Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Evet her şeyiniz sıfırlanacak ona göre onay verin.

WPRT ile yaptım direkt Update 2 kurulunca şaşırdım hatta.
o zaman lsrt ye düşmedi? hep lsrt ile yapıyorum wprt nedense bir türlü görmüyor telefonu

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
o zaman lsrt ye düşmedi? hep lsrt ile yapıyorum wprt nedense bir türlü görmüyor telefonu

O kadar bilemiyorum ama öyle oldu sonuçta. Benim de algılamadı, telefonum algılanmadı seçtim oldu.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Şöyle bir bilgi var.: Windows Phone 8.1'in yüklü olması ve sürüm numarasının 8.10.14219.341 veya öncesi olması koşulu.
eyvallaaaah:alkis
şimdi denim bitmek üzere sonra da 10. umarım bu son olur cidden her seferinde neredeyse tüm günümü yiyor...

serinaga

serinaga

Üye
Arkadaşlar, eposta'larım kaybolmuş, nereden tanımlıyoruz acaba ?

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Şu güncelleme olayı çok sıkıntı

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Mesajların arka planda çalışmasını kapatmayın. Bildirimler gelmiyor, beklersiniz benim gibi :ehe

• Beğen
Tepkiler: emz, suyunsesi ve Rock Ve Roll
Raskoln

Raskoln

Üye
telefonu sıfırladım eskiden olduğu gibi ayarlar menüye saçılmadı ama beklediğim kişiler uygulaması baloncuklarda gelmedi hala cansız live tile. kaldı geriye daha önce İngilizceden yüklemiştim şimdi 8.1 e dönüp Türkçe olarak yüklemeyi deneyeceğim. 920 ye Türkçe olarak güncelleyip kişiler uygulamasında live tile ı çalıştırabilen var mı diye yeniden sorayım.. birde Cortana dili İngilizce bölgeyi ABD de yapsan menüye uygulama olarak geçmiyor sadece arama tuşuna basınca geliyor Quiet Hours da kesinlikle çalışmıyor bildirim çubuğunda yanıp sönüyor sadece. görebildiğim eksiklikler bunlar onun haricinde gayet iyi çalışıyor teknik önizleme sürümü için.

flutewoddy

flutewoddy

Üye
Bu yapı yüklemeye değer mi ?

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Çoğu insandan kısa sürmüş olabilir Sistemi yüklemem. Çok güzel olmuş sistem. Sadece beğenmediğim tek şey bildirim merkezi 16 simge olunca sıkıntı oluyor. Direk 20ye çıkartsalar hem 4 simgeli hem 5 simgeliler rahat etsek :)

Kelv1n

Kelv1n

Üye
Arkadaşlar 2 sorum olcak daha önceki sayfalarda belki iletilmiştir ama , bu telefon kişi arama bölümünde eskiden klvye sık aramlar fln vardı şimdi göremedim ? multitask geldimi bu sürümlerle ? teşekkürler
Birde jungle heat oynuyordum , win10 a geçtim eski hseabım gitmiş nasıl alabilriz geri :D

mesutcinik

mesutcinik

Üye
@Sensation abi sen ingilizce olarak falan mı kurdun ya ? Bende baloncuk falan hiç biri yoktu öyle sap kişiler uygulamasıydı

İlk ana özel o. İlk kurunca böyle olması normal arka planda bir çok işlem yapıyor
Dediğin doğru ancak hâlâ daha hızlı şekilde şarjı gitmeye devam ediyor ve telefon ısınıyor sürekli.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaşlar 2 sorum olcak daha önceki sayfalarda belki iletilmiştir ama , bu telefon kişi arama bölümünde eskiden klvye sık aramlar fln vardı şimdi göremedim ? multitask geldimi bu sürümlerle ? teşekkürler
Birde jungle heat oynuyordum , win10 a geçtim eski hseabım gitmiş nasıl alabilriz geri :D
Tüm uygulamalar kısmından Telefon seçeceksiniz.
Teşekkürler, bu arada SMS sorunu var mı ki ? Birkaç SMS gönderdim gelmedi de ...
Yok

serinaga

serinaga

Üye
Allah Allah SMS simgeside yok bende, hat avea ...

Kelv1n

Kelv1n

Üye
Jungle heat i nasıl alcaz geri bu konuda yardımcı olabilcek var mı ?

Üst Alt