Telefon Tavsiyesi 700-1000 TL Arası Telefon?

Sponsorlu Bağlantılar

Hasand.

Hasand.

Üye
bence mantıklı z3 o kadar para verecegıme 2tane s5 mini alır dım

Buğra

Buğra

Admin
Güzel telefon ama şuan stabil mi değil mi bilinmiyor...

Lenovo p70 Türkiyede satışa çıkmadı diye biliyorum...
Bu hafta satışa çıkıyor

Byfendy05

Byfendy05

Üye
kardes sen kullanana sor.
maks.1000 tl ise alabileceğin en iyi wp telefonlar 920-735-830 bu telefonlar seni yüz üstü bırakmaz.Ben 920 kullanıyorum 1 senedir.telefonun başına gelmeyen kalmadı.ekranı şimdi kırık ama hala yeni gibi.çok sağlam telefonlar bunlar.Yinede Seçim senin

skydeat67

Üye
    Konu Sahibi
lenova p70 hoşuma gitti vatanda var ama stokta yok gerçekten alınabilir bir telefonmu?

FatihAltundağ

Üye
Beyler telefonumu değiştireceğim ama çok kararsızım. Aklımda birsürü marka var ama karar veremedim. Lg g2 veya s3 hangisi daha iyi ayrıetten başka sağlam cihaz varmı? Tavsiyelerinizi bekliyorum...
Asus zenfone 5 almanı tavsiye ederm 5.0 İnch 2 Gb Ram 16 Gb 2110 MaH Batarya Çift sim intel işlemci ve daha fazlası bnce asus almanı tavsiye ederim

e.kaya0182

Üye
Galaxy s3 neo tavsiyem olur 4.4.2 kitkat 1.5 ram snap dragon 803 4 cekirdekli hizli gun icerisinde yaklasik 14 saat kadar sarj goturuyor alali 7 ay oldu

Black-GhosT

Black-GhosT

Üye
G2 al gerisini düşünme
---- G2 -----
5.2 inçlik ekran
13 MP ois destekli kamera
2 GB Ram, dört çekirdekli
2.26 GHz SnapDragon 800 işlemci
ve Adreno 330 Gpu
3000 mAh SiO+ batarya
Android 5 Lolipop
DAHA NE OLSUN s3 neo falan hikaye.

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
WP ye bulaşma ölme ihtimali var.
Microsoft yavaş yavaş pazarda yükselirken ve henüz w10 bile tamamlanmamışken hatta ve hatta cihazlara güncellemeyi en uzun süre veren sistem iken nasıl ölecek? Nokia ön yargılarınızı atın artık bir kenara artık Lumia cihazlar bambaşka noktalarda.
ha illaki Windows kullanmam diyorsan G2 belirtilen cihazlar arasında en mantıklısı.

3onur5

3onur5

Üye
huawei g7

wwwhmz

wwwhmz

Üye
lg g2 ve ya meizu mx4

Silinen üye 2362831

Kapalı Hesap
Microsoft yavaş yavaş pazarda yükselirken ve henüz w10 bile tamamlanmamışken hatta ve hatta cihazlara güncellemeyi en uzun süre veren sistem iken nasıl ölecek? Nokia ön yargılarınızı atın artık bir kenara artık Lumia cihazlar bambaşka noktalarda.
ha illaki Windows kullanmam diyorsan G2 belirtilen cihazlar arasında en mantıklısı.

Yanlış anlamışsın ben nokia ya ön yargılı değilim çıkan haberlere göre konuştum

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Yanlış anlamışsın ben nokia ya ön yargılı değilim çıkan haberlere göre konuştum
ben Windows hakkında hiç kötü haber görmedim. En yakın zamanda yapılan istatistiklere bakmak istersin belki

man20

man20

Üye
sony xperia m4 aqua ile lenovo p70 öneririm ama lenovo p70 daha mantıklı ve de fiyatı çok uygun.