kardesim site 2 bot paylasti biri parali biri parasiz ucretsiz olani indirdim paylastim size istebu clashbot brokenden daha stabil. ama diyelimki internet gitti geldi. accounttan ıckmıs gorunebiliriz ve bot durmus olabilir. diğerlerinde surekli offline tıkladıgından botta sıkıntı cıkmıyodu inş bundada sıkıntı cıkmaz.
yinede bir cocbot değil
cocbot gelene kadar kullanırım ama
paraliyi ucretsiz hale getirebilirse bizimkiler o sekilde olur.yoksa sanmiyorum. adamlar ucretliye donmuskendi cocbot umuz gelicekmi bi onceki surumdeki gibi peki ?
şuan siteden cok fazla sayida upload eden var host error 522 veriyor.paraliyi ucretsiz hale getirebilirse bizimkiler o sekilde olur.yoksa sanmiyorum. adamlar ucretliye donmus
arkadaslar ettim ya biraz okusaniz
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
arkadaşım sakin ol . pc başına geldim elimden geleni yapacam öglene hazır inşaallah stabil çalışanlanet olası bot bi muddet sonra hesabınıza başka birisi girerse siz atılırsınız gibisinden ingilizce bşeyler yazıyo cık gir yapmanı istiyo. sabaha kadar kurulmaz bu. warmım aynı hatayı yaşayan
arkadasim paylasacaz sabir oglene kadar deneme asamasinda suan.deniyorum.tam stabil calisan goruntuleri paylasacam bekleyinizArkadaşlar clashbot 7.1 bende çalışmıyor bunun için napmam gerek birde biri ayarlarını çekip resim atsa çok güzel olur
tamamda buda broken botla aynı çözünürlüktemi çalışıyo ondamı sorun var acaba benimarkadasim paylasacaz sabir oglene kadar deneme asamasinda suan.deniyorum.tam stabil calisan goruntuleri paylasacam bekleyiniz
cozunurluk 800 x 666tamamda buda broken botla aynı çözünürlüktemi çalışıyo ondamı sorun var acaba benim
aynen saldirida sikinti var.Arkadaşlar bot bende ekran çözunurlugunu otomatik ayarladı. Ama işte sorun saldırı onu ben çözemedim daha..