Uygulama Brokenbot TH 11 güncellemesi gelmiştir (clash of clans)

Sponsorlu Bağlantılar

BLade AzraiL

BLade AzraiL

Üye
    Konu Sahibi
askeri bırakıp eve dönmüyor. diyelim ganimeti buldu. uyarı veriyor ve saldırmak için asker bıracak diyor botto. daha sonra 1 asker bırakıyor daha sonra bırakmıyor başka ama eve geri dön de yapmıyor bekliyor öyle. denedim bir kaç defa okcu kralice ve barbar kral varken bunu yapmıyor tüm askerleri bırakıyor.
haklisiniz benimde basima geldi cozum bulamadim.

Enes

Enes

Üye
demek çözüm yok pc başında beklicez :)

HoneyBadgeR2

HoneyBadgeR2

Üye
demek çözüm yok pc başında beklicez :)
2 dosya paylaşıcam. :
1-default.ini olanı bot klasörünün içinde config klasörünün içine atın.
2-ganimet.ini olanı yine bot klasörünün içinde strategies klasörünün içine atın(strategies de ganimet ayarının seçili oldunua dikkat edin)
bide böyle deneyin.
NOT : bnm köy th9 olduğu için ganimet aramayı 150bin altın yaptım onu kkendinize göre ayarlarsınız.bide asker olarak full okçu üretiyorum(kamp 200lük) onuda kendinize göre ayarlamanız lazım.
NOT2 : buarada bot ve oyun dili türkçe(botu yönetici olarak çalıştırmayı unutmayın)bide bendeki bluestacks rootlu versiyon ilk sayfada linki mevcut.

• Beğen
Tepkiler: Enes
Enes

Enes

Üye
2 dosya paylaşıcam. :
2-ganimet.ini olanı yine bot klasörünün içinde strategies klasörünün içine atın(strategies de ganimet ayarının seçili oldunua dikkat edin)
bide böyle deneyin.
NOT : bnm köy th9 olduğu için ganimet aramayı 150bin altın yaptım onu kkendinize göre ayarlarsınız.bide asker olarak fu ll okçu üretiyorum(kamp 200lük) onuda kendinize göre ayarlamanız lazım.
NOT2 : buarada bot ve oyun dili türkçe(botu yönetici olarak çalıştırmayı unutmayın)bide bendeki bluestacks rootlu versiyon ilk sayfada linki mevcut.
teşekkür ederim deneyeceğim birazdan :oke:

baronsavas

baronsavas

Üye
2 dosya paylaşıcam. :
bide böyle deneyin.
NOT : bnm köy th9 olduğu için ganimet aramayı 150bin altın yaptım onu kkendinize göre ayarlarsınız.bide asker olarak fu ll okçu üretiyorum(kamp 200lük) onuda kendinize göre ayarlamanız lazım.
default olanı bot klasörüne attıgım anda bot açılmıyor

single___

Üye
arkadaşlar bugün 31 gün uzaklaştırma aldım..Bundan kaynaklı mı yoksa imodgameden kaynaklı mıdır?? ayrıca resim filan paylaşmayın ispiyoncu dolu her yer..

Son düzenleme:
HoneyBadgeR2

HoneyBadgeR2

Üye
default olanı bot klasörüne attıgım anda bot açılmıyor
ne gibi hata veriyo?belki farklı versiyon kullanıyoruzdur.3.0.5 bendeki
arkadaşlar bugün 31 gün uzaklaştırma aldım..Bundan kaynaklı mı yoksa imodgameden kaynaklı mıdır?? ayrıca resim filan paylaşmayın ispiyoncu dolu her yer..
büyük ihtimal mod yüzündendir.çünki botun görevi senin yağtığın mouse hareketlerini taklit etmek.oyuna bi program dahil edilmediği için banlanma olayı zor biraz ama dedigin gibi resimlerde nickleri ve klan isimlerini sansürlemek lazım.

alperen262014

alperen262014

Üye
Ben 3.0.5 i denedim olmuyor dil dosyasini alip 3.1.0 a ayni ayarlari yaptim tamamdir artik her şeyi yapiyor birde kupa düşmese süper olur 3.0.5 i olmayan arkadaşlar bu yazdiklarimi denesin :)

• Beğen
Tepkiler: HoneyBadgeR2

single___

Üye
ne gibi hata veriyo?belki farklı versiyon kullanıyoruzdur.3.0.5 bendeki

büyük ihtimal mod yüzündendir.çünki botun görevi senin yağtığın mouse hareketlerini taklit etmek.oyuna bi program dahil edilmediği için banlanma olayı zor biraz ama dedigin gibi resimlerde nickleri ve klan isimlerini sansürlemek lazım.

Napacam bilmiyorum ..... süpercell ya o kadar amerikanı japonu yapıyor geliyor bizi engelliyor.Mail attım maile bile bakmadılar

HoneyBadgeR2

HoneyBadgeR2

Üye
Ben 3.0.5 i denedim olmuyor dil dosyasini alip 3.1.0 a ayni ayarlari yaptim tamamdir artik her şeyi yapiyor birde kupa düşmese süper olur 3.0.5 i olmayan arkadaşlar bu yazdiklarimi denesin :)
hadi gözün aydın ozaman :thumbup:
Napacam bilmiyorum ..... süpercell ya o kadar amerikanı japonu yapıyor geliyor bizi engelliyor.Mail attım maile bile bakmadılar
mod oyuna entegre olduğu için yakalanması daha kolay.ama bot oyuna entegre olmuyor o yüzden çok fazla risk yok ama ezda olsa risk var tabi.oyunda globalde klanda falan dillendirmemek lazım,bide resim paylaşmamak lazım

• Beğen
Tepkiler: alperen262014
alperen262014

alperen262014

Üye
Yeni hesap açtim Bot süper ya botu açmadan önce 30000 altin şimdi 160000 altin var :) not :asil hesap 59 lwl :)

totti564

Üye
arkadaşlar bluestacks programını masaüstü bilgisayarıma kurduktan sonra google play hesabını girdikten sonra bu hatayı alıyorum
bı de masaustu bılgısayarda oynayan varmı?
arkadaşlar bi yardımcı olurmusunuz??

aqua29

Üye
türkçe dil linki nerde bulamadım ama yardımcı olursanız memnun olurum

maxi_rocker

Üye
şu geçenlerde bir bot paylaşmıştım, beni spam vs. sananlar olmuş. trojan buldu filan demişler, ben ve bir arkadaşım bilgisayarında kullanıyor trojan vs olmadı ayrıca diğer botlardan çok daha memnun kaldık.

o siteyi ne tanırım ne ederim, haliyle ne karım ne de bir fydam var bu işlerden. bu bot işlerine bu forum sayesinde girdiğim için faydamız olsun diye yazdım ama olay farklı yerlere çekilmiş. en iyisi bir şey paylaşmamak bundan sonra, herkes istediği şekilde takılsın. iyi forumlar herkese ;)

merak eden vs. olursa da özelden bana ulaşırsa yardımcı olmaya çalışırım ayrıca.

cesurerkoc

Üye
bot barakaları bulmuyor 1 tane barakadan yapabiliyor yani kışladan

yani tek bir kışladan üretim yapmaktadır

yardımlarınızı bekliyorum

Son düzenleme:

mudda

Üye
Öncelikle bu botun 3.0.5 ve 3.1.0 ikisini de denedim ama 2 saat sonra YANIT VERILEMIYOR uyarisi aliyorum bilg.dan yani bot donuyor, mouseu dahi kullanamiyorum sonrasında... bot uygulamasının donmamasi icin ne yapmam lazim.. gereksiz uygulama ve virüs prog.ini kapatiyorum.. bs uygulamasi calisiyor ama 2 saat sonra bot uygulaması donuyor? Çözümü nedir?
Bir diger sorum 9. Seviye kb var.. hangi kupa araliginda oynamam lazim ve nasil saldiri ayari vermeliyim bota? Genellikle cok az ganimet aliyorum.. ortalama oyun basina 30bin civari oluyor..
Yardimlarinizi bekliyorum

HoneyBadgeR2

HoneyBadgeR2

Üye
Öncelikle bu botun 3.0.5 ve 3.1.0 ikisini de denedim ama 2 saat sonra YANIT VERILEMIYOR uyarisi aliyorum bilg.dan yani bot donuyor, mouseu dahi kullanamiyorum sonrasında... bot uygulamasının donmamasi icin ne yapmam lazim.. gereksiz uygulama ve virüs prog.ini kapatiyorum.. bs uygulamasi calisiyor ama 2 saat sonra bot uygulaması donuyor? Çözümü nedir?
Bir diger sorum 9. Seviye kb var.. hangi kupa araliginda oynamam lazim ve nasil saldiri ayari vermeliyim bota? Genellikle cok az ganimet aliyorum.. ortalama oyun basina 30bin civari oluyor..
Yardimlarinizi bekliyorum
ilk sorunun cevabını tam bilmiyorum ama pc den kaynaklanabilir büyük ihtimal.
ikinici soruna gelirsek bende th9um 1500-1700 kupa aralığında takılsan yeter.dün sabahtan bu sabaha 8m altın 7m iksir kasmış bot.ama biraz kupa düşmüş 1400e kadar.şimdi 1600e çıkıp bota bırakcam kassın :D

Üst Alt