Uygulama Clash of Clans Bot v6.0 Resimli Anlatım - Güncellendi

Sponsorlu Bağlantılar

burakkaya3434

Üye
bu clashbot brokenden daha stabil. ama diyelimki internet gitti geldi. accounttan ıckmıs gorunebiliriz ve bot durmus olabilir. diğerlerinde surekli offline tıkladıgından botta sıkıntı cıkmıyodu inş bundada sıkıntı cıkmaz.
yinede bir cocbot değil
cocbot gelene kadar kullanırım ama

BLade AzraiL

BLade AzraiL

Üye
bu clashbot brokenden daha stabil. ama diyelimki internet gitti geldi. accounttan ıckmıs gorunebiliriz ve bot durmus olabilir. diğerlerinde surekli offline tıkladıgından botta sıkıntı cıkmıyodu inş bundada sıkıntı cıkmaz.
yinede bir cocbot değil
cocbot gelene kadar kullanırım ama
kardesim site 2 bot paylasti biri parali biri parasiz ucretsiz olani indirdim paylastim size iste

burakkaya3434

Üye
kendi cocbot umuz gelicekmi bi onceki surumdeki gibi peki ?

BLade AzraiL

BLade AzraiL

Üye

burakkaya3434

Üye
lanet olası bot bi muddet sonra hesabınıza başka birisi girerse siz atılırsınız gibisinden ingilizce bşeyler yazıyo cık gir yapmanı istiyo. sabaha kadar kurulmaz bu. warmım aynı hatayı yaşayan

BLade AzraiL

BLade AzraiL

Üye
lanet olası bot bi muddet sonra hesabınıza başka birisi girerse siz atılırsınız gibisinden ingilizce bşeyler yazıyo cık gir yapmanı istiyo. sabaha kadar kurulmaz bu. warmım aynı hatayı yaşayan
arkadaşım sakin ol . pc başına geldim elimden geleni yapacam öglene hazır inşaallah stabil çalışan

Harnavala61

Harnavala61

Üye
dosya bende boyle gorunuyor calısmıyor ben daha ınceden v6.0 kullanıyodum

sebo7

sebo7

Üye
Beyler broken bot çalışıyor suan arama yapıyor ama çok yavaş. clashgamebot daha seriydi bununla gece2 milyon anca kasılır. onun güncellemesi gelirse koyarım buraya

littleiv3

Üye
Arkadaşlar clashbot 7.1 bende çalışmıyor bunun için napmam gerek birde biri ayarlarını çekip resim atsa çok güzel olur

BLade AzraiL

BLade AzraiL

Üye
Arkadaşlar clashbot 7.1 bende çalışmıyor bunun için napmam gerek birde biri ayarlarını çekip resim atsa çok güzel olur
arkadasim paylasacaz sabir oglene kadar deneme asamasinda suan.deniyorum.tam stabil calisan goruntuleri paylasacam bekleyiniz

• Beğen
Tepkiler: littleiv3

CeSeROCK

Üye
Biri sunun kullanımları bi paylassa çeviri bi yere kadar veya türkçeye çeviren olsa 10 numara olcak

littleiv3

Üye
arkadasim paylasacaz sabir oglene kadar deneme asamasinda suan.deniyorum.tam stabil calisan goruntuleri paylasacam bekleyiniz
tamamda buda broken botla aynı çözünürlüktemi çalışıyo ondamı sorun var acaba benim

NyksRuLinq

Üye
Varmı Şuan adam akıllı Çalışan bir Bot ?? @yasmos

@Luck Star 'dan hala bir Ses yok..

Son düzenleme:
basicx

basicx

Üye
Arkadaşlar bot bende ekran çözunurlugunu otomatik ayarladı. Ama işte sorun saldırı onu ben çözemedim daha..

CeSeROCK

Üye
otomotik kıslaraları yesil tasla hızlanıdıryo nerden ayarlanıyor bilen varmı :)

BLade AzraiL

BLade AzraiL

Üye
Arkadaşlar bot bende ekran çözunurlugunu otomatik ayarladı. Ama işte sorun saldırı onu ben çözemedim daha..
aynen saldirida sikinti var.
ölü köyleri res geciyo.
150 150 ayarlamama ragmen 50 lik ölu koye daliyor.
bende ona ugrasiyorum.

baskahmet

baskahmet

Üye
@yasmos yasin abi çalışıyormu v7.1 ?

Üst Alt