woLumeUP
Üye
Ganimet az geliyor diyenler şu ayarlara dikkat etsin. Bende de az geliyordu şimdi normalleşti.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Dört koldan asker atıyor mu ?
Ganimet az geliyor diyenler şu ayarlara dikkat etsin. Bende de az geliyordu şimdi normalleşti.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
net framwork hatası ?
Yok saldırısı yine normal. Ama ayarlanan ganimetin altındaki köye girmiyor ölü köylere giriyor. Askerleri aynı yere bırakması bence daha iyi hemen toplayıcıların yakınına atıyor.
CLASH 7.1 DUN GECEDEN BERI ARASTIRIYORUM. BOTUN SALDIRI HEDEFI DIREK GANIMET O YUZDEN AYNI ANDA KUPA KASMAYA CALISANLAR İÇİNDE DEJAVANTAJ OLUSTURUYOR. AYNI ANDA KUPADA KASMAK ISTIYORSANIZ ÇOK ÇOK İYİ DEĞİL AMA EN AZINDAN KUPA KASIYOR BROKEN BOTbu seferde %50 almada zorlanıyor o açıdan sordum teşekkür ederim
çok saçma yaa.. 150.000 ganimet seçtim altın ve iksirde gitmiş 70.000 iksiri olan adama girmiş.
brokende kışladan asker basıyor oyundan çıkıyor tekrar giriyor bu neden olur ?Kaç kere tekrar edicez? Clashbot hatalı. Yeni sürümü çıkana kadar brokenbot kullanın en iyisi o.
Çok aradığı zaman arama kapasitesini kendiliğinden azaltıyor mesela sen 150000 yapmışın cok aramstır bulamamıstır sonra 100000e dusurup tekrar aramıstr yine bulamamıştr öyle gittikce arama oranıda düşmüştür, ama 150000 olarak kalsın daha fazla yükseltme daha zor bulur.çok saçma yaa.. 150.000 ganimet seçtim altın ve iksirde gitmiş 70.000 iksiri olan adama girmiş.
Ayarlarını ss alıp paylaşsana bende de dün iyi çalışıyordu bu sabah bozuldu.Aga kıt mısınız hatalı hatalı diyip duruyonuz dün geceden beri clashbot çalışır durumda arada durdurup kontrol ediyorum 200-200 alıyo geçiyo köyüde yıkıyo affetmiyo siz hala neyin derdindesiniz
abi bnm ayarlar sıkıntısız calisiyor.sana dedım ya bugun ılk saldırıda sapıttı sonra duzene bındı kupa 3-5 de olsa ganımet sıkıntısınıda cozdum hanı bız normalda altın 150000 or ıksır 150,000 dıyorduk ya o arada kı oru and yaptımsımdı altına gıdıyor dırek hemde kupaya
hahahahEN AZINDAN EKRAN RESIMLERINI PARLASABILIRSEN YARDIMCI OLABILMEYE CALISIRIZ. GÖRMEDEN BIR SEY DIYEMEM
YASMOS ILE BENDEN BEGENILERINIZI EKSIK ETMEYIN YETERBİZİ TERCİH ETTİĞİNİZ İÇİN BİZ TEŞEKKÜR EDERİZ...
))ayarlari resimlerdeki gibi yaparsan yesil tas kullanmazarkadaşlar bende kı sorun kışlaları zümrüt kullanarak hızlandırıyor sürekl nereden ayarlanacağını da bulumadam bilen varsa yardımcı olabilir mi?
YA SU SENIN AYARLARI BANA GONDERSENE YADA EN AZINDAN ONEMLI AYARLARI PAYLASIRMISIN BENDE TEK ASKER ATIYOR KUPA YEMIS SAPITIYOR BENIM BORKENabi bnm ayarlar sıkıntısız calisiyor.
duzelttim.
eve erkenmi dönüyor bilgim yok . sirkete geciyorum suan bakacam.
kupada kasmış ganimette
coc bot gibi cok ganimet kasamasada idare eder

wtsapptan gonderiyom abiYA SU SENIN AYARLARI BANA GONDERSENE YADA EN AZINDAN ONEMLI AYARLARI PAYLASIRMISIN BENDE TEK ASKER ATIYOR KUPA YEMIS SAPITIYOR BENIM BORKEN![]()