Uygulama clashbot 7.9.2 TH 11 için güncel son sürüm !!!

Sponsorlu Bağlantılar

berk6565

Üye
brokenbotta saldırıyı bitirmeden sonlandırıyor kupa kaybettiriyor nedenini bilen?
brokenbotta saldırıyı bitirmeden sonlandırıyor kupa kaybettiriyor nedenini bilen?

BLade AzraiL

BLade AzraiL

Üye
    Konu Sahibi
türkçe botu yukleyınız ve yenı ayarları yapınız duzelecektır.

n1mbLee

n1mbLee

Üye
Beyler kısaca özet geçiyim çok fazla bilgi kirliliğide var. Broken bot'un 3.0'ı kesinlikle facia idi erken eve dönmemi dersin, peşi sıra kupa düşmemi dersin kesinlikle facia idi.. ama 3.0.5BETA ile dün iftar sonrası koydum 500biner hammaddem vardı şuanda depolarım full:)
Brokenbot 3.0.5Betayı kullanabilirsiniz gönül rahatlığı ile, kupa aralığındada bi sıkıntı yok 3 aşağı 5 yukarı aynı yerde sayıklıyor:)

alpiante35

Üye
Valla dünden beri çalıştırıyorum , şimdilik bir sıkıntı görmedim dün akşamdan bu yana 10 M altın 10 m iksir kastım , tek sorun sadece madenlere gönderiyor askeri ,, hiç yoktan iyidir emeği geçenlere teşekkürler :)

• Beğen
Tepkiler: BLade AzraiL
rmz653

rmz653

Üye
bu kupa nerden ayarlanıyor bide 9th kupa aralığı ne olması gerekiyor

Crewno

Crewno

Üye
Bu clash botu nezaman fix lerler bilgisi olan varmı arkadaşlar bildiğim kadarı ile bot biraz sorunlu broken kullanıyorum bende gayet iyi çalışıyorum 7 milyon kastım dünden bugüne ama gönlüm clashbottan yana :D siteside şuan kapalı download'a izin vermiyor . Bilgisi olan bir arkadaş bilgilendirirse çok sevinirim .

MSele

Üye
arkadaşlar ben bir türlü üye olamadım şu hatayı veriyor: An error occured with the SQL server:

mustafaytug

Üye
bende bot açılmıyor çalışmayı durdurdu diyor bi çözümü varmı bunun?

berkaybascivan

berkaybascivan

Üye
BEYLER ACİLL YARDIM LÜTFEN!!!
CLASHBOT DA 2 GÜNDÜR SIKINTISIZ KULLANIYORUM AMA BUGUN NEREDEYSE 1 SAATTE 1 ATIYO BOTTAN KİCK RESTART BOT FALAN YAZIYOR ANLAMADIM TEKRAR KAPATIP BOTU AÇINCA DÜZELİYOR BUNUN SEBEBİ NE GECE AÇIKKEN SIKINTI YAPAR BU NASIL DÜZELTCEZ BİLGİSİ OLAN YARDIM EDEBİLİR Mİ TESEKKÜRLER

BLade AzraiL

BLade AzraiL

Üye
    Konu Sahibi
BEYLER ACİLL YARDIM LÜTFEN!!!
CLASHBOT DA 2 GÜNDÜR SIKINTISIZ KULLANIYORUM AMA BUGUN NEREDEYSE 1 SAATTE 1 ATIYO BOTTAN KİCK RESTART BOT FALAN YAZIYOR ANLAMADIM TEKRAR KAPATIP BOTU AÇINCA DÜZELİYOR BUNUN SEBEBİ NE GECE AÇIKKEN SIKINTI YAPAR BU NASIL DÜZELTCEZ BİLGİSİ OLAN YARDIM EDEBİLİR Mİ TESEKKÜRLER
berkay istersen broken i yukle bazen dalinmayacak sehirlere daliyor ama olsun yine iyi atma matma derdi yok

berkaybascivan

berkaybascivan

Üye
KARDEŞİM BROKEN DE VAR AMA BEĞENMEDİM ONU CLASHBOTUN VERDİNİN YARISINI VERİYO AMA YİNEDE 1 GÜN DENEYİM KESİN SONUÇ ALAYIM TEKRAR DÖNERİM FORUMA

BLade AzraiL

BLade AzraiL

Üye
    Konu Sahibi
bizde mi sikinti var onlarda mi anlamiyorum.
bot u aldigim forum sitesinde en ufak kimsede tek kelime etmemis herkes tesekkur ediyo.bizse herseye burun kiviriyoz.

berkaybascivan

berkaybascivan

Üye
BENDE ANLAMADIM BROKEN BOTU BURAYA VERDİĞİMDE 30 İNDİRMESİ VARDI ŞİMDİ 1300 CLASHBOTTA DA SAYFALARCA YORUM VAR HERKES TENX GOD YAZIYO .:D

Harnavala61

Harnavala61

Üye
bunu deneyin

berkaybascivan

berkaybascivan

Üye
bunu deneyin
deniyorum şimdi izleminlerimi yazarım
denemeye gerek yok açıklamada yazmış adam ayar yok direkt gani sondalarda olunca daklıyo lisans kodu istiyo yada demo var 12 saatlik deneme sürümü kullanışlı değil tam sürüm beklenmeli ayrıc ücretli bot

Harnavala61

Harnavala61

Üye
onu cözmek lazım iste (: sorun orda zaten ama güzel çalısıyor 12 saatlik deneniyorm

Üst Alt