Haber Samsung GALAXY Note 5 Sızdı!

Sponsorlu Bağlantılar

yeumyang

yeumyang

Moderator
bence 5 inc üstü gereksiz telefon kullanıyoruz taplet degil 6 inc telefon degil taplettir taki kişiye ve kullanıma göre degişir

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
bence 5 inc üstü gereksiz telefon kullanıyoruz taplet degil 6 inc telefon degil taplettir taki kişiye ve kullanıma göre degişir
Naptın hocam 5 inç film izlemek fazla keyif vermiyor [emoji1] 5.7 ideal ama çerçeve az olacak bir 6 Plus gibi çerçeve olursa 5.7 sana olur 6 inç [emoji1]

yeumyang

yeumyang

Moderator
pilleri ve internet kotalarını biliyorsunuz anca telefonlarda özetleri izleyebiliyoruz

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
Sizin için öyle olabilir tabi ki :)

PriZm

PriZm

Üye
Gelmez bu saatten sonra. Gerek de yok zaten o fiyatla nexus gelmesin hiç.
Bence Nexus serisi Nexus 5'ten sonra o ekran boyutu farkıyla bozdu. Gelsede Nexus 5 kadar tutmayacaktır.

Invoke

Invoke

Üye
  • Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~ ve B.A.R.O.N
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
Bende benim cihaza neden rom yok diyordum devlerin maddiyatı kotuymus :D

serdar_gs

serdar_gs

Üye
dev olasım geldi beleş telefon he :kop2:

PriZm

PriZm

Üye
Benim hoşuma gitmedi bi e team değil
E Team Note 2'yi bırakmasaydı keşke. Bütün takım Note 4'e geçti ancak Note 2'de ki gibi devrim niteliğinde stabil port veya ikonik özellikler yok.

serdar_gs

serdar_gs

Üye
E Team Note 2'yi bırakmasaydı keşke. Bütün takım Note 4'e geçti ancak Note 2'de ki gibi devrim niteliğinde stabil port veya ikonik özellikler yok.
Bi çok rom kurdum, kullandım hiç birisinde note 2 dn rom kalitesini alamadım. Note 3 aldık bi işlemci ülke ayrımı başladı rom mom hikaye oldu stock takılıyoz :D

PriZm

PriZm

Üye
Bi çok rom kurdum, kullandım hiç birisinde note 2 dn rom kalitesini alamadım. Note 3 aldık bi işlemci ülke ayrımı başladı rom mom hikaye oldu stock takılıyoz :D
Note 4 de bu aralar root atmayı düşünüyorum açıkçası. Sırf saçma sapan yer kaplayan bloatware'ları silmek için.

Note 2 de CM12.1 kullanıyorum şuanda daha iyisi yok gibi.

• Beğen
Tepkiler: serdar_gs
Invoke

Invoke

Üye
Telefon alırken XDA'i takip edip alacaksın. :D

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~

Üst Alt