Tavsiye S5 neden hic tutulmadi ?

Sponsorlu Bağlantılar

The Pancar

The Pancar

Üye
Tutulup tutulmaması tartışılır,ben tek sorunun malzeme kalitesinde olduğunu düşünüyorum

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Sıkıntı demek ki malzeme de ki belli oluyor öyle olduğu S6'da kaliteli bir telefon yaptılar.

Türe

Türe

Üye
Sıkıntı demek ki malzeme de ki belli oluyor öyle olduğu S6'da kaliteli bir telefon yaptılar.

Evet çok daha iyi fakat keşke arka tarafı cam yapmasalardı elden çok rahat kayabiliyor ve eliniz terlediğinde çok rahatsız edici olabiliyor. Kılıfsız kullanmak isteyenler için tabii.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Evet çok daha iyi fakat keşke arka tarafı cam yapmasalardı elden çok rahat kayabiliyor ve eliniz terlediğinde çok rahatsız edici olabiliyor. Kılıfsız kullanmak isteyenler için tabii.
Cam aliminyum fark etmiyor iPhone 6'da sabun gibi kayıyor :D

Invoke

Invoke

Üye
Tutmadı tabi. Çünkü plastiklerini birkaç adım birden daha öteye taşıyıp plastiğin doruk noktasını yaşadılar. Sonra zaten açıkça görüyoruz ki S6 ve S6 Edge ile tövbe etmişler.

Türe

Türe

Üye
Cam aliminyum fark etmiyor iPhone 6'da sabun gibi kayıyor :D

Farkediyor. Alüminyum daha rahat bir tutuş sağlıyor. Keza plastik de öyle. Kesinlikle en sevmediğim arkaplan malzemesi cam. iPhone 4 ve 4S kullanırken de bundan nefret ediyordum.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Farkediyor. Alüminyum daha rahat bir tutuş sağlıyor. Keza plastik de öyle. Kesinlikle en sevmediğim arkaplan malzemesi cam. iPhone 4 ve 4S kullanırken de bundan nefret ediyordum.
Ben 4s'te kullandım ama hiçbiri iPhone 6 kadar kaymıyor bundan kesinlikle eminim :D Tercih meselesi htc belki kaymıyordur ama iPhone 6 Plus düşürmek benim için an meselesi :)

Türe

Türe

Üye
Ben 4s'te kullandım ama hiçbiri iPhone 6 kadar kaymıyor bundan kesinlikle eminim :D Tercih meselesi htc belki kaymıyordur ama iPhone 6 Plus düşürmek benim için an meselesi :)

Yok ya M8 de felaket hele elin terlerse :ehe

03-ŞAHİN

03-ŞAHİN

Üye
Samsung un telefonlarını severim ama samsung un piyasası düşük

Marco Laren

Marco Laren

Üye
    Konu Sahibi
Bence samsungun en cok satilan modelis3 mini tanidigim 5kisiden 1 inde var

• Beğen
Tepkiler: 0343434