Uygulama Brokenbot TH 11 güncellemesi gelmiştir (clash of clans)

Sponsorlu Bağlantılar

Enes

Enes

Üye
gayet iyi

eritroblastosisfetalis

Üye
clashbot 6.0 gibi sağlam saldırmıyor bu bot. dalga hızı ve asker bırakma hızı 1 de olmasına rağmen aralık veriyor asker göndermede.. ya da ben yanlış mı yapıyorum.. birde kendi kafasına göre mak. kupaya gelmeden kupa düşüyor. 1800 olan kupa 1400 lere falan düştü..var mı bu sorunu yaşayan

Enes

Enes

Üye
okcu kralice ve barbar kral olmayınca asker bırkmıyo enteresan

mrtknfdn1

Üye
Cocbot resmen BrokenBot'u kopyalayıp ücretli lisans satıyor arkadaşlar. Bunu sayfalarında paylaştığımda da sayfadan engellendim.
Facebook sayfaları:
Lütfen uyarın ve siz de kanmayın, kopya bir bota ücret ödemeyin.

• Beğen
Tepkiler: Fedrs

totti564

Üye
arkadaşlar bluestacks programını masaüstü bilgisayarıma kurduktan sonra google play hesabını girdikten sonra bu hatayı alıyorum
bı de masaustu bılgısayarda oynayan varmı?

BLade AzraiL

BLade AzraiL

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bluestacks programını masaüstü bilgisayarıma kurduktan sonra google play hesabını girdikten sonra bu hatayı alıyorum
bı de masaustu bılgısayarda oynayan varmı?
ben oynuyorum bir sıkıntı yok.

anylife

Üye
bot supe calısırken bır sey oldu sımdı olu koy secıyor ama asker atmadan beklıyor hıcbır ayar ıle oynamadım neden olabılır

littleiv3

Üye
Arkadaşlar köy binam 8.seviye kupam şuan 1400 bot ayarım 150000 veya 150000 ölü köylere sadece. .kupa aralığım 1400-1800 tamam ganimet yavaş yavaş birikiyorda kupa hiç artmıyor bu konuda napabilirim.

HoneyBadgeR2

HoneyBadgeR2

Üye
Arkadaşlar köy binam 8.seviye kupam şuan 1400 bot ayarım 150000 veya 150000 ölü köylere sadece. .kupa aralığım 1400-1800 tamam ganimet yavaş yavaş birikiyorda kupa hiç artmıyor bu konuda napabilirim.
ganimet için saldırıya ayarlıysa hiç bişey yapamazsın.millet uyandı artık madenleri sondaları duvar içine alıyolar.o yüzden hem ganimeti alamıyorsun hemde kupa kaybediyosun.bunun tek çözümü botun başında durcaksın :D başka bi çözümü yok :D

Enes

Enes

Üye
1 asker bırakıp ardında tüm birlikler bitti savaşın bitmesi gerekiyor gibi bişey diyor ayarlarla hiç oynamadım nedir çözümü

BLade AzraiL

BLade AzraiL

Üye
    Konu Sahibi
1 asker bırakıp ardında tüm birlikler bitti savaşın bitmesi gerekiyor gibi bişey diyor ayarlarla hiç oynamadım nedir çözümü
bot un ilk ekranında kupa aralıgı var 0-3000 yap
genelde

Enes

Enes

Üye
hep mi kupa düşüyor ?
bi yerde durması lazım
askeri bırakıp eve dönmüyor. diyelim ganimeti buldu. uyarı veriyor ve saldırmak için asker bıracak diyor botto. daha sonra 1 asker bırakıyor daha sonra bırakmıyor başka ama eve geri dön de yapmıyor bekliyor öyle. denedim bir kaç defa okcu kralice ve barbar kral varken bunu yapmıyor tüm askerleri bırakıyor.

Üst Alt