Uygulama clashbot 7.9.2 TH 11 için güncel son sürüm !!!

Sponsorlu Bağlantılar

RamPold

Üye
bunu deneyin
bu cocbotun stabil sürümüyse şu ***** le felan uğraşan arkadaslar halletsin de demo dan kurtulalım hayır duamızı alın sizde :))

Timsah16+

Üye

That company Clash of Clans? sorusunun cevabı nedir Üye olamadık şunan yüzünden ya :S

Timsah16+

Üye
Siteye üye olduktan sonrada bot programına sitedeki ID ve PW le login oluyoruz dimi
Üye olunmuyo ki hata veriyo

musty921

Üye
Bilgisayarım bozuk botlar doğru düzgün çalışmıyor insaatcilarim ve ben tatile ciktik herkese iyi sahurlar bol ganimetli köyler dilerim :D

paşaxemre

Üye
clashbot 7.1 kullanıyorum iki gündür çok güzel ganimet kasıyordu,bu sabah clashbottan atmaya başladı beni garip bir hata çıkıyordu kick,restart filan yazıyordu.o hata mesajından hesabımın çalınmış olabileceğini düşündüm ve yeni bir üyelik almaya çalıştım ancak bir türlü uygun bir isim bulamadım,aklıma gelen en saçma en anlamsız nickleri bile denedim ama kabul etmedi site.Zaten ondan bikaç saat sonra clashbot foruma giremez oldum SQL hatası çıkıyordu karşıma,öğleden sonra da clashbotun sitesi tamamen kapandı.ondan onra gelip buradaki yazıları okudum çünkü bana yardım edebilecek tek yer burasıydı.okuduğum 12 sayfadan çıkardığım sonuç sabretmekti zaten yapabileceğim başka bişey yoktu brokenbotu da denemek istemedim çok zahmetli bi bota benziyor.Neyse ki 1 saat önce clashbot sitesinin ve forumun açılmış olduğunu farkettim.1 saattir takip ediyorum botu sorunsuz çalışıyor ve ben toplayıcılara saldırmasıını sevdim direk ganimet odaklı bir saldırı oluyor zaten okçu ve barbarlarım 6. goblinlerim de 5.seviye oldukları için hızlıca yıkıyorlar binaları %50 yi rahat geçiyorum.şu son bir saatlik süreçte gözlemlediğim kadarıyla botun tek sıkıntısı okçuları toplayıcıların hemen yanına bırakması.2 havan topu mermisiyle yok oluyor okçularım.Bu gidişle 2 kışladan barbar 2 kışladan goblin üreteceğim.Bunları neden yazdığımı bilmiyorum ama sanırım clashbotun çalıştığını haber vermek istedim :)
şimdi farkettim 6.0 sürümünde kaç tane rakip geçtiği yazıyordu ama bunda yazmıyor bir de yine 6.0 sürümünde her 20 rakipte bir 5000 düşürüyordu aranan ganimeti ama bu sürümde düşürmüyor galiba.Kupa aralığım 2000-2200 burada güzel ganimet var.Ben bunu yazarken bir saldırı yapıp %100 yıkmış güzel botum.

• Beğen
Tepkiler: BLade AzraiL

ozncag

Üye
Bot login yapmıyor ve böyle bir kullanıcı mevcut değil tarzı hata veriyor başına böyle bir sorun gelen oldu mu

Dj-KaRuS

Üye
Vallahi BrokenBot'a geçtim rahat ettim. Kullandığım sürüm 3.0.5. Beta indirebilirsiniz. Dün gece 03:00'dan 09:00 a 3,5 M altın iksir kasmış.

BLade AzraiL

BLade AzraiL

Üye
    Konu Sahibi
yeni botlar yapım asamasindadir sabredin arkadaslar

lock66

Üye
this program ruquires. net framework 4,5,1 or higher hatası alıyorum

paşaxemre

Üye
Tek bilgisayarda aynı anda iki blueastacks ve iki clashbot açıp iki hesap ile oynamak mümkün mü?

BLade AzraiL

BLade AzraiL

Üye
    Konu Sahibi
this program ruquires. net framework 4,5,1 or higher hatası alıyorum

indir şunu
Tek bilgisayarda aynı anda iki blueastacks ve iki clashbot açıp iki hesap ile oynamak mümkün mü?
hayır sakın deneme bıle 1 tanesını bıle ram zorla kaldırıyor. 2 olursa ramini yakarsın.
bi ihtimal 2 kullanıcı yaparsan çalıştırabilirsin ama sanmıyorum. yinede tavsiyem deneme bile.

• Beğen
Tepkiler: paşaxemre
Teknojix

Teknojix

Üye
Botun 7.2 sürümü çıktı.

edebazzzz

Üye
hata önleme modu eklemişler

stuxnet

stuxnet

Üye
indirmek isteyenler için

paşaxemre

Üye

hayır sakın deneme bıle 1 tanesını bıle ram zorla kaldırıyor. 2 olursa ramini yakarsın.
bi ihtimal 2 kullanıcı yaparsan çalıştırabilirsin ama sanmıyorum. yinede tavsiyem deneme bile.[/QUOTE]

iki kullanıcı yapınca çalışacağını sanmıyorum çünkü iki hafta önce gece bot açıkken ekranı kilitledim sabah baktığımda bot ekranı kilitlediğim dakikadan sonra hiç çalışmamış.Teşekkür ederim tavsiyen için en azından rami yakmadan cevabımı almış oldum :)

• Beğen
Tepkiler: BLade AzraiL
BLade AzraiL

BLade AzraiL

Üye
    Konu Sahibi
bi ihtimal 2 kullanıcı yaparsan çalıştırabilirsin ama sanmıyorum. yinede tavsiyem deneme bile.

iki kullanıcı yapınca çalışacağını sanmıyorum çünkü iki hafta önce gece bot açıkken ekranı kilitledim sabah baktığımda bot ekranı kilitlediğim dakikadan sonra hiç çalışmamış.Teşekkür ederim tavsiyen için en azından rami yakmadan cevabımı almış oldum :)[/QUOTE]
rica ederim :)

Üst Alt