strateji ye girarkadaşlar yinede bi clash bot kadar guzel değil. 4 yandan aynı anda dalgaları gondermiyo tek tek etrafını sarıyo koyun. boylecede savunma bi tarafla ugrasırken diğer taraflar cok rahat ganimeti çekiyodu şmdi zor olmus.
ganimeti almadan cıkıp cıkmama olayı stabil değil.
bi clashbot dğeil yani.
o cıkana kadar idare etmeye calısıcaz
ingilizce yap oyunuarkadaslar kampı tanımıyor BrokenBot 3.0 Beta
Kesinlikle clashbot'un tırnağı olamaz ama yapicak bişey yokarkadaşlar yinede bi clash bot kadar guzel değil. 4 yandan aynı anda dalgaları gondermiyo tek tek etrafını sarıyo koyun. boylecede savunma bi tarafla ugrasırken diğer taraflar cok rahat ganimeti çekiyodu şmdi zor olmus.
ganimeti almadan cıkıp cıkmama olayı stabil değil.
bi clashbot dğeil yani.
o cıkana kadar idare etmeye calısıcaz

strateji ye gir
attack all i seç ayni sekil saldirmasi lazim
anladım. napalım beklıycezo şekilde zaten. clash botta 4 yandan aynı anda dalga gonderiyodu
bunde sırasıyoa sağ alt sol alt sol ust sag ust şeklinde 4 dalga gonderiyo tek seferde yapamıyo
ve kırmızı alan içindeki binalara takılıyo salak bot
koyulması gereken yerlere koyamıyo.
adamın cok dısta binaları warsa mesela oraya koyamıyo buraya konuslandırılamaz hatası werdiriyo surekli
bekle bekle clashbotu bekle. hiç yoktan iyidir buda ama bişeye yaramaz bence çöp.Arkadaşlar bu broken botu öneriyormusunuz yoksa clashbotu mu bekleyelim
şuan yapmaya calisiyorum calisirsa yazacamacık yaz anlamadım bıse cahılız bız (:
Hocam coc bot aktif mi biz brokenbot ile cebelleşiyoruz buradaşuan yapmaya calisiyorum calisirsa yazacam

broken tam anlamiyla iyi saldirmiyor ganimet kaliyor baya hatalar var. coc bot icin ugrasiyorum.Hocam coc bot aktif mi biz brokenbot ile cebelleşiyoruz burada![]()
Umarım başarılı olursun, yaptığı saldırıları izleyince kanser ediyo broken bot çünkübroken tam anlamiyla iyi saldirmiyor ganimet kaliyor baya hatalar var. coc bot icin ugrasiyorum.

aynen tsklerUmarım başarılı olursun, yaptığı saldırıları izleyince kanser ediyo broken bot çünkü![]()