Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bunu öğrendiğim iyi oldu 4000 mah bir telefona göre 799 tl iyi bir fiyat...
Byfendy05
Üye
kardes sen kullanana sor.
maks.1000 tl ise alabileceğin en iyi wp telefonlar 920-735-830 bu telefonlar seni yüz üstü bırakmaz.Ben 920 kullanıyorum 1 senedir.telefonun başına gelmeyen kalmadı.ekranı şimdi kırık ama hala yeni gibi.çok sağlam telefonlar bunlar.Yinede Seçim senin
skydeat67
Üye
Konu Sahibi
lenova p70 hoşuma gitti vatanda var ama stokta yok gerçekten alınabilir bir telefonmu?
Beyler telefonumu değiştireceğim ama çok kararsızım. Aklımda birsürü marka var ama karar veremedim. Lg g2 veya s3 hangisi daha iyi ayrıetten başka sağlam cihaz varmı? Tavsiyelerinizi bekliyorum...
Microsoft yavaş yavaş pazarda yükselirken ve henüz w10 bile tamamlanmamışken hatta ve hatta cihazlara güncellemeyi en uzun süre veren sistem iken nasıl ölecek? Nokia ön yargılarınızı atın artık bir kenara artık Lumia cihazlar bambaşka noktalarda.
ha illaki Windows kullanmam diyorsan G2 belirtilen cihazlar arasında en mantıklısı.
Microsoft yavaş yavaş pazarda yükselirken ve henüz w10 bile tamamlanmamışken hatta ve hatta cihazlara güncellemeyi en uzun süre veren sistem iken nasıl ölecek? Nokia ön yargılarınızı atın artık bir kenara artık Lumia cihazlar bambaşka noktalarda.
ha illaki Windows kullanmam diyorsan G2 belirtilen cihazlar arasında en mantıklısı.