Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Kelv1n

Kelv1n

Üye
Jungle heat i nasıl alcaz geri bu konuda yardımcı olabilcek var mı ?

serinaga

serinaga

Üye
Arkadaşlar SMS simgesi uygulamalar içerisinde var mı acaba ? Yada nereden bulabilirim ...
Gmail hesabı mı kurulu?

Evet gmail hesabı kurulu, hatta yandex ve başka bir outlook'ta var ...

Raskoln

Raskoln

Üye
Çok mu zor sorular soruyorum acaba:
1. 920 de People hub ında hareketli live tile ( canlı baloncuk) kullanabilen var mı?
2. Cortana menüye uygulama olarak çıkıyor mu?
3. Quiet hours kullanabilen var mı ya da herkeste sürekli yanıp sönüyor mu bildirim merkezinde?

serinaga

serinaga

Üye
Gmail ve diğer Hesapları silsem mi ki @Sensation ?

sahanemir

sahanemir

Üye
Çok mu zor sorular soruyorum acaba:
1. 920 de People hub ında hareketli live tile ( canlı baloncuk) kullanabilen var mı?
2. Cortana menüye uygulama olarak çıkıyor mu?
3. Quiet hours kullanabilen var mı ya da herkeste sürekli yanıp sönüyor mu bildirim merkezinde?
Canlı baloncuk bende yok kişilerde,quiet hours bende de yanıp sönüyor bir işe yaramıyor.L930.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Raskoln
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaşlar SMS simgesi uygulamalar içerisinde var mı acaba ? Yada nereden bulabilirim ...

Evet gmail hesabı kurulu, hatta yandex ve başka bir outlook'ta var ...
Gmail yapıyor bunu. Bilinen hatalarda da yazıyor. Telefonu yeniden başlatın. Bence lazım değilse şimdilik silin.

• If a Gmail account is set up on the phone, the Messaging app may have issues and both incoming and outgoing messages may not work. If this issue is hit, simply reboot your phone to get it working again. We are aware that the Messaging app may behave badly in this state.

serinaga

serinaga

Üye
Gmail yapıyor bunu. Bilinen hatalarda da yazıyor. Telefonu yeniden başlatın. Bence lazım değilse şimdilik silin.

• If a Gmail account is set up on the phone, the Messaging app may have issues and both incoming and outgoing messages may not work. If this issue is hit, simply reboot your phone to get it working again. We are aware that the Messaging app may behave badly in this state.

Teşekkürler silip yeniden başlatayım bakiyim ...

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
sms sorunu ne iş?

Raskoln

Raskoln

Üye
Canlı baloncuk bende yok kişilerde,quiet hours bende de yanıp sönüyor bir işe yaramıyor.L930.
Teşekkürler yanıt için. ben dili İngilizce yapıp kurmuştum ona yoruyordum olmama işini siz Türkçe olarak mı yüklediniz güncellemeyi. bir o olasılık kaldı. Değilse yeniden 8.1 e dönüp Türkçe olarak yükleyeceğim wp 10 güncellemesini ama bir işe yarayacağını sanmıyorum bu canlı baloncuk işi bazı modellere verilmiş sanırım 735 gibi..

serinaga

serinaga

Üye
Gmail'i sildim, yeniden başlattım, hatta soft reset yaptım ama halen SMS yok uygulamalarda. Beklesem mi yoksa fabrika ayarlarına mı dönmem gerek ...

sahanemir

sahanemir

Üye
Teşekkürler yanıt için. ben dili İngilizce yapıp kurmuştum ona yoruyordum olmama işini siz Türkçe olarak mı yüklediniz güncellemeyi. bir o olasılık kaldı. Değilse yeniden 8.1 e dönüp Türkçe olarak yükleyeceğim wp 10 güncellemesini ama bir işe yarayacağını sanmıyorum bu canlı baloncuk işi bazı modellere verilmiş sanırım 735 gibi..
Evet turkçe kurdum ve kullanıyorum bu şekilde.

sahanemir

sahanemir

Üye
Benim merak attiğim antuyu gibi benchmark uygulaması ile alınan hız scorları 8.1 e gore düşük alıyorum..

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Baloncuk için bir şey yapmadım, kendinden böyle.

Kardeşim bu baloncuk hikayesi nedir, millet bir baloncuk sevdası tutturmuş gidiyor?
Tam olarak nerdeki baloncuğu kastediyorlar ve neresi canlı?
Kişiler uygulamasında birinin üstüne tıklayınca yandan gelip duran baloncuğu mu diyorlar?

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kardeşim bu baloncuk hikayesi nedir, millet bir baloncuk sevdası tutturmuş gidiyor?
Kişiler uygulamasında birinin üstüne tıklayınca yandan gelip duran baloncuğu mu diyorlar?
Hayır, People kutucuğunun üstündeki balonlar yüzüyor.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: zaakaan, skynet ve bulutsuzgece
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Peki yüzen simgeler, herhangi bir sosyal ağda beğendiğin sayfalara mı ait yada kişilere?

Raskoln

Raskoln

Üye
Merhaba, Kişiler hub ındaki eski yanıp sönen kişi resimleri yuvarlatılmış olarak yeni people hub ında gözükmüyor bazı modellerde. yani teknik önizleme sürümü için olmazsa olmaz mı tabiki hayır ama olsa iyi olurdu.

Üst Alt