinden indirdiğim botu %90 oranla türkçeleştirip sizlerle paylaşmak istedim. Bütün menüler açıklama dahil Türkçeleştirilmiştir. Açıklamadan kastın her kutuçuğun veya yazının üstüne mouse getirdiğinizde açıklamalar çıkıyor... :-) Bu amaçla kullanmakta zorluk çeken arkadaşlar için çok rahat kullanacaklarını tahmin ediyorum :-) Umarım faydalı olur...
Programın çalışabilmesi için bilgisayarda
Daha sonra BlueStackı tamamen kapatıyoruz altta saatin ordanda sağ tıklayıp kapatıyoruz ve
) ben kendi ayarlarımıda sizinle paylaşıyorum ve aynı zamanda botun resimlerinide paylaşmış olucam.
Buyurun arkadaşlar buda exe dosyası..
Winrarın şifresi winrarı tıklayarak açın orada yazıyor.
HERKESE HAYIRLI BAYRAMLAR UMARIM İŞİNİZİ GÖRÜR...
İndirip deniyenler lütfen yorumlarını eksik etmesin bende bunu kullanıyorum yapamayanlar veya hata alanlar sorabilir...
Herkesin bildiği gibi ortalıkta birsürü bot var ama bir çoğu yabancı sitelerden alıp türkçeleştirip bu botu ben yazdım diyip piyasa adamı olmaya çalışıyor lütfen bunlara kanmayın ÖRNEĞİN 'ZEYBEKBOT' sakın kanmayın arkadaşlar tam bir üçkağıtçı bunlar. Onun inadına Gamebotun kendi sitesinden indirdiğim botu %90 oranla türkçeleştirip sizlerle paylaşmak istedim. Bütün menüler açıklama dahil Türkçeleştirilmiştir. Açıklamadan kastın her kutuçuğun veya yazının üstüne mouse getirdiğinizde açıklamalar çıkıyor... :-) Bu amaçla kullanmakta zorluk çeken arkadaşlar için çok rahat kullanacaklarını tahmin ediyorum :-) Umarım faydalı olur...
Programın çalışabilmesi için bilgisayarda
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
yüklü olması lazım öncelikle bunu yüklüyoruz.Daha sonra BlueStackı tamamen kapatıyoruz altta saatin ordanda sağ tıklayıp kapatıyoruz ve
dosyasını indirip açıyoruz. Ana kurulum bu kadar arkadaşlar zaten bilgisayarınızda eksik program varsa çalışması gereken kendi size uyarı verip indireceğiniz adresi göstericek bende kullanıyorum :-))
dosyasını indiriyoruz ve rarın içinden çıkarıyoruz. 'CGB Bot.au3' dosyasına tıklayarak botumuzu çalıştırıyoruz hepbiciği bu kadar
) ben kendi ayarlarımıda sizinle paylaşıyorum ve aynı zamanda botun resimlerinide paylaşmış olucam.Buyurun arkadaşlar buda exe dosyası..
Winrarın şifresi winrarı tıklayarak açın orada yazıyor.
HERKESE HAYIRLI BAYRAMLAR UMARIM İŞİNİZİ GÖRÜR...
İndirip deniyenler lütfen yorumlarını eksik etmesin bende bunu kullanıyorum yapamayanlar veya hata alanlar sorabilir...
Son düzenleme: