usb bellekten windows 10 insider prewiew kurulumu(basit)

Sponsorlu Bağlantılar

cihanata_1

cihanata_1

Üye
    Konu Sahibi
usb bellekten windows 10 insider prewiew kurulumu(basit)
ÖNEMLİ UYARI : yönergelere kusursuzca uyduğunuzda herhangi bir olumsuz durum oluşması beklenmese de yapılacak işlemler tamamen sizin sorumluluğunuzdadır olası bir olumsuz durumda hiçbirşekilde mesuliyet kabul edilmez
1)
2)indirdiğiniz isoyu usb belliğinize kopyalarak usb belleğinizde klasöre çıkartın
3)
oluşan klasöre girin ve setup.exe dosyasını çalıştırın
4)yönergeleri izleyin ve yüklemeyi başlatın
5) ilk yeniden başlatmadan sonra artık yüklemeyi iptal etme şansınız kalmamıştır size yeniden birşeyler sorana kadar hiç mudahale etmeyin
6) başarılı bir şekilde yüklendikten sonra hesap oluşturma ve ayarları yapma ekranı gelecek hızlı ayarları kullan diyerek geçebilirsiniz
7)sonra merhaba uygulamalarınız yükleniyor vb yazısı gelecek başlayabilirsiniz yazısı gelene kadar müdahale etmeyin
buraya kadar sorunsuz gelebildiyseniz tebrikler insider prewiew yükleyenler kayıt vb. ile uğraşmadan 29 temmuzda otomatik olarak pro sürümü alacaklardır:alkis :maxicep:

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: man20

man20

man20

Üye
teşekkürler :)

emreli01

emreli01

Üye
Ben netten windows onu build i yükledim çok güzel olmuş ama bu build versiyonu 9864 yazıyor bu build versiyonunun yeni versiyonunu ototmatik güncel versiyonunu yüklemesi için ne yapmam lazım bunu neyden soruyorum söyleyim başlat kısmına basınca başlat kısmının arka plana transparan oluyor du resimlerde ama benim yüklediğini windows 10 da o kısım transparan değil nasıl yapabilirim alt kısmı ve başlat bölümünün arka planını bilen varsa bilgilendirebilirmi ????

cihanata_1

cihanata_1

Üye
    Konu Sahibi
Ben netten windows onu build i yükledim çok güzel olmuş ama bu build versiyonu 9864 yazıyor bu build versiyonunun yeni versiyonunu ototmatik güncel versiyonunu yüklemesi için ne yapmam lazım bunu neyden soruyorum söyleyim başlat kısmına basınca başlat kısmının arka plana transparan oluyor du resimlerde ama benim yüklediğini windows 10 da o kısım transparan değil nasıl yapabilirim alt kısmı ve başlat bölümünün arka planını bilen varsa bilgilendirebilirmi ????
windows update aç güncelleme kontrolü yap en yeni yapıyı indirecektir olmazsa anlatımda birinci adımda verdiğim linkten iso indirip anlatımı takip ederek yükle link verdiğim site resmi sitedir başka bir yerden yapı indirmemenizi tavsiye ederim:oke:

Üst Alt